Uzun zamandır göz ağrılarından uyuyamaz oldum yakın zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum , büyük ihtimalle gözlük kullanmamı tavsiye edecek ama gözlük kullanmayı sevmiyorum ve gözlerim dereceli değil yorgun olduğu için ağrıyor bundan Emin’im çünkü neredeyse her sene başıma böyle bir olay geliyor. Sizce gözlük mü almalıyım yoksa lens mi almalıyım? Gözlük daha önce çok kez kullandım ama kullanmayı sevmiyorum lens daha önce hiç kullanmadım açıkcası ama gözlüğü alınca ağrılar geçtiği için kullanmayacağımı biliyorum o yüzden lens almayı düşünüyorum , kararsızım birileri yardım etsin delircem😆😆😆 bir sorum daha olacak 😂 gözlerim siyah denilebilecek kadar koyu renkte lens almamı tavsiye ederseniz eğer hangi renk almalıyım?🙄🙄😂😂😂😂😂😂günaydın bu arada hepinize😂
lens taktıgın ilk an mutlu olur gozlukte neymıs dedirtir. oyle rahat gelir ki 1 saatte takmaya calıssan dahi gozluk degil onunla ugrasırsın. alıstıkca belki 5 10 sn de takabilecek kadar ustalasılır zaten. birkaç yıl bu boyle sorunsuz ilerleyebilir lens gozluge tercih edilir çerçeveden bakmaktansa kendi gozunmus gibi konfor saglar tabi temizligine dikkat edilirse eger. kısa vadede kesinlikle avantaj yanı. eger uzun zamanlı dusunecek olursak lensin yıpratma payı daha fazla kuruluk enfeksiyonlar vb olusabilir yavas yavas ben napıyorum gozluge mı donmeliyim dedirtir cunku lens artık eski rahatlıgı vermiyordur ama gozlukte rahat degildir caresizce lazer dusunulmeye başlanır.
ee gozluk veya lens takman gerekmiyor mu? gerekmiyorsa ne diye sordun gerekiyorsa ne tepki veriyorsun zaten genel anlamda soyledım ben belki yararlanan olur diye
Öncelikle numarasız sadece baş ağrısını geçiren bir gözlük diye bir dünya yoktur. Miyopi veya Hipermetrop baş ağrısına sebep olabilir, ama en çok astigmat sebep olur baş ağrısına. Lens her türlü kullanım açısından daha pratik bir şey. Gözlük ile soğuk havalarda kapalı ortama girince gözlük buğu olur veya gözlükle sağ tarafa bakmak için kafanı da sağa çevirmen gerekir ayrıca çok çabuk leke ve toz olur.
Renkli lens kullanmak ergen işi bence, hem lens olduğu çok belli oluyor hem de her gözünü açıp kapayıncaya kapatınca lens kayıyor çirkin görüntü oluşuyor.
bende gözlük kullanmayı sevmediğimden yaklaşık 3 yıldır lens kullanıyorum fakat numaralı lenslerde sadece mavi ve yeşil seçeneği var başka yok bende o yüzden şeffaf kullanıyorum sanada şeffaf kullanmanı tercih ederim. insanların gözü renkli göze alıştığı zaman ve sen onu gözünden çıkarttığın zaman insanların gözüne tuhaf gelebiliyorsun o yüzden şeffaf kullan mutlaka
Zaten renk olarak yeşil düşünüyorum daha doğal görünür diye düşünüyorum göz rengimden ötürü çevrem açısındanda bir sorun olacağını sanmıyorum açıkcası , teşekkür ederim görüşün için
Gözlerin koyu renk olduğu için renkli lensler çok belli olur, şeffaf tavsiye ederim. Lens alınca da bakımına özen göstermek gerekir. Kullanabilecegine inaniyorsan al..
Lens kullanma. Gozluk dınlendirici al. Televizyon , pc, plazma, telefon, ekran parlaklıgına dikat etmelısın. Agrılarına sebep onlar dınlendirici kullnıyorum. Arada iyi gelıyor
Lens kullanımı da zor fiyatı da çok. O yüzden gözlük diyorum. Ayrıca gözlük bazı kızlara çok yakışıyor ve daha çekici gösteriyor yani fiziki olarak da etki eder.
Lense özenle bakmak gerek diye biliyorum onun için zor dedim :) kullanmayı sevmiyorsan lens alacan o zaman başka çare yok 😂 sen kararını vermişsin zaten bacım bize niye soruyon 😂😂😂
O zaman hala gözlük diyorum 😂😂 Boşver lensi gözlük kullan. Sen üşengeç birine benziyorsun bakımını iyi yapmazsın lensin temiz tutamazsin jajajajsjskakskd
Aaa olmadı şimdi, bir insanın gözyaşlarına dayanamam yufka yürekliyimdir ben 😂😂 Tamam hadi bakımını yaparsın ama gözlük kullanmak daha rahat diye çevireyim o lafı 😅😅
Bunlar gerçek düşüncelerin değil biliyorum aslında git diyorsan kal demektir bu 😂😂😂 kal diyorsan da kal demektir bu 😂 Ben nasıl anlamak istersem öyle anlarım 😏😏
Kullanışı aynı gözlüğü nasıl uyandığında takıp uyuyacaklarmış çıkartıyorsan lenste öyle hatta gözlükte burndan ötürü sorun yaşayan varken lenste öyle bir durum söz konusu değil bile 😂😂teşekkür ederim görüşün için
En İyi Cevaplar