50 kilo
55 kilo
60 kilo
65 kilo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
..

Fizik ile kg alakası yok 1.75 80kg göbekli erkek ile 1.75 80 kg kaslı erkek aynı mı? Spor yapıp beslenmene dikkat etmen gerek ortlalama 61-62 kg civarı olursun buna benzer göründüğünde.
O zaman fitness mi yapmam doğru olur?
teşekkürler mac fit spor salonuna gitmeyi düşünüyorum da. Senin önerebileceğin bir spor salonu var mu acaba? Hangisi iyidir İstanbul
Şişli de oturuyorum. Cevahirde mac fit varmış o yüzden sordum
cevahir şişliye çok yakın
Teşekkürler
Senin o fiziğe sahip olabilmen için 1-1.5 yıl durmaksızın fitness ve sağlıklı beslenmen gerekiyor.
evet farkındayım :/
Squat
işe yarıyor mu?
Cevap
24Cevap
54 kilonun altına inersen zayıf 72 kilonun üstüne çıkarsan şişman oluyorsun. Kısaca 60 - 65 kilo oldukça ideal
ilk resimdeki duruş ne komik sakat kalacak kız:)()()() sen 58 ol ya da 60 yeterli
1.71 boy ile bu fizik için 60-65 kilo olmalısın. Sıkı bir vücuttan bahsediyoruz. Cılız olmaktan değil o yüzden rakama değil görünüşe bakman gerekiyor.
İnsan kendini de bir atar nasış böyle olurum diye sorar. Olmayan yumurtadan civciv naısl çıkar hesabı olmuş seninki
Fit istiyorsan 55 balık istiyorsan 60.
Böyle olabilmem için fitness yapmam mı lazım?
teşekkürler
çünkü belini kavrarken kemikler batmaz yağ bezeleri elime gelmez :)
Böyle bir fiziğe sahip olabilmen için zaman makinesi icat edip geçmişe gidip babanın Rus bir kadınla evlenmesini sağlamalısın
seçenek yok. idealin 57 kg...
55 iyidir balık olamaya gerek yok 🤗
55 civarı, spor fitness.
Resimdekiler daşmiş
evet
55miş
Ben de 170im ama 45 kiloyum iyi durmuyor.
@okurrr yok heralde
Niye farklı fotolar peki
Yani bu kızların fiziklerini beğendiğim için genel olarak böyle nasıl olabilirim demek istedin
istedim*
Squat mı yapmalıyım
60 kilo 1 71 boy için oldukça ideal bence
60 kilo da çok değil mi
boyunuza göre ideal
kilo ne kadar çok gibi duruyorsa da boyunuz uzun oldugu için sizi kilolu göstermeyecektir
50 kiloyum ben şu an. 55 iyi olmaz mı
55 kilo da iyi durur fit bir görünüm olur
teşekkür ederim de bişey sorcam yaşını yanlış yazmış olabilirmmisin hiç 31 durmuyosun da
rica ederim
evet yaşımı yanlış yazmışım
55-60 ideal
60 iyi bence..
60-65 arası
55 kilo.
65..
Ellisekiz
Bu sen olamazsın
ben değilim zaten ayrıca fotoğraftakiler farklı kişiler
55..
40 kilo
Cok eziksin bu nedir boyle fake fotolar
Bunlar ben değilim ne alaka sensiz ezik? Böyle bir vücut olabilmesi için ne yapmam gerekiyor diye sordum boş yapma
Boş yapma ne alaka spora gidipte 1 ayda böyle olanlar var sen çok geride kalmışsın
patates mi? 50 kiloyum kendine bak
kaybol lan sorumdan
Dal. lama sensin edepsiz
Kişiliksiz sensin sende karakter yoksunusun
55-56 iyidir.
65 kilo
of tas gbi iyi mikilirsin canım
Fotodakilerin hiçbiri ben değilim. Ayrıca beni ananla karıştırma
kaybol lan
Anan o. rospu s. ktir git sorumdan
KEŞKE BABAN PREZERVATİF KULLANSAYMIŞTA SENİN GİBİ BİE VASIFSIZ O. ORPSU EVLADI DOĞMASAYMIŞ. ANANIN A. MINA KAFA ATAYIM DENGESİZ P. İÇ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar