Benim gözler Kartal gibi problem yok. Allah korusun kullanmam gerekirse gözlük kullanırdım sanırım😄
1|0
0|0
Doktorkedii | Sağlık & Diyet konusunda 1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
Lens kullanıyorum
1|0
0|0
Cafer123456789 | Sağlık & Diyet konusunda 290 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Çocukluğum dan beri gözlük takıyorum. Bence gözlük daha iyidir. Lens çok hassastır onu dikkatli temizleyecen ve onlara çok dikkatli etmelisin. Çünkü onlar senin gözlerin dir. Gözlük biraz daha iyidir. Ama gözlük taktıginda da gözlüğünü de temiz tutacan ve iyi muhafaza edecen. Sadece tek farkı gözlükte biraz daha rahatsin. Gözüne takmada ya da çıkarmada. lensi gözünden çıkarmak için parmaklarım ellerin temiz Olmadan çıkarmaya çalısirsan iyi olmaz gözlerin için. Hem çok dikkatli olmalısın. Lens inanılmaz derecede hassastir. Kullanımı.
Kullanimi herkese göre kolay gelmez. Ben lensler kolay kolay yırtılır demedim. Onlar çok hassastır dedim. Çizilmeye karşı ya da 1 hasara karşı hassas olunması gerekir dedim.
Lens gözlükten nefret ederim. Dünyada en nefret ettiğim şey gözlüktür bilmiyorum nedenini ama gördüğümde iğreniyorum. Çocuğum olduğunda onlara da gözlük giydirmeyecem. Lens takarım babadan para koparmayı becerirsem dünya göz hastanesinde lazer yapıp düzeltirim, zaten kendi gitmek istiyordu ben de yanında giderdim. Güzelliğini ya da yakışıklılığını o gözlükle bozuyorsun sadece güneş gözlüğü takarım normal gözlük asla
Renkli ve numarasız lens kullanıyorum, miyobum için gözlükte kullanıyorum. :D nedense sağlık için lens kullanmak istemiyorum, evin içinde gözlüklüyüm dışarıda lensli :D
Şu an herhangi birsey kullanmiyorum fakat biraz bulanik goruyorum kullanacak olsaydim ne tercih ederdim bilemiyorm lens sıkıntılı surekli zor gozlukte yakisir gerci ama onu da sevmiyorum 🙄
1|0
0|0
selamcocukadam | Sağlık & Diyet konusunda 143 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
Gözlük. Zaten şu an kullandığım bir gözlüğüm var ama takmıyorum pek. Doktor kontrolüm var 9 ay sonra. Bu günden itibaren başlıycam kullanmaya. Lens takmak zor gelir, kim uğraşacak onunla
Kuzenim lens kullanıyordu ama birkaç gün önce beraber yeni bir gözlük almaya gittik. Doktor olduğundan ameliyatlarda lenslerinin çok kirlendiğini ve gözlerini acıttığını söylüyordu. Şimdi gözlük aldı. Şahsen ben de yıllardır gözlük kullanıyorum ve epey de memnunum. Ayrıca lens takmak çok zor geliyor. O yüzden bence gözlük
En İyi Kız Görüşleri