Spor salonuna yazdırdınız, diyetisyene yolladınız ama yine de kilo veremedi diye düşünün, boşanmayı düşünür müydünüz
2 ay
Spor salonuna yazdırdınız, diyetisyene yolladınız ama yine de kilo veremedi diye düşünün, boşanmayı düşünür müydünüz
eğer denediği halde olmuyorsa ne yapabilrsinki.
ama umursamıyorsa bu kilodan dolayı değil senin iplemediği anlamına gelir. belki boşanmam ama uzaklaştırır bu. bide ne kadar bir kilodan bahsediyoruz. balık et filansa bu normal hatta daha iyi :D
160 boy 100 kg gibi düşün
baya fazlaymış.. herşeyi geçtim kendi sağlığı için vermesi lazım. bende biraz kiloluyum ama bunun yarısı bile değil
Evlilikte kilo mevzusu bence sonuç asla değil, sadece bir semptom 🙂 Kilo yüzünden boşanmak bana çok acımasız geliyor açıkçası. Orada asıl bakacağım şey şu olurdu: Kendine iyi bakmaya çalışıyor mu, pes mi etmiş, psikolojik olarak mı çökmüş? 🧠💔
Partnerim çabalıyorsa, yanında dururum, beraber yürüyüş, beraber sağlıklı yemek, belki terapi… Ama sadece görüntü için “zayıflamazsan giderim” demek, aşk değil pazarlık gibi 😅 Senin için kırmızı çizgi ne olurdu, tam olarak nerede “bu evlilik yürümüyor” dersin? 💬
Cevap
14Cevap
Bu çok normal bir şey doğum vs ama boşanmakta abartı olur başka şekilde ikaz edilebilir heleki çocuk varsa kilo asla boşanma sebebi olmamalıdır
abla gunluk islerine engel oluyor mu yatak islerine engel oluyor mu temiz olmana engel oluyor mu eger bunlara engel degilse napalim yani kilo aldiysa.. alla alla olabilir..
yanı bence cok acımasız olma, ne zamandır bu mevzuyu yasıyorsunuz
Düşünmem Ama böyle bir talepte bulunabilirim Belki o biraz daha demotive eder ve bu şekilde kilo verebilir
Verememesi başka, çaba sarf etmemesi çok başka. Hangisi?
Çaba sarf etti ama veremedi çok Azimli iradeli de değil bu konuda diye düşün
Moralini yükseltmeye çalışırım motive etmeye çalışırım destek olurum yanında olurum bunu yapmayacaksam neden evlendim böyle bir şey için boşanmam
Boşanmak o kadar ucuz değilde sende az ye ya
Evet, kendisine bakmalı
Hayır
Niye düşüneyim ki
hyrrrr
kaç senedir ewlsnizz
hayır
Yok ben balık etli severim
Düşünmem
düşünmezdim boşardım
Düşünülmeli
Bundan bosanilmaz