Suan 66 kiloyim ve boyum 1.71
60 kilo olmak istiyorum henuz 2 kilo verdim.
60 kilo ideal mi?şu anki kilom nasil?
60 kilo olmak istiyorum henuz 2 kilo verdim.
60 kilo ideal mi?şu anki kilom nasil?
Senin kemik yoğunluğu kemik kalınlığını kas miktarını bilmeden bu soruya doğru bir şekilde cevap vereceğimi düşünecek kadar andaval değilim
İmza : 1999 yılının sıcak bir ayında spora başlamış halen devam etmekte olan bilirkişi
iyi işte daha ne olsun
60 kilo ideal yaş kaç? 66 balık etlisin genç ise 60 kadar in ben seninle aynı boyum ben 20 yaşlarda elenden geleni herşey yapıyordum 60 kadar inmek için. Ya herşey oturuyor böyle vücütta.
sen o 6 kilonu bana yolla :((
açıkcası vermeye uğraşma korumaya uğraş..kilo verdikçe yüz çirkinleşiyor bence..
Cevap
8Cevap
Sisman derken obez falan degilsin iste problem yok yani tabi bu senin yaglarinin vucuduna nasil yayildigina ve kas oranina bagli bisey
60 kilo zayıf şu anki kilon ideal.Yaşında önemi var tabikide. ideal 58 diyor ama bence zayıf olursun.
66 kilo hesaplamalara göre oldukça ideal bu yüzden kilonuzu korumak sizin için en iyisi olacaktır
canaım benim ideal kilon 58 falan.. ki şuanki halinde kötü olmasa gerek yani belki basendi göbekti olabilir ama. normal birazcık tombiş
erkeklerde kilo boyla aynı olmalu bayanlarda ise 10 kg aşşa olmalı ama kilon senin ideal
En azından bir resim koysaydın..Belki iri kemiklisin 60 kilo bile fazladır?
52-56 kilo ideal olanı senin icin 60 ta cok
görünüşün nasıl görmek lazım ama
ıyıdır merak etme ıyıdır
Şişko değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar