Güzellik & Bakım Gözlük mü, lens mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Sizce bir erkek gözlük kullanmalı mı yoksa lens mi kullanmalı? Lens Gözlük Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gözlük mü, lens mi? Cevapla Erkek Soruları Lens Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Lens bence 0 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 663 cevap paylaştı. Su gozlugu uzun yillar takmama ragmen alisamadim, sevemedim bir turlu. O yuzden de 17 yillik kullanici olarak oyumu lensten yana kullaniyorum 😊 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sağlık problemi varsa en güzeli en sağlıklısı gözlük olur. Birde bazı erkeklere gözlük inanılmaz yakışıyor zaten havalı gösteriyor 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bence gözlük gayet seksi duran bir eşya lense hiç gerek yok sürekli kullanmak gerekmese iyi olur tabi :D 0 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Lens kullanmak, gözlük takmaktan daha iyi olabilir. 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Şahsen ben gözlük kullanıyorum gözüme falan yapışır lens olayı ile uğraşamam 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Lens daha iyi ama kullanması hijyen ister gözlük pratik 0 0 Yorumla
gemiamabatan Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bunun cinsiyeti mi olur ya? Hangisi yakışıyorsa onu kullansın. 0 0 Yorumla
İlaydaa3234 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl tabii ki de gözlük gözlük kullanmak istemez isem o zaman kullanırım lensi ama lens gerçekten çok zorlayıcı bence bildiğim kadarıyla 0 0 Yorumla
kolsuzzeytinn Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl lens takmayı nasıl beceriyorsunuz ben cok korkuyorum 0 1 Yorumla Matmazel58 +1 yıl Kolay aslında 😆 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Gözlükten yanayım, lensi sağlıklı bulmuyorum. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Lens daha iyi..🍀🗝️🖤 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Erkekler gözlük takınca çok apta duruyorlar 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. gözlük 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Lens diyorum 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gözlük. 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 459 cevap paylaştı. Lens dha iyi gibi 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Gozluk 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Lens 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Lens bence
Su gozlugu uzun yillar takmama ragmen alisamadim, sevemedim bir turlu. O yuzden de 17 yillik kullanici olarak oyumu lensten yana kullaniyorum 😊
Sağlık problemi varsa en güzeli en sağlıklısı gözlük olur. Birde bazı erkeklere gözlük inanılmaz yakışıyor zaten havalı gösteriyor
Bence gözlük gayet seksi duran bir eşya lense hiç gerek yok sürekli kullanmak gerekmese iyi olur tabi :D
Lens kullanmak, gözlük takmaktan daha iyi olabilir.
Şahsen ben gözlük kullanıyorum gözüme falan yapışır lens olayı ile uğraşamam
Lens daha iyi ama kullanması hijyen ister gözlük pratik
Bunun cinsiyeti mi olur ya? Hangisi yakışıyorsa onu kullansın.
Gözlük bence daha net faydalı çıkarması da kolay
tabii ki de gözlük gözlük kullanmak istemez isem o zaman kullanırım lensi ama lens gerçekten çok zorlayıcı bence bildiğim kadarıyla
lens takmayı nasıl beceriyorsunuz ben cok korkuyorum
Kolay aslında 😆
Gözlük lens riskili
Gözlükten yanayım, lensi sağlıklı bulmuyorum.
Hangisi lazımsa onu kullanmalı
Lens daha iyi..🍀🗝️🖤
Erkekler gözlük takınca çok apta duruyorlar
klasik... gözlük🤷♂️
lazer
Gözlük
Gözlük
gözlük
Hiç biri
Kullanımı daha pratik
Lens diyorum
Gözlük.