Amerikalı aktör Pierce Brosnan ve eşinin yirmi yıl önce evliliklerinin başlangıcında ki çekilmiş bir fotoğrafı... Ve Diğeri de bugünkü durumlarının fotoğrafı...
Ünlü aktöre eşinin artık eski günlerdeki şeklinde olmadığı hakkında ne düşündüğü sorulduğunda şöyle dedi: ′′Arkadaşlar karıma kilosunu azaltmak için ameliyat önerdi. Ama ben onun vücudunun her kıvrımını seviyorum. O benim gözlerimdeki en güzel kadın.
Ve ayrıca beş çocuğumuzu doğurduğu için... Geçmişte onu sadece güzelliği için değil şahsı için sevdim şimdi de çocuklarımızın annesinden bile çok seviyorum ve onunla gurur duyuyorum ve her zaman sevgiyi vermeye çalışıyorum. Hak etti."
- Hollywood yıldızı, Pierce Brosnam (çok çok örnek) James Bond
aslında sevdikten sonra her haliyle kabul ederim ama kilo alması kendine bakmadığı anlamına gelir ve en azından sağlığı için dikkat etmesi konusunda uyarırım.
Denkleşiriz :)) Zayıf hatun sevdam olmadı benim hic..
Ama insan dünyalık severse bunu sorun eder.. Ahiretlik seven, o kilolarda kendini görür.. Nice anılar vardır.. Elemanın dediği gibi senin evlatlarının annesidir.. Onlar için kilo almıştır.. Benim için yani benim evlatlarım için..
eğer bu sözleri gerçek düşünceleri ise ne adamlar var yaRabbi ve onlara sahip kadınlar vay bee nasıl bir adam bu böyle bu adama ömür adanır saç süpürge edilir kölesi olunur mutlu olması için herşeyde yapılır
Aradığım düşünce yapısı bu işte... Tabii ki dış görünüş önemli fakat bir yere kadar... Bir insanla evlenme kararı alıp evlenmişsem eğer, tüm bu ihtimalleri düşünerek evlenmişimdir. Sevgimi hiç bir şekilde etkilemeyeceğini düşünerek, kilosu, saç dökülmesi, hastalıklar, fiziksel herhangi olumsuz bir durum vs... Tüm bunların sonucunda "yine de severim" dediysem evlenmişimdir, bu yüzden kendi sağlığı açısından herhangi bir sorun teşkil etmediği sürece gözümde her zaman aynı kalır...
Gözümde hoş durmuyorsa kilo vermek için kendine ve sağlığına özen göstermiyorsa bu konuda sözlerim katı olabilir. Anlayış gösteremem. Ben biraz kendine hayatı boyunca özen gösteren bakımını sağlığını önemseyen fitliği esnekliği ön planda yaşayan birini gözümde ararım. Sonuçta kilo erkeğin libidosunu olumsuz etkilediği için bu bile ilişkiyi sarsacak bir sebep olacaktır. 🤷♀️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evlenirken 60 kiloydum ve iki ayda 75 oldum bazı rahatsızlıklarım çıktı diye. Eşim ne yazık ki ara ara laf çarptı. Cok üzüldüm vermeye çalıştım sonunda vazgeçtim. Kendim isteyince vereceğim eşim istiyor diye değil diye düşündüm. Eşim de öküzlüğünü fark etti bir daha öyle konuşmadı zaten. Baylar bu konuda anlayışlı olmalı en ufak bir söz bile kadını günlerce kırabiliyor ve zaten hiç kimse istemez fazla kilosu olmasını
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kimse kusura bakmasın ama ben kilo vermesini söylerdim tabi şişkosun tarzında falan değil kilo vermelisin tarzında hiç değilse birlikte diyete giderdik dış görünüşü geçtim fazla kilo sağlık sorunlarına da sebep olur yani onu seviyorsam sağlığı konusunda da onu uyarmalıyım.
Tc erkekleri şu adamdan feyz alin bizim ülkemizde kadın daha 5 kilo alsa kocalari Hemen ros kozlör o diye başlar ağlamaya bunlar sadaktsiz hadsiz çukuneee duskun
Spor yaparız beraber gündüz çalışacağım için sporu mecburen akşamları yaparız haha, şöyle göbüş yağları kalmayacak şekilde, ben fit isem oda fit olsun yani🤡😂
Bakmazsa ben istediğimi yapar alttan üstten girer yaptırırım uğraşırım haaa baktım olmuyor.. Beni kaybeder ben onu her konuda dinleyip uyuyorsam oda bana uyum sağlamalı diye düşünüyorum... Bakım benim için önemli...
Fazla kilo kendi sağlığı açısından da zararlı olduğu için ona moral olsun, kendini iyi hissetsin diye onunla birlikte spora başlardım💖 ama aldığı 2-3 kiloysa sorun etmem
@birsuskuncicek Yok be ya fazlası da iyi değil canım Çok rahatsız eder insanı Yürürken bile nefes nefese kalıyor insan En güzeli zayıflık ama aşırı zayıflık da iyi değil ortası iyidir her zaman