Son zamanlarda halsizlik,, uykusuzluk,, dalgınlık~unutkanlık sorunlarıyla cebelleşiyorum..
Birçok kişi bunu öneriyor ancak ben emin olamıyorum..
Birçok kişi bunu öneriyor ancak ben emin olamıyorum..
İlaç hiçbir zaman iyi bir şey değil. Doğada canlandıracak binbir türlü yiyecek var. Su tüketimini arttır ama bir anda 2 litre içmek yanlış olur. Sabah kalktığında 500 ml, kahvaltıdan 1 saat sonra 500 ml, öğle 500 ml, akşam üstü 500 ml, akşam 500 ml diye içersen sabahları çok rahat kalkarsın eminim. O da işe yaramazsa sabahları 2 yemek kaşığı pekmez ye o da işe yarar.
Haklısın verdigin bilgiler cok değerli teşekkür ederim öncelikle.. ancak bu bir ilac grubuna dahil değil.. aslında bende buna bağlı kalmak istemiyorum..
Çalışma sartlarim su tuketimime pek uygun değil ama ayarlamaya calisacagim.. pekmeze baslamaliyim evettt.. çok çok teşekkürler
Kimyasal işlem yapılıp sonra da pazarlanıyorsa o ilaçtır. İsterse şurup olarak satılsın sonuçta bu gerçeği değiştirmiyor. Rica ederim.
Çok reklamı yapılan üründen korkacaksın!
Arda Türkmen ile baya bir gözümüze dürtüyorlardı
Kullanıcı yorumları mı okudun mu geri dönüşleri bazıları ben de uyku getiriyor yazmış bir de ben bir şey okudum bu Supradyn Pharmaton gibi ürünler ile ilgili Avrupada yasakmış satışı
Onun yerine ginseng extractı al daha iyi
Sirduktan sonra yorumlara baktim.. ginseng etkisi cok azmis ve her kullanana farkli yan etkileri olmuş.. kullanın diyen pek yok yanii..
Aynen
Ben pharmaton kullanıyorum çok memnunum. Önceden en az 10 saat uyurken şimdi 6-7 saat yetiyor ve kendimi uykusuz, yorgun hissetmiyorum. Dene olmazsa bırakırsın, sonuçta bir şey kaybetmeyeceksin.
Teşekkür ederimm.. sana iyi gelmesine sevindimm
Geçmiş olsun kuzum kullanmadım , Allah şifa versin insallah , şu unutkanlık çağın hastalığı galiba
Gitgide ilerleyen ciddi anlamda etkileyen bir hastalık evet..
Teşekkürler canım Allah razı olsun..
Amin kuzum senden de razı olsun dikkat et lütfen
Etmeye calisiyorum 😐 oldukça..
Sagolasin..
Sende sağol canım benim
Cevap
14Cevap
Ben kullandım ama pek birşey fark etmedi.
Sanırım sende b vitamini eksikliği var, bence bir dahiliye doktoruna görün, geçmiş olsun🙂
Teşekkür ederim abii.. var evet eksiklikler..
Ciger mi 😯 yiyememm tabisiii..
Ben hayvansal hicbir gidayi yiyemem abii 😕
O zaman doktoruna danışıp b vitamini almalısın. Bu gün bamya suyu yzısı gördüm, kansızlığa iyi geliyormuş
www.kizlarsoruyor.com/.../q7921788-bamya-suyunun-faydalarini-biliyor-musunuz
Bir bak🙂
Bamya suyunu toksiin atmak icin kullanan arkadaslarim var diyabet icin kullananlar cok var.. kansızlık icin iyiyse kullanmaliyim evet abii.. teşekkür ederim Allah razı olsun sendennn..
Bir fikrim yok ama en iyisi bir kan tatlili yaptirman değil mi :/
Bu belirtiler vitamin eksikliğini gösteriyor.
Doktorlardan ve tahlillerden tiksiniyorum artık 😕
Bir dönem zinco ve bircok vitamen ilaçları kullandım zaten..
Ancak bu ilac grubuna dahil değil.. ek besin ve multivitamin takviyesi.. ginseng iceriyor oluşu yüzünden kullanmam gerektigini soyluyorlar.. bilmiyorum kafam karışıyor hayat..
Sen yinede uzmanina danışsan iyi edersin :/
Cok eskiden supradyn kullanmistim iyiydi unutkanlik icin. ceviz ye ve bulmaca çoz
Seninki biraz psikolojik dostum zamanla gecer ama yine de bir takviye alabilirsin
Psikolojik evett.. duzelmesi gereken o kadar çok şey var ki.. zaman care değil..
Ceviz etkili haklısın
Teşekkür ederim toprak..
Pharmaton ve GNC mega men mi ne öyle bişi kullandım. İkisininde bir faydasını görmedim.
Halsizlik yorgunluk şikayeti ile gittim hastaneye. Ek besinler verdiler protein falan. Gayet memnunum fakat bu besinlerin fiyatları biraz yüksek.
Vitaminler işe yarar ama pharmaton ile ilgili bir bilgim yok hiç kullanmadım.
Ciddi anlamda vitamin takviyesi gerektiren durumdayim..
Teşekkürler görüşün adına..
Umarimm.. Sagolasin
Ben doktor tavsiyesiyle b12 kullandım, benoxil. Gerçekten faydası var, keyfim falan yerine geldi, keyfim yerine gelince iştahım açıldı ve kilo almaya başladım 😀😀
Amann kilo istemem :)
Düzenli kullanımda etkisini görürsün , ağrı kesici giglbi bir etki bekleme.
Vitamin kullanımı arabayı sürekli yüksek devirde kullanmaya benzer. Vücudunun dinlenmeye ihtiyacı varsa dinlen dengeli beslen spor yap.
Bu manada hiçbirşey kullanmıyorum. Ben de merak ediyorum aslında. Güvrnsrm kulkanncsm bende.
Ben kullandım ama etkisini göremedim ama herkesde aynı etki olmaz sanirim
Tavsiye etmiyorum, iştah kapatici
Zihni kuvvetlendirirken yeme duzenini mi bozuyor yanii 😕
Evet hemde cok , bide yemek yemekten midem bulanirdi, ygs ye calismak icin aldim kotu sonuclar verdi
Daha kötü etkileyebilir beni de.. kullanmali miyim bilemiyorum bu yüzden..
Teşekkürler ilgin ve görüşün adına canım..
ben kullandım. yorgunluk hissi olmuyor fazla
onun reklamı bana hiç samimi gelmedi ya
B12 değerine baktır mutlaka.
Bence doktora danis.
Gereksiz seyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar