Sağlık Multivitamin kompleksi kullanıyor musun? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Selamlar.. Malum kış aylarına doğru geçiş yapıyoruz ve iki katı dikkat etmemiz gerekiyor.. Vücut direncinizi korumak ve bağışıklığınızı güçlendirmek adına multivutamin kompleksi kullanıyor musunuz? Keyifli günler.. 🥂https://m.youtube.com/watch?v=BtYDfOoVm3A#smell Multivitamin kompleksi kullanıyor musun? Cevapla Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
BRAD-PITT Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl A çok teşekkür ederimhttps://www.youtube.com/embed/BvioGFVM-2s 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 313 cevap paylaştı. Hep aklımda kullanayım diyorum ama sadece o kadar. Unutuyorum almayı. Böyle görünce aklıma geliyor sonra bir bakmışım dışarı çıkınca unutmuşum 🤦♀️ 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Genelde almayı unutuyorum 🤦🏻♂️ Hatırlamışken alayım bende 😯 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Afiyet olsun.. Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Vücut direncini doğal içerikli çorbalar daha iyi yükseltiyor. Kelle paça çorbası gibi çorbalar içerim. 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Onu ben de tüketiyorum çok severim ama bu aralar direncimi yükseltmek için ekstra olarak bunu da kullanıyorum.. Keyifli geceler.. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Evet kullanıyorum 1 0 Yorumla
ByExrian Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Zaten senin profil fotona bakanın kullanmasına gerek yok ki 🙃😅 all foot fetishists are here 😎 1 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl Fetişim yok :) olanları da bilemiyorum Yorumla ByExrian +1 yıl Benim de yok olanlarda screenshot alıp durur artık. 😅 ama halhalın çok güzel aşırı beğendim 😍 Yorumla ByExrian +1 yıl Çok yakışmışşşşş Yorumla HeartofFire +1 yıl Teşekkürler.. Yorumla
MericG Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 69% +1 yıl Sağlık konusunda 301 cevap paylaştı. propolis damla kullanıyorum hem doğal hemde oldukça zengin, tüm galaksi var içinde. 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Onu da kullanıyorum haftada iki gün.. Kesinlikle çok faydalı.. Yorumla
Azzy21 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bu şekilde değil de içerdiklerini ayrı ayrı alıyorumB12ÇinkoMagnezyumBalık yağı 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Doğal şeyler tercih sebebim.Dışardan bir takviyeye ihtiyac duymuyorum.Doğal olan varken başkasına neden bakiyim 1 0 Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ben multivitamini tavsiye etmiyorum kilo aldırıyor insana onun yerine kolojen kullanmak daha etkili ve mantıklı geliyor bana 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Sağlık konusunda 807 cevap paylaştı. Bir ara kullanmıştım. Açıkçası faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Çünkü hiçbir fark hissetmedim.Belki olmuştur, emin değilim. 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bir ara alıyordum. Bu tür şeyler anlık hevestir bende ve kutu bitmeden bırakmış olurum. 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Bir defa kullandım bunu zaten hiperaktif biriyim bana iyi gelmedi o yüzden 😄 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 472 cevap paylaştı. Kullanmıyorum ama ihtiyacım var cidden çok çabuk hasta oluyorum ve uzun sürüyor 1 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Boyle seyler kullanmiyorum yediklerime yeterince ozen gosteriyorum 1 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Hayır kullanmıyorum, meyve sebze falan ye daha yararlı, böbrekleri çok yorar bu tip şeyler. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kullanmam. Vitaminleri doğal almak varken hapa neden ihtiyaç duyayım. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl kullanıyorum yanında başka şeylerle beraber 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 1 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kullanıyorum. 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Bence faydalı.. 🥂 Yorumla SaçaklıBebek +1 yıl Oldukça faydalı bebek 🌸 Yorumla
humanandjustice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Pharmaton kullanmıştım. Etkili. 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Kesinlikle.. Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum. 1 0 Yorumla