Ya "kocam" demişim ben o adama sevmişim kilo dediğiniz sağlik dediğiniz ne ki:)) bugün var yarin yok.. Evlenmeyi düşünseydim eğer, eşim beni sevip istediği sürece, ve bana karşi saygisini yitirmedikçe maddi olarak tüm kayiplarinda ve her türlü şartinda seve seve , gözlerine baka baka yaninda olurdum. Evlilik geçici hevesleri alalim diye yapilmiyo, iki insan sadakatin lezzetiyle & güveniyle daha kolay yaşasin diye gönülden bağlanilarak yapiliyo.
Bence hisler değişmez, değişmemeli de. Zaten evlendikten sonra hele bir de hamile kalan ve doğum yapan kadınların kilo aldığı ve sonrasında da uzun bir süre kilolu kaldıkları da bir gerçek. Bu yüzden hisler değişiyorsa kişi kendini sorgulamalı.
Kadınlar hadi hamile kalıyor ondan dolayı kabul edilebilir bir noktaya kadar ama erkeklerde hayır dikkat etmeleri gerek yaşanmadan bilinmez ama değişebilir hisler
hislerim değişmez ben onu görünüşüyle sevmedim üstelik bu kalıcı bir durum bile değil , sabahları erken kaldırıp spora sürükler yemesine içmesine de dikkat ederek bu sorunu pırrrr diye uçurtuveririz :D
Fantezimdir sevgili adaylarimin kilo alinca nasil olucaklarini hayal etmeye calisiyorum biraz balik etli tercih ediyorum evlendikten sonrada kilo almasi hosuma giderdi zaten kilo almasi icinde cabalardim acikcasi
Değişmez tabi ama tarafların bu konuda biraz dikkatli olması lazım özellikle doğum sonrası kadınların. 38 bedenle evlenen kadın sonrasında 48 beden olmasın yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sevdigin insani her halinle seversin de zaten fit olmaya gayret gösteren biriyle evlenmek isterim
Bizimmkızlar evlendikten sonra *2. Yapıyor zaten. Hrpsi göt göbek davranışlar bir saygısız. Bokunu coıkartıyonuz işin iç yüzünüzü yörüyor insanlar garantiledikten sonra siz adamı
En İyi Cevaplar