En son 45 kiloydum. Grip oldum yaklaşık 2 haftadır çok nadir yemek yiyorum ve kilo vermeye başladım. Hergün eti karam yemek kilo aldırır mı?
Aldırır
Aldırmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sağlıklı bir şekilde kilo almanız için.
Normal öğünlerinizin yanında günlük olarak
Çikolatalı puding: Bu sayede vücuttaki kan istediği protein ve mineralleri alır. Kilo kaybı yaşayanların günde 3 kez 1 hafta boyunca puding yemesi gerekiyor.
B. Peynir: 200 kalori bulunuyor.
Yumurta: Günde 2 yumurta kadınların günlük protein ihtiyacının 4 te 1ini, erkeğin ise 5 te birini karşılar.
A, D, E ve B vitaminleri içeren yumurtadaki selenyum maddesi, bebeklerde sindirim sorunlarını çözer, yetişkinleri de kansere karşı korur.
Dondurma :Günde 2 top vanilyalı dondurma yemek, insan vücudunun günlük protein ihtiyacının yüzde 20sini karşılar.
Salam B vitamini, demir, sodyum ve potasyum deposudur.
Ekmek yerine mümkünse börek yiyiniz.
Susam, yoğun yağ içerir. Fazla tüketimi kilo aldırır.
Muz
Fıstık ezmesi,
Patates,
Fasulye,
Tereyağı ve zeytinyağı,
Üzüm ve İncir.
Egzersiz
Kilo alma sürecinde yağ alımının engellenmesi ve kas hacminin artırılarak kilo alınması için düzenli
olarak egzersiz yapılmalıdır. Düzenli egzersiz ve spor metabolizmayı hızlandırır.
Özellikle kardiyo egzersizleri ve aerobik egzersizleri yapılabilir.
Ayrıca bisiklet egzersizleri, tempolu yürüyüş, yüzme ve dans gibi egzersizler de yapılabilir.
Metabolizmanızı yavaşlatmak için sürekli olmaksızın hafta içi tüketiniz
Hazır gıdalar, cips, gofret, çikolata ve bazı kuruyemişler kalori açısından oldukça zengin besinlerdir. Bir avuç badem yemişim, 1 tane gofret yemişim bunda ne var diye düşünmeyin. Uzun vadede bu tür atıştırmalıkların aşırı kiloya yol açtığını da unutmayalım
Cici Bebe ile alabilirsin onun yerine yatmadan 1.5 saat önce 100 veya 150g civarı sütle beraber
Hayır. Bir parça yemekten bir şey olmaz. Bitter olduğu için bir paket yemek de çok etkilemez. Sadece diğer yediklerini düzenlemen gerekir.
*Gecen bol olsun.*
Cevap
2Cevap
45 kilosun ve kilo almak için sadece göbeğe gidecek şeyler tüketiyorsun hiç sağlıklı değil
Kilo almak istiyorsan böyle alma
Çok zararlı
Ne gibi zararlar olabilir ki?
Yağlı göbek yapar
Hergün tahinpekmez ye kilo aldırır bide sütaç
Yaptığın aktivitelere bağlı
Aldırır eger kılo almaya musaıtsen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar