Sadece bu yeterli midir? Görüşlerinizi merak ediyorum açıkçası.
Evet, kilo vermeye büyük oranda yardımcı olur
Hayır, pek faydası olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kilo vermek için uzak duracağın gıdalar; şeker, yağ, tuz, karbonhidrat oranı yüksek gıdalar. Ekmeği ve karbonhidratı tamamen kesmek büyük hatadır! Kas kaybına yol açar. Fazla olmamak şartıyla çikolata zarar getirmez. Ben 35 kilo verdim bu şekilde. Umarım faydam olmuştur.
olabilir ama yeterli değildir bnce. hamur işi çikolata falan da kesmen gerekir.
bunlar vücudun için gerekli gıdalar kesmem özellikle tuzu tam olarak kesmen sana bir yere kadar kilo verdirir ancak sonra kilo vermen durur. Vücudun işleyiş fonksiyonlarını bozarsın
Şekeri aburcuburu kes yağ ve tuzu ise azalt tamamen kesmene gerek yok bir saatte yürüyüş yaparsan harika olur
Cevap
12Cevap
Hayır onları kesmen yetmez ekmek pilav makarna kısaca karbonhidrat olan herşeyi hayatından çıkartmalısın
Bu bünyene bağlı. Bazısına bunları kesmek yeterli gelebilir, bazısına etki etmez.
bunları yemeği kesmen mantıklı ama sporda şart hiç bişi yapmasan yürümek bile yeter sporsuz çok az kilo verirsin hareket şart.
verirsin ama tuzu ölçülü kullanman gerekir. yağı ise zeytin yağı hindistan cevizi yağı vs gibi sağlıklı yağlarla değiştirmen gerekir.
Veremezsin ben bu üçünü birkaç yıl oldu bırakalı ama tabii yiyorum arada hiç kilo vermedim diyet yapman gerek
Sadece şekeri kessen bile verirsin
aynen katılıyorum
:D :)
:) :) :)
Hayir tabikide
bunu ne için söyledin
Büyük oranda yardımcı olur.
bunlar yetmez ama kilo verirsin evet.
Bir ayda 7 kilo verdim sıfır tuz şeker yağ
Çok değil ama biraz faydası olur
Kilo vermek istiyorsan
Ölüm orucu