+1 yılPharmaton Kullanıcı Yorumları Nelerdir?
Öncelikle Pharmaton'un 2020 yılının multivitamini seçildiğini söylemek isterim. Hem de Nielsen gibi bir dev tarafından yapılan bir anket sonucuyla belirlenmiş. Yılın multivitamini seçilmesine hiç şaşırmadım. Çünkü gerçekten bunu hak ediyor. Ben öncelikle bir sporcuyum ve çok yoğun bir tempom var. Gıda tüketimi bazen yeterli olmuyor ve yoğunluğuma iyi gelecek vitamin ve minerallere ihtiyacım olabiliyor.
Bu nedenle Pharmaton kullanıyorum. Çünkü Pharmaton günlük vitamin ve mineral ihtiyacımızı karşılamak için üretilmiştir. Ayrıca içinde ginseng vardır. Ki ginsengin faydalarını bilmeyen yoktur. Uzak Doğu Asya'nın göz bebeğidir.
pharmaton kullanıcı yorumları Pharmaton Ne İşe Yarar, Yararları Nelerdir?
Pharmaton enerjini artırmaya ve yorgunluğunu azaltmaya odaklanıyor. Vücudunda eksik olan vitamin ve mineral seviyesine odaklanarak seni tempoda ve dinç tutuyor. Benim gibi yoğun tempolu bir sporcuya bile bir kapsül Pharmaton bütün gün yetiyor. Zaten günde bir tane kullanmak gerekiyor. Çevremde de kullanan bazı arkadaşlarım var. Pharmaton kullananlar olarak kimsenin kullanmaktan pişman olduğunu görmedim açıkçası. İçeriğinde C Vitamini, B6, B12, çinko, selenyum, A, E, D ve B vitaminleri bulunduğu için bağışıklık sistemi için de faydalıdır. Kışın sürekli grip, nezle gibi hastalıklara kapılıyorsanız tam size göre.

pharmaton ne işe yarar? Pharmaton Etkisi Ne Zaman Başlar?
Bu multivitaminler etkisini kullanmaya başladıktan yaklaşık 4 hafta sonra göstermeye başlıyor. Çünkü vücuttaki mineral ve vitamin kayıplarını vücuda şok etkisi yaratmadan organik bir şekilde kazandırması gerekiyor. Düzenli kullanımdan sonra her gün kendiniz daha enerjik hissedeceksiniz. Herkeste aynı etkiyi yaratmıyor tabi. Bazı insanların vitamin ve mineral değerleri diğer kullananlardan daha yüksek olabiliyor. Böyleleri çok daha kısa sürede etkisini görmeye başlayabiliyor.
Ama siz ne olur ne olmaz bir ay sonra doktorunuza gözükün. Eğer kullanmanıza devam etmenize izin verirse öyle kullanın. Çünkü herkes aynı değil. Belki x kullanıcısında epilepsi hastalığı vardır ve onu tetikliyordur. Böyle şeylere dikkat etmek gerek. Ne de olsa kimyasal. :)
pharmaton etkisi ne zaman başlar? Pharmaton Kilo Aldırır Mı?
Pharmaton doğrudan kilo artışı yaratmaz ama iştah açtığı için insanda ekstradan yemek yeme isteği oluyor. Ama herkeste aynı olmuyor. Bazıları aksine kilo veriyor. Bu tamamen kişinin metabolizmasına bağlı. Zaten diyetisyenler kilo vermek isteyen hastalarına multivitamin tavsiye ediyorlar. Çünkü günlük enerji ve vitamin/mineral desteğini sana sağlıyor.

pharmaton kilo aldırır mı? Pharmaton Cinsel Gücü Artırır Mı?
Doktorlar cinsel güç sağlamak isteyen hastalarına çinko ve D vitamini tavsiye eder genellikle. Pharmaton'un içinde hem çinko hem de D vitamini mevcut. Ayrıca Pharmaton'un içeriğinde ginseng de bulunmaktadır. Ginseng çok güçlü bir cinsel istek ve güç artırıcı olarak bilinir. Bu hepsinin aynı kapsülde bulunduğunu düşününce ister istemez anlıyoruz arttırdığını. :)

pharmaton cinsel gücü artırır mı? Pharmaton İçeriğinde Ne Var?
Size bununla alakaslı bir görsel atacağım. Orada içinde neler var miligram miligram verilmiş.

Umarım bu yazım işinize yarar. Şimdiden sağlıkla kalın. :)
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 725 cevap paylaştı. Bence unutkanlık ve dalgınlığının tam sebebini öğren önce. Belki b12 eksikliği olabilir; böyle bir durumda farklı ilaçlar denenebilir. Ya da stres kaynaklı bir dikkat dağınıklığı ise, stresi üzerinden atacak bir şeylere yönelmek sorunu çözmene daha yardımcı olabilir. (sarı kantaron hakkında çok olumlu şeyler duydum mesela). Doktorun alabileceğini söylediyse bana söz düşmez elbette ama, yine de vitamin bile olsa bir ilacı alırken düşünmek gerek bence...
Bu arada, multivitaminlerin kilo aldırdığı düşüncesi yine b vitamininin vücuttaki etkisine bağlı oluyor genelde. Bu yokluğunda ortalığı fena dağıtan terbiyesiz vitamin, vücuda toplu halde girince de ödem oluşmasına sebebiyet verebiliyor. O nedenle ilk kullanmaya başladığın zamanlarda tuzu azaltarak bu etkiyi azaltabilirsin.
Tersten gidiyorum, kullanıp kullanmadığımızı da sormuşsun. Evet kullandım, herhangi bir vitaminden daha fazla etkisi olmadı üzerimde. Hatta onu kullandığım kış hayatımda olmadığım kadar çok hasta oldum! Kişinin ihtiyaçlarına göre değişiyor sanırım etkisi.43 Yorumla- +1 yıl
Kan sayımı falan bir kac test yapıldı ve bir sorun yok. Mevsim geçişleri neden olabilir dediler en son. Beyaz tenliyim ve hafif halsizlik de soluk bi suratla dolaşmak durumunda kalıyorum. O yüzden uykuma ve beslenme düzenime çok fazla dikkat ederim.
Dediğin gibi ilaç sonuçta her önüme geleni kullanmam ve ilaç kullanmak konusunda sorunluyum ki biliyosun bu devasa boyutta görünce korktum, nasıl yutucam onu düşünüyorum.
Verdigin bilgiler için teşekkür ederim, tuzu azaltırım mutlaka. :) - +1 yıl
rica ederim:) bu arada, bemiks c diye bir vitamin var. pharmaton'dan çok daha hafiftir ve doktorlar vejetaryenlere bile tavsiye ediyorlar. bir de onu araştırabilirsin. ayrıca direkt olarak panax ginseng'ler de tablet olarak mevcut, hem enerji verir hem toksik atımına yardımcı olur. ona da bir bakabilirsin istersen...
Gizli Üye(25-29)+1 yılPharmatonda ginseng var ancak dozu çok düşük.
b vitaminleri iştah açar. kilo aldırabilir.
pharmatonun klasik bir multivitaminden fazlası az miktarda ginseng içermesi.
Çok da birşey beklemeyin yani.
hafıza için ginseng ve gingko biloba destekleri kullanabilirsin. Vitamin ihtiyacın yoksa boşuna kullanma.24 Yorumla
Gizli Soran+1 yılvar
Cevap sahibi+1 yılo zaman kullan iyi gelir umarım sana
Gizli Soran+1 yılSağol canım
Cevap sahibi+1 yılrica ederim işe yarar inşallah
Sağlık konusunda 403 cevap paylaştı. 5 ay kadar kullandım bu sene. Yalnız benimki farklı bir amaç içindi :/
Sınava hazırlanırken aynı zamanda çalışmam gerekiyordu. İkisi aynı anda yürümeyeceği için gece güvenliğinde çalıştım.
Gündüzleri de dershaneye gittim. Bu süre zarfında da bu ilacı kullandım. Bende yaklaşık 4-5 saat sonrasında etkisini gösteriyordu. Yani uykusuzluğa karşı durmamda yardımcı olması yeterliydi. Çünkü artık kahve bile işimi görmez olmuştu. Faydası oldu mu? Olmuştur illaki. Sonuçta günlük hayatta alman gereken vitaminler filan var içinde.64 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen modiwake kullandim 1 donem kpss den once 1 ayda yuzde 50 netlerim artti. 0 uyku harika konsatre. Yesil recete ama. 1 ay soonra el motor becerilerimde aksakliklar olustu. 1 ay var alan sinavi na bir de bunu deneyeyim diyorum. Ayni zamanda calisiyorum da iste.
- +1 yıl
senin dediğin ne bilmiyorum benimki sadece vitamin takviyesiydi.
tabii seninkinde öyle bir artış varsa bir yan etkisinin olacağı da kesindi.
şahsi adıma konuşuyum. ben 10 ay boyunca başka hiçbirşeye vakit ayırmadan ders çalıştım.
2 günde bir uyudum. en sonund akonuşmamda algılamamda ağırlaşma hissettim.
arkadaşlarımın söylediklerine sürekli tekrar söyler misin diyordum.
normalde kahve uykumu birden açar zımba gibi olurdum.
sonradan işte etkileri azalıyor. en etkili ilaçlar bile sürekli kullanımda, baştaki etkisini yitiriyor.
ha bu yaptığımız doğru bir şey mi? tabii ki hayır. çünkü düzenli olarak çalışmamız gerekiyordu lisede dahil bu döneme. sonuçlarını bu şekilde ödüyoruz.
Gizli Soran+1 yılBenim dedigim uyumamak icin psikiyatrinin verdigi zihni ve bunyeyi zihnde tutan 1 ilac. Recetesiz sarilmiyor. Aynen zamaninda calismayinca sonuc bu.
u +1 yılBen kullandım. Sadece bir ay günde bir adet kullandım ve memnun kaldım. Çok yoğun olduğum bir dönemdi ve dalgınlık, unutkanlık şikayetlerim vardı. Kullandığım dönemde; iki ya da üçüncü günden itibaren bu şikayetlerimin ortadan kalktığını ve artık daha dinç olduğumu hissettim.
Sürekli kullanmak istemediğim için 2 ay ara verip, bir ay kullanmayı planlıyorum.81 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltamam. teşkkr ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
+1 yılBir Medikalci olarak bu konuda yer almasam olmaz.
Bahsedilen vitaminler B vitamini ağırlık olmasına karşın renklendirici de barındıran vitaminlerdir.
Halsizlik için vitamin kullanılmaz. Unutmayınız ilaçlar hep varolacaktır.
İlaç şirketleri de her zaman bunları satmak için binlerce reklam yapıp bahane uyduracaklardır.
Doğal bir yol olan;
1 bardak su
*1 tatlı kaşığı dolusu elma sirkesi
*1 tatlı kaşığı dolusu çiçek balı karıştırılacak her gün içilirse. Hem daha etkili hem de daha canlı ve enerjik olabilirsiniz.
Piyasada dolaşan diğer bir üründe ağırlıkla satılan probiyotik tozlardır. Yararlı olduğu kadar bir o kadar da deforme etme özelliğine sahiptir.
Konu yeri gelmişken söylüyorum asitli ve bol kafeinli ürünlerden uzak durun.
Çünkü bu ürünler vücudunuzdaki yararlı bakterileri öldürür.
- Yahu ben yoğurt yiyorum ama zinde kalmıyorum. Neden? - Çünkü asitli içeceklerden vazgeçemiyorsunuz ne yazık ki.
Antibiyotikler, Multivitaminler, Probiyotikler vücudunuza zarar verir.
İnsan vücudu kendi kendini yenileyebilir. Hücrelerin yenilenmesi için doğal beslenmeli ve bir zahmet zahmet olacak ama 6 ay da bir de kan verirseniz.
Vücuttaki baş ağrısı, stres, yüksek tansiyon, yorgunluk gibi rahatsızlıkların giderilmesinde büyük katkısı vardır.
Kan vermek kan hücrelerini yenilediği gibi daha zinde hissedersiniz.139 Yorumla
Gizli SoranTeşekkürler beyefendi bu ulusa sesleniş gibi olan konhşmanıza ve verdiğiniz bilgiler için...😁
neyse ki kafein tüketmiyorum
:D :D :D
Utandırıyorsunuz beni siz varken haddime düşmez ulusa seslenmek :D
Sen sağlığının değerini bilirsin buna eminim. (:
Gizli Soransigara kullanarak bunu harika yaparım evet 😕
Beyini telkin ile etkileyebileceğini biliyor musun? 32 gün boyunca sigara içerken ben sigara içmiyorum ki zaten sevmem sigara içmeyi diye tekrar et. Sonrasında eskisi kadar sigara içme hevesin kalmayacak.
Ama bunu inanarak söylemen gerekiyor. Biraz komik olacak sigara yakarken bile yapman gerekiyor :D
Gizli SoranBabam sigarayı bıraktı 😳
Merak etme sana da bıraktırcaz :D
Gizli SoranBırakmıcam 😒😒😒
:D :D :D
Gizli Soran😕😕
bence yeterince vitaminli şeyler yemediğin için unutkanlık halsizlik yaşıyorsun zaten bu ilacında amacı vücudundaki eksik kalmış vitaminleri tamamlamak bence yediğin vitaminl veren şeylere yoğunlas hemen bu gibi durumlarda ilaca yönelme... kilo alsanda ona göre bi rejim uygularsın...
32 YorumlaKesinlikle ve kesinlikle kullan..
Şöyle anlatabilirim ki, beni resmen ipten almış bir vitamindir bu. İçindeki ginseng özü, beynini 10 kaplan gücünde çalıştırırken, diğer eklentiler bedenini tam gaz harekete geçirir..
Aynı anda, beş işi mükemmel bir şekilde yetiştirirken, yürümekten, sağa-sola gitmekten tabanlarım ağrımaya başlamıştı, ama farkında bile olmuyordum.. Normalde bozuk olan uyku düzenim, bu vitamin sayesinde çok güzel düzene girdi. 6 saatlik uyku yetip artıyordu bile. İşin cinsel yanını ise hiç anlatmıyorum..
Tek eksi yönü ise, vitaminin sağladığı enerjiyi yakamaman dolayısı ile kilo alman. Prospektüsünde ise hareket sebebi ile oluşan ter kokusunun iğrenç bir şey olması (Çok az bir denek sayısı) ve sabahları mutlaka tok karnına alınması yazılı. Aksi halde miden bulanabilir.
Ama, kişisel tavsiyem mutlaka kullanmalısın. İlk kullanımında, gün içinde ''harika nedir? Nasıl yaratılır?'' sorularının cevabını alacaksın..
Bir ay süre ile düzenli kullan..53 Yorumla- +1 yıl
Arkadaslar bende kullanmak istiyom ys 44
+1 yılYorgunsunuz ve kendinize gelemediniz. Hemen birkaç bardak kahve içmeyin. Çözümü gayet basit.
Tek yapmanız gereken dalından koparılmış bir naneyi koklamak. Aromaterapi tedavisinde insanları uyandırmak için kullanılan bu yöntem ile güne aşırı zinde başlayabilirsiniz. Üstelik tamamen doğal!31 YorumlaEİG için teşekkür ederim.
+1 yılAldım. Harika bir şey :)
Bir tane içiyorsun 3 gün dinç ve çeviksin.
Her gün her gün içmene de gerek yok.
Öğrenciysen süper etkili.
Onun dışında gerek yok kullanma çünkü çok hafif bir vitamin de değil.
Daha günlük şeyler kullanmanı tavsiye ederim.31 Yorumla
Gizli Soran+1 yılspor yapıyorum bide vitamin eksikliği var onun için kullancam
+1 yılYgs-lys ye hazırlanırken kullanmıştım. Okul dersane arası çok yoruluyordum uykumu alamıyordum güçsüz düşüyordum akşam ders çalısamıyordum faydası olur diye kullanmıstım ama faydasını ben fark edemedim zaten konsantrasyonu arttırmak gibi bir faydası yok
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBaşka bir şey denedin mi peki?
- +1 yıl
Hayır
merhaba hanımefendi
öncelikle bunun kaynağını bulmak lazım
neden yorgunsunuz? hormonsal kaynaklı mi salgı bezinde mi sorun hipotalamusta mı yahut
veya dolaşım sorunu kaynaklı mı
veya emilim ve dönüşüm sorunu mu var
vrya beslenme eksikliği mi.. hadı bu desek, muhtemel b vit eksikliğidir ki b vit depoları bosaldıysa cok uzun tedavi süreci bekler sizi
yani önce bir uzmandan tahlil isteyin:)
çözüm ufak şeylerle halledilebileek kadar kolay olmayabilir06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılMutsuzluktan kaynaklandığını düşünüyorum.. Ya da üzüntüden.. Eski arkadaşlarım bi-iki yıldır 'ne oldu sanaa çok sakinsin' gibi tepkiler verdiğinde daha da ölüyorum. Yani yorgunluk bu sebeple bence.. Göbek bile yaptım tembellikten artık, o derece ^^
Gizli Soran+1 yılYani şu üç aydır ki tembelliğim özellikle.. Salona gidiyorum, üçlü koltuğa yatıyorum, akşama kadar tv, hayatımda yemediğim kadar yemek ki yine o koltukta, her şey akşama kadar o koltukta geçiyor ve ben sıkıldım..
Gizli Soran+1 yılBir uzmandan yardım alın cevabını sevmiyorum. Yani o uzmana.. Peh uzmanmış! Ama almalıyım..
Gizli Soran+1 yılPekala.
- +1 yıl
+1 yılBir araştırma var bu konu hakkında. Bir insana piyasadaki birçok vitamin hapını (ki bizim içtiğimiz gibi değil baya azla sayılarda) veriyorlar bir kaç ay sonra kan değerleri ölçülüyor ve bakıyorlar ki haplar hiçbir boka yaramamış. Sadece biriki marka vitamin çok az dozla etki göstermiş. Haberin olsun da
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKan değeri önemli değil, beni günlük işlerimden kurtarsın da..
geçen gün nöbetçi doktor bana da yazdı.
Genel olarak dengesiz beslenip, kafana eseni yiyip, kendine dikkat etmedikten sonra bu mucize vitaminlerle sağlıklı ve zinde olma konseptine inanmıyorum.
Dengeli ve ölçülü beslenerek, şişesine 70tl verdiğin bir vitaminden daha fazla katkı sağlayabilirsin.01 Yorumladüzenli ve sağlıklı olarak temel beslenmeni sağladıktan sonra bu turden takviyelere ihtiyacın olursa kullan. temel beslenme duzenin bozuksa ve bunu düzeltmek için birşeyler yapmıyorsan bu tur takviyeler iyi gelmeyebilir. bahsettiğin ürün hakkında eksi sözlükte vs yerlerde ilginç yorumlar var.
04 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler. Şimdi baktım onlara.
- +1 yıl
Şarapta bol bol bulunuyor antioksidan ? :)))
Şaka yapıyorum, çeşitli meyve ve sebzelerden almaya çalışıyorum onu da.
+1 yılBen de bir süre kullandım. Açıkçası çok da gözle görülür bir etkisi olmadı. Kışın hiç hasta olmadım ama bilmiyorum bir katkısı var mıdır.. Sadece vitamin değil, tüm kış boyunca tamamen sağlıklı beslendim çünkü.
Onun dışında halsizlik hala var. Uyku düzenimin bozulmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum onun da. Bir de yoruluyorum cidden. Normal belki de.02 Yorumla- +1 yıl
Bu aralar günlerim yoğun geçiyor. Ve sabah kahvaltısında yarım litre ılık-ballı süt içiyorum. Biraz da uyku düzenim bozuk bu aralar. Halsizliğim bundan kaynaklanıyor olabilir.
B12 eksikliği var sende. Test ettir. Tam kan testinde B12ye bakılmaz pek.
Pharmaton bir kez kullandım o gün yataktan kalkamadım. Tesadüf dedim 1 ay sonra tekrar kullandım yine aynı sorun oldu. Bir daha da kullanmadım. Herkese yaramıyor sanırım.31 Yorumlaheryerde reklamları olan herkez tarafından bilinip kullanılan ürünlerin sağlıklı olduğu kanısından vazgeçmemiz lazım toplum olarak. bahsettiğin pharmatom gıda takviyesinin içerisinde gluten, soya, yapay aroma ve kıvam arttırıcı gibi bir sürü kimyasal maddeler var. hem gün içerisindeki bitkinlik halinden kurtulmak hemde kilo almak istiyorsan aşağıda hergün kullandığım takviyeyi paylaşıyorum tavsiye ederim.
50 Yorumla
+1 yılÇok uyumak da insanı yorgun ve halsiz hissettirebilir. Kendi ideal uykunuzu bulmalısınız. Gençlere 8 saat uyku yeterliymiş. 8 saat uyumayı deneyin. Hala yorgın hissediyorsanız saatlerle oynamaya devam edin. Ayrıca onlar hiç bir işe yaramaz.
10 YorumlaDoping değil vitamin ve mineral takviyesi o içinde fazladan ginseng var. Düzenli kullanımda etkisini görürsün hemen bir etki bekleme. Sağlıklı beslenen bir insanın gün içinde alması gereken şeyler var.
33 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDoping olmadığını biliyoruz
Gizli Soran+1 yılYok ya ben denemelil aldım bir adet zaten hani abartılıyor ya öyle mi gerçekten diye
onun canlandıran etkisi içinde gin seng olmasından geliyor. eğer kullanacaksan direkt ginseng kullan, vücuduna ihtiyacın olmayan vitaminleri yükleme, onlar yüzünden kilo alma.
Ha bir de, ben olsam kahveyi tercih ederdim.00 YorumlaUykuda ya da direnc arttirmada bir etkisi yok onun gunluk hayatta yuklemeniz gereken vitaminlere takviye yapma gorevi goruyor ya da hic almadiginiz vitaminleri yukluyor tv de cikan reklamlara bakmayin derim ama yine de etkisi yadsinamaz.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılMultivitamin dikkat ve konsantrasyonu arttırıyor. Kahvaltıda al günün bütün enerjisini verir. İki hafta sonra etkisini gösteriyor. Her gün düzenli olarak kullanman gerekiyor.
Doğal değil en iyisi doğal beslenmek... Sınavda başarılar...10 Yorumla
+1 yılKullandım bir süre ama çok bişi farketmedi hep reklam şişirme, vücuda belki takviyesi vardır ama mucize bekleme sadece dengeliyordur mineralleri vitaminleri falan..
en güzeli doğal beslenmek vitamin vs hikaye hepsi...00 YorumlaKullandım 5 ay falan. Sonrasında değişik değişik sorunlar yaşadım vücudumda. Pharmatondan mıdır psikolojik midir bilmiyorum. Fazla kullanmamak gerek. Doğal yoldan alman daha mantıklı. Meyve sebzeden idealini alıyorsun zaten.
00 YorumlaDoktor tavsiyesi üzerine kullanmıştım bende gözle görülür etkisi olmuştu{ginseng içerir bu yüzden az uyuyanlar için birebir }..ama yok ben biraz daha bakinim diyorsan TELEVİUM var
20 Yorumla
+1 yılyan etki olarak şunları yaparmış Google hazretleri öyle diyor
•Baş Ağrısı
•Baş Dönmesi
•Mide Ağrısı – Bulantısı
•Kusma
•Deride Döküntü ve Kaşıntı11 YorumlaEİG için teşekkür ederim
+1 yılKısa vadede etkili olduklarını düşünüyorum ama uzun vadede vücutta bir sorun çıkarır mı diye de şüphelenmeden edemiyorum.
Hiç kullanmadım bu tür takviyeler. Ha zamanında protein takviyesi almıştım ama o bunlardan değil.00 Yorumlaüni. ogrencısıyım sınav donemlerı kullanıyorum.ders calısırken esneme olayına son verıyor.dıkkatını toplayabılıyorsun vucudunda kolay kolay yorulmuyor.iştah actıgını pek farketmedım.cok sasırtıcı bırsey bekleme ama dedıklerım gıbı etkısı dersleri yogun olanlara tavsıyemdır
30 Yorumla
+1 yılİlacı daha önce duymadım ama vaktiniz varsa spora gitmenizi tavsiye ederim uykusuzluğa da iyi gelir yorgunluğa da hiç olmadı aktara girin ordan bitkisel şeyler tercih edin
10 Yorumla
+1 yılben de pharmaton kullandım faydasını da gördüm ama hafıza unutkanlık için diğer arkadaşların söylediği gibi ihtaycın b12 vitamini olabilir. bu arada o çikolata kokusu benim hep hoşuma gitmiştir :D
10 Yorumla
+1 yılBizzat kullanmadım ama sınıf arkadaşım kullanıyordu, bir faydasını görmediğini söylemişti ama yeni başlamıştı belki vücut alışkın olmadığı için ona öyle gelmiştir şimdi durum ne bilmiyorum :)
10 YorumlaÜniversite sınavına hazırlanırken kullanmıştım. Şimdi düşününce, sabah 7'de evlen çıkıp akşam 10'da eve geliyodum ve hala dinç oluyodum... Bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılvitamin filan
kullandım pek bir işe yaramıyo açıkçası, psikoljik olarak şartlıyosun kendini
diyetisyene git, mis gibi bir program çıkarsın sana
belki kanın da düşükse o da yorgunluk yapar00 Yorumla
+1 yılKullandım. Vücuttaki laktik asit birikimini engellediği için spor yaparken ya da günlük hayattaki fiziksel aktivitelerde vücütta oluşabilecek ağrılara karşı yardımcı oluyor...
110 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle bir istek uyandırmadı, yapılan tanıtımda da böyle bir yan etkinin olduğu söylenmemişti.
- +1 yıl
Açıkçası ben de herhangi buna benzer bir etki olmadı. Ama, başkalarında görülebilecek etkiler mi bunlar bilemiyorum tabi. Prospektüsü falan var mı yanında?
- +1 yıl
Yan etkiler:Nadiren baş ağrısı, baş dönmesi, mide-bağırsak sitemine ilişkin reaksiyonlar (bulantı, mide ağrısı, kusma ve ishal gibi) ve aşırı duyarlılık reaksiyonları (döküntü, kaşıntı gibi) gözlenmiştir.
(bendeki prospektüste bu yazıyor.) - +1 yıl
Özellikleri arasında yok! Ama ''önerilen kullanım yerleri'' diye bir kısım var şunlar yazıyor:
Bitkinlik (örn: stresin neden olduğu), yorgunluk, kendini halsiz hissetme, konsantrasyon azalması ve zihin açıklığında azalma,
Yaşlılarda olduğu gibi veya özel diyet tercihleri, iştah kaybı, anoreksi (yemek yiyememe hastalığı), cerrahi girişimler ve nekahat halleri dahil akut ya da kronik hastalıklara bağlı güçsüzlük sonucunda dengesiz ya da yetersiz beslenme durumlarında tedaviye yardımcı olarak önerilmektedir.
Belki iştah açma kısmıyla ilgili bağlantılı olan kısımlar bu yazılanla ilgili olabilir. - +1 yıl
Eyvallah...
Pharmaton nedir hiç bilmiyorum ama vücudunla işbirliği içinde halledebilirsin bu vitamin eksikliği olayını. Doğadan yararlanmak varken yapaya gitmek kötü.
01 Yorumla- Sağlık konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılçok etkisini görürsün düzenli kullanınca
https://www.youtube.com/embed/hT2JmnWEAlQ05 Yorumla- +1 yıl
önceden oneaday kullanıyordum ama son birkaç yıldır pharmaton kullanıyorum gayet de memnunun. sadece sabah kahvaltı yapmadan içince mide bulantısı yapıyo. bir de imuneks kullanıyorum bağışıklık sistemi güçlendirici. ama yorgunluk halsizlik için istiyosan o senin işine yaramaz, pharmaton en iyisi.
- +1 yıl
tok karna alınıyor demek doğru olmaz ama, aç karna alınca özellikle mide rahatsızlığın varsa bulantı vs sorun olabiliyor. evet ginseng var içeriğinde, hafıza ve konsantrasyon için de oldukça önemli ginseng.
benim pharmatonum da bitti 4-5 gündür yenisini almayı da unutuyorum bir performans düşüklüğü hissediyorum kendimde, iyi oldu yorumunu gördüğüm, bu gün unutmayayım :)
+1 yılBir ise yaradığı yok ya ancak kilo yapıyo bir de cinsel istek Ramazan da kullandım bir ay banyodan çıkamadım 😓
14 Yorumla
Gizli SoranYok kilo aldırmıyormuş baktım netten
Her ne haltsa hem vitamin hapları 3 günde bir alınsa daha iyi olurmuş her gun degil
Gizli SoranÖyle mi bunu anneme söyliyim
Pharmaton kullandım fakat pek bir faydasını görmedim ona o kadar para vermeye değmez ayrıca kokusu çok kötü.
11 YorumlaPeki teşekkürler en iyisi supradyn galiba
Kardeşim sınav haftalarında kullanıyor. İçinde ginseng ve multivitaminler var. Faydalı ama kilo problemin varsa çok sık kullanma kilo aldırıyor.
10 Yorumla
+1 yılkilo yapacağını sanmam, multivitamin neticede. iştahını açabilir, yeme o zaman :)
fakat ben kullanamadım. acaip mide bulantısı yaptı, bıraktım10 Yorumla
+1 yılBen şansa inanmam.
Başarmanın tek yolu Gusül almaktır.30 Yorumla
+1 yılannem kullanmıştı geçen yıl sonra bende merak edip bir tane içöiştim de pek bir etkisi olmadı ama farketmemişimdir belki
04 Yorumlaah be su üzerimdeki yorgunluğu alacak bisey bulayim hemen alırım bildiğin var mı bu tarz vitaminler
ama bu iyidir belki dene sen ben düzenli kullanmadım
anne ne faydası oldumu
annem sevmedi kullanmadı ama bünyeye göre değişir netice de
aldim. bir haltada yaramiyo. sisedekilerin yarisi duruyo. atsammi bilmedim o kadarda para verdim bosuna
00 Yorumla
+1 yılSupradyn kullandım, bir etkisini göremedim. Belki pharmaton daha iyidir bilemiyorum... İyiyse ben de alabilirim.
00 YorumlaPharmaton insanı zinde tutan birazda enerji veren bir ürün cycling ten önce lipo 6 black hidroxcut l-carnitine türevleri yağ yakınını hızlandırır pharmatonun bir etkisi olmaz
00 YorumlaSağlık konusunda 551 cevap paylaştı. Bir ara kullanmıştım hiçbir halta yaramıyor, vitaminler ve takviyeler gıda ile alınmalı bana göre, ilaçlar hep şişirme..
00 Yorumla
+1 yılBen kullaniyorum enerji versin diye lullaniyorum harbiden enerji veritor ya da psikolojik biseu ama yan etksio yok
00 Yorumla
+1 yılKanka sakin alma biseye yaramiyo. ben 2 kutu bitirdim. cocuklar icin o yetiskinde biseye yaramiyo enerji istiyosan supplement kullanmani tavsiye ederm
00 Yorumlafaydasını görürsen yazar mısın ben de kullanmayı düşünüyorum ancak etkisi var mı yok mu pek bir fikrim yok.
00 Yorumla
+1 yılKardeşim fayda görebilirsiniz ama uzun vadede zarar da görürsün. Bunun yerine çığ çerezleri ve taze meyve sebze ile beslenmeyi tercih et.
00 Yorumlafaydasını görmen için her gün bir tab almalısın veenazüç ay içmelisin reçetesiz satılıyor fiyatını geniş bilgi koskkozmetik com incele
00 Yorumlaben onu düzenli kullandığımda insan yorulmuyor sanki ve bütün konsantrasyonunu bir işe odaklayabiliyorsun kullanmanı tavsiye ederim uyuşukluk diye bir şey kalmıyor :D
00 Yorumla
+1 yılrüyamda vitamin hapı alıyordum kalktım siteye girdim sorunu gördüm:) hayırdır inşallah:))
bugün açık eczane bulursam ben de alayım:)04 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
ben kullanıyorum 1 haftadır ama o yazan uykusuz ve enerjik hali göremedim :/ plasebo olma ihtimali yüksek..
Gizli Soran+1 yıltamamen plasebo olamaz içine bir şeyler koyuyorlar sonuçta demi
- +1 yıl
yani:) tabi de o etkisi için demiştim:)
+1 yılOmega 3 ve ginseng takviyesi tavsiye ederim en azından doğal olduklarından sorun yaşama olasılığınız yok.
00 YorumlaÇok işe yarıyor ben kullanıyorum çok yoğun çalışma programım olduğunda.
11 Yorumlasınav zamanlarında alıyorum,gerçekten bir faydası var mıyoksa psikolejik olarakmı enerjim artıyor bilmiyorum ama işe yarıyor
02 YorumlaSağlık konusunda 840 cevap paylaştı. Sınav dönemleri çok tavsiye etmişlerdi. Kullan, faydasını görürsün.
10 Yorumla
+1 yılen iyisi diyetisyene gidip iyi bir beslenme problemi almak tabi kan değerlerini ölçtürdükten sonra. vücude kapsül olarak alınan her türlü takviyeden uzak durmak lazım :/
03 YorumlaHer öğünde belli bir miktar sebze ve protein alıyorum. Protein haşlanmış tavuk ya da hindi ya da light ton balığı oluyor. sabahları 2 ya da 3 yumurta beyazı yiyorum sarısını atıyorum. salata, meyve ve yoğurt var yanındada. Bir tane dahi hap almadım değerlerimin hepsi çok iyi çok dincim çok ağır spor yapıyorum ve 20 kilo verdim.
Kabizlik hazimsizlik yasamadinmi @bendarwinn senin. yaptigini bende yapiyorum
Kullanıyorum evet faydasınıda görüyorum bir ay kullanıp bir ay kullanmıyorum
Ben daha çok enerji verici özelliğinden dolayı kullanıyorum vucudun toparlanmasına yardımcı oluyor
Kilo yapıyor evet. Bana yapmıyor ama kullanıp yakamayanlara kilo yapıyor03 Yorumla- +1 yıl
mide bulantısı yaptığından kullanamadım ben...
+1 yılben de sınav dönemindeyiz diye aldım uzun süre kullanma sınav döneminde kullan.hem vitamin hastalığa direnç kuvvet verir.aynı zaqmnda mental rahatlık var.mesela sınava gidiyorum hiç stres olmuyo.o yüzden rahat geçiyor sınavlar.
00 Yorumla
+1 yılBen kullandım bende bir zike yaramadı. Bilmiyorum bir numarası yok gibi
00 Yorumla
+1 yılben nutraxin kullanıyorum ve çok faydasını gördüm size de öneririm
00 Yorumla
+1 yılyok da b12 alacağım bakalım zekileşecek miyim, enerjim dengelenecek mi
01 YorumlaYarin bir doktora gitmek gerek.
Bütün ilaç ve vitaminler sürekli kullanımda etki gösterir
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHmm bilemiyorum
- Devamını Gör (199)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne