Pharmaton vitamin hakkında bilgisi olan? konsantrasyona dinç yapmada etkili bi ilaç mı?bilgisi olanlar cevap yazsın ltfen :)
Pharmaton kullananların yorumları
Pharmaton kullananların yorumları
pek sanmıyorum..şu ana kadar abimde o turde vitaminler kullandı fakat hala gücü yok :) konsantrasyon dersen sanmıyorum..yemek yeme duzenini oturt protein sebze agırlıklı beslen biraz da spor yaparsan cok daha dinç olursun ...spor sayesinde kafanıda dinlendirirsin...konsantrasyon sıkıntı olmaz... hergun aynı seyleri yaptıgın için alıskanlık olmus ve bir zaman sonra sıkıntı basıyordur :)
aynen öyle içimi okudun :)
25 gündür kullanıyorum. Sanki faydasını gördüm gibi ya da bana öyle geliyor. Belki de psikolojik olarak olmayan yararlarını görüyor gibi hissediyor olabilirim ama en azından kendimi 25 gün öncekinden daha iyi hissediyorum. Bir süre daha kullanmaya niyetim var.
tşkkr ederim:)
Rica ederim. Kokusu çok hoşuma gitti benim. Şişeyi açınca çikolatamsı bir koku geliyor :)
evet onu bn de cok seviyorm:)
öss'ye hazırlanırken kullanıyordum. bizim ailedeki herkesin öss geçmişinde pharmaton vardı.gerçekten ilacın etkisi mi yoksa psikolojik mi bilemiyorum ama etkili bir ilaç tabi soulun dediği gibi mucize beklenmemeli :)
bunu citation index de kullanabilir miyim?
:)) savranışsal finans çalışıp, oharmatonla konsantrasyonu artan yatırımcıların risk iştahını ölçümlerim :D
Cevap
12Cevap
ben kullanıyorum.kullanmaya başladığımdan beri gram faydasını gördüysem pembe donla dolaşayım.
:D
İçindeki vitaminleri normal yoldan beslenerek alabiliyorsan gerek yok bence ama eğer kırımızı et flan yemiyorsan içindeki B12 den faydalanabilirsin mesela.Dengeli besleniyorsan hiç gerek yok derim.
mucize bekleme ama biraz etkisi var. ama kapsülü de fitil zannetmemek lazım.
vitaminlerin o saydığın yan etkileri mevcut değildir, belki mevcut konsantrasyonunu korumana yardım eder ama fazlasını bekleme
iyidir iyi kullan,cinseng felan var içinde uyku halini alır
ginseng var zihin acar etkilidir zararı yok tavsiye ederim 2 yıldır sürekli kullanıyorum calısmaktan cok yoruluyorum beni dinc tutuyor
doğal beslenmek en iyisi :) bu arada avatarım nasıl? :D
koptum yine :D
Beslenme şeklin nasıl?
hep abur cubur
doğal besinler tercih edin derim
Kilo aldırıyor diye duydum
Ilaçpedia.com'a bak orada ayrıntılı yazıyor.
yan etkisi var mı
yok sanırım da ben önceden kullanmıstım dinc yapcagına hep uyuyodum.
bence böyle ilaçlar tehlikeli eczaneden mi aldın
kücükken annem almıstı ama bi zararı yok orasını biliyorum herkes kullanyo :D
Kas ağrısı ve göğüs ağrısı yapıyor.
doktor tavsiyesi olmadan alınmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar