Evlendikten sonra kadınlar da erkekler de kilo alıyor. Fiziğine her şeyden daha çok önem verenlerin ilk evlenmeme nedeni 'kilo almak istememek' sizin için de geçerli mi? Kilo almamak için evlilikten vazgeçer misiniz?
Kilo alıp fiziğinizi bozmamak adına evliliği rafa kaldırır mısınız?
Bekara karı boşamak kolaydır :)) Herkes ön yargılıyla bakmış ideal beden diye bişey var idael beden dişina çikinca otomatikmen sağliksiz ve kontrolsuz bir insan oluyorsun. Evliliğin getirdiği şeyler ilaçlar doğum vs bunlarda bir neden tabiki. Önce bir kadin neden kilo alir bunu bir düşünmek lazım. Kadına kadın olduğunu hissettirmezse bir erkek kadın tabiki kendini salar. Çünkü aşırı bir kontrole geçer bilinç. Yaşamadan etmeden kimseyi yargılamayın küçümsemeyin lütfen 😕
Hayır ben dikkat ederim ne yediğime ama karım olacak kişi kendisi de bana da çok güzel yemek yapar dayanamam fikrimi değiştirdim o yapar da ben yemem mi o güzel elleriyle yapmış. kıyamam ben ben yemek yapıyım ama ben onun kadar güzel yemek yapamam o yapsın bende yardım ederim yapar da yemem mi yeter ki yapsın
Yok artik daha neler 😀 Kilo almamak icin cocuk da dogurmayalim o zaman. Yahu böyle bir sey aile kurmaya, evlat sahibi olmaya engel olabilir mi hic? Tek basimiza yasayip, yalniz geberip gidelim o zaman. Hayatin anlami kilo almamak olmus sonucta. Gerisi önemli degil 😀
kaldırmam evlendikten sonrada gayet kiloya falan dikkat ediliyor bence direk çok kilo alanlar kendilerini salmaya ve bu salmayada bir bahane bulup onun arkasına sığınıp enine enine genişlemeye meyilli insanlar
İşleyen demir ışıldar diye bir söz vardır. Evlenene kadar sırf vitrinde güzel gözükmek için takılanlar elbette salarlar. Bu da bir nevi özsaygısızlıktır.
Bu çok saçma, kilo almak istemeyen gerekli vakti bulur spor yapar ya da az yer, evlilikle ne ilgisi var bunun? Kadın hamile kalınca kilo alıyorsa aldığı gibi de verir..
bence çok saçma evlilikte iyi performans sergilersen metabolizma arttığı için değil kilo almak, kilo bile verirsiniz :D ayrıca flash dizi 4. sezonun dublajı çıkmış şurdan izleyebilirsiniz
Bence sacmalik. kendine ozen gösteren insan her turlu cozum yolu bulur. es bulana kadar idare ediyim mantigindaysa zaten allah esine sabir versin. evde zamanla taniyamadigi bisey dolaşmaya başlar
kesilnikle saçmalık kilo alan herkes evleniyor mu zannediyorsun hayır elbette ama kilo alan çok oldu çevremde evlilik hazırlıkları sırasında ama spor yaparsın dengelersin.
Karikatüre iyi güldüm :D Kilo alınırsa ne var ki sanırsın manken gibi fiziğini mumyalatacak :D Toprak olacak o da işte. Güzel bedenin de şişmanın gittiği yere gidecek. İki metre toprağın altı..
saçma olmuş:) çocuk doğrmak asıl kilo aldırır onu sorsan bir derece daha normal olabilirdi. ayrıca evlenince erkeği bilmem de kadının fiziği yerine oturuyor
Hayır Evlendikten sonra kilo almak tamamen düzenin bozulmasından kaynaklanıyor Evlenmeden önce olan düzeni evlendikten sonra da devam ettirebileceğini düşündüğün zaman evlenirsen bir sorun olmaz
Bence hayatınızı rafa kaldırın.. Böylesi daha kolay. Çünkü hayat ve hayatın getirdiği hiç bir şey (BAZI) kadınlara göre değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bunu niye bu kadar basite indirgerlerki. Ne olucak fiziğim bozuldu benden ayrılıcakmı cehenneme kadar yolu var yani. evlilik böyle şeyleri sorun edecek bir şey değil öyle olsaydı evlilik olmazdı saçmalık yanı
En İyi Cevaplar