Kızlar merhaba ben zayıflamak istiyorum ama nefsime hakim olamıyorum.
Canım sürekli yemek istiyor
nefsime hakim olabilmem için öneride bulunur musunuz?
Canım sürekli yemek istiyor
nefsime hakim olabilmem için öneride bulunur musunuz?
Ya şöyle düşün sonuçta bugün yediğin şeyler sen zayıflayıncada var, seni senden başkası durduramaz, gerçekten iste ve iradene hakim ol zaten bir kaç gün az yediğinde ve kilo vermeye başladığında bırakamıyosun diyeti😊
Gercekten cok haklisiniz bende bogazimi tutucam
İnanıyorum ki başarırsınız, yeter ki isteyin
Vallaah benimle aynisin, bende vermek istiyorum su 15 kilo fazlaliklarimi ama biturlu kendime hakim olamiyorum her pazartesi basliyorum her aksam bitiriyorum
İnsan sürekli yemek istemez ki? Yemek bir ihtiyaçtır, ölmemek adına yeriz.
Yani günde 2-3 öğün yemek kâfidir.
Çok yemeyin de, azı doyurur.
Açgözlülük olmayacak.
Zayıflamayı yeteri kadar istemiyorsun demektir. Neyi ne kadar istediğin belirleyici oluyor
Cevap
6Cevap
Mideni saglikli şeylerle doldur. Sisene kadar salatalik ye mesela.
Salatalık sevmiyorum çok yemek seçiyorum genelde sebze ve meyve yemiyorum fast food yiyorum büyük ihtimalle bu yüzden kilo alıyorum yine bunlarla az çok başa çıkıyorum ama ekmek yemeyi gerçekten seviyorum bu yüzden çok fazla ekmek yiyorum yani anlayacağın sebze harici herseyi yiyorum
Alisacaksin mecbur.
158 boyumdayım 80 kiloyum ve 16 yaşındayım
Herkes benle alay ederler sokaktan geçerken çoçuklar şişman diye bağırırlar her gece ağlarım ama nefsime mukayyet olamıyorum
Sade kahve ic ve yesil cay super iştah kesiyor gunde iki guncan tuket salatalik marul roka bunlara yer aç hayatinda ve yuru o kadar etkili ki
Valla bn spor artı diyet ve olmazsa olmazı hedef koydum o doğrultuda ilerliyorum
Kilo almamanın tek bir yolu var 🧐
Ney?
Az yicen 😬
😂😂
Tetha ile zayıflamak mümkün.
Tetha ne açıklayabilirmisin
Googledan araştırabilirsün. Bilinç altı programlaması temizliği, kısaca
Aldığın kaloriyi vermen lazım
Yahu ye ye can boğazdan gelir))
O zaman sadece spor yaparak zayıfla
Akşam yeme zayiflarsin
Ciha tohumu yee
Onu öneren arkadaşım çok oldu denemeyi düşünüyorum.
Nasıl kullanmam gerektiğini anlatır mısın
Boy kilon kac?
1.56 boyum
49 kilom ama şu birkaç ayda 4 5 kilo aldım birkaç ay önce 44 45 civarıydim şu an 49
Zayif olursun cok kucuk durursun. yas kac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar