15 GÜNDE 5 KİLO ZAYIFLATAN SODALI LİMONLU FORM ÇAYI “Yeşil Çay, Maden Suyu, Limon” İLE YAĞLARINIZI YAKIN, ZAYIFLAYIN…
bu förmülü kullanan var mı yeşil çay içenler faydasını gördü mü?
bu förmülü kullanan var mı yeşil çay içenler faydasını gördü mü?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba, yeşil çay kendi başına zaten bir metabolizma hızlandırıcı etkiye sahip bir içecek iken bunu maden suyu ve limon ile karıştırıp birlikte tükettiğimiz zaman daha hızlı bir zayıflama sağlanabilir. Zaten 3 etkeninde vücuda ayrı ayrı faydaları vardır. Peki bu muhteşem yeşil çay maden suyu limon ile zayıflama çayı nasıl yapılır?

Ve yeşil çay maden suyu limon ile zayıflama çayı böylelikle hazır hale gelmiş olacaktır.
Afiyet olsun...
Dipnot: Karışımı oda sıcaklığında muhafaza edelim ve öğün aralarında düzenli bir şekilde kullanmaya özen gösterelim. Böylelikle metabolizma hızımız artacaktır ve kolay kilo vermemiz sağlanacaktır.

Yeşil çay, metobolizma hızlandırma etkisini başta söylemek gerekir ki bunun yanında yağ yakımında ve iştahınızı azaltma etkisi ile fazla acıkma hissinizi ortadan kaldırmaya yarıyor.
Limon, yağ yakımının yanı sıra eskisi kadar yemek yemediğimiz için vücudunun güçten düşmesi gibi durumları ortadan kaldırmaya yani tüm gün boyunca vücudu dinç tutmaya fayda sağlıyor. Lakin alerjik reaksiyon göstermemesi ve tansiyon hastaları için dikkatli tüketilmesinde fayda var.
Maden suyu, herkesin bildiği ve pek çoğumuzun da yemekten sonra şişkinliği alması için tükettiğimiz bir içecektir. Bununla beraber öğün aralarında tüketilen bu yeşil çay, maden suyu ve limon zayıflama çayı tüketilirken sizin yemekten sonraki şişkinliğinizi alacaktır. Ayrıca belirtmekte fayda var maden suyunun içinde bulunan yararlı mineraller şişkinliğinizi alırken bir yandan da kilo vermenize kesinlikle faydası olacaktır.
Herşeye rağmen bu zayıflama çayını kullanırken bir yandan da porsiyon küçültme, sağlıklı beslenme, dengeli beslenme, düzenli beslenme ve yapabilirsek sporu da yanında yapmamız gerekir. Aksi taktirde günde ağır yemekler yiyelim, fast-food tarzı yemekler tüketelim ama zayıflama çayı içelim dersek zayıflamak bir hayal olacaktır. Bu nedenle zayıflama çayı tüketirken bir yandan da diğer şeylere önem vermek gerekir. Hiç bir çay ve kür tek başına mükemmel sonuç vermeyecektir.
Sağlıkla ve ideal kilolarınız ile kalmanız dileği ile...
Selam,
öncelikle zayıflamak için en çok uygulanan yöntemlerin başında yeşil çay, maden suyu ve limon karışımı gelir. Metobolizmayı hızlandırarak hızlı kilo vermeye yardımcı olduğundan sıkça tercih edilen bir yöntemdir. Diyet yapanların vazgeçilmez tercihi olan yeşil çaydan özellikle bahsetmek istiyorum biraz. Daha sonra diğer zayıflama yöntemlerinden ve bahsettiğin karışımlara değinmek istiyorum.

Yeşil çayın yağ yakıcı etkisi şüphesiz tartışılmaz bir noktadır. Ayriyeten yeşil çayın bu faydalı özelliklerine de değinmek istiyorum:

Tabi ki her şeyin fazlası zarar diyerek başlamak istiyorum. Her şeyde olduğu gibi yeşil çay tüketmede de miktar oldukça önemli. Zayıflayayım diye sağlığınızdan olmayın. Aşırı miktarda yeşil çay tüketimi de pek doğru olmaz. Bu yüzden günde 2-3 bardağı geçmeyecek şekilde kullanımı daha uygun olacaktır.

Genel anlamıyla dönüşler olumlu yönde oluyor. Hiç sonuç alamadığını söyleyenler de var fakat tek başına yeşil çay tüketip de diğer yediklerinize ve spora dikkat etmezseniz olumlu sonuç alamayabilirsiniz. Özellikle de yeşil çay kullanıcıları en çok "Bende ters etki yaptı."gibi sorunlarla karşımıza çıkabiliyor. Bu tür sorunları önceden kestirebilmeniz için sizin için gerçekten uygunluğuna dikkat etmenizde fayda var.
Maden suyu neredeyse 0 kalorili olduğundan zayıflamanıza yardımcı olabilecek doğal bir içecektir. Suya nazaran mideyi daha hızlı doldurduğundan kalori alımını da sınırlandıracaktır. Böylelikle kilo verme işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

gibi hayati öneme sahip mineraller de içerdiğinden oldukça faydalıdır.
Maden Suyu Ne Kadar Tüketilmeli?

Günlük olarak sağlıklı bir bireyin alması gereken maden suyu miktarı yaklaşık olarak 600 ml olarak belirlenmiştir. Bu yüzden aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz gerekmektedir.

Genel itibariyle yağ yakma konusunda olumlu sonuçlar alanlar çoğunlukta. Olumsuz sonuçlar da kullanılan maden suyu markasına göre değişiklik göstermektedir.
Maden suyu kullananların kilo kontrolünü daha dengede yapabildiği görüşü de ağır basmaktadır.

Yağ oranında düşüşü sağlayan besinlerin başında limon gelir. Limonla hızlıca bütün yağlarınızdan kurtulmanız mümkün. İçerisindeki C vitamini sayesinde metabolizmanızı uyarıcı nitelikte olduğundan hızlıca kilo verebilirsiniz.

Günlük olarak almanız gereken limon miktarını 1 adetle sınırlayabilirsiniz. Limonu sade şekilde tüketmek istemezseniz eğer içeceklerinize damlatarak tüketebilirsiniz.

Limon kullananlar genellikle mide yanması gibi şikayetlerle karşımıza çıkıyor. Bunun sebeplerinden bir tanesi de limonu tek başına tüketmek veya çok tüketmekten kaynaklanıyor. Bu yüzden yediğiniz limon miktarına dikkat etmenizde fayda var.
Ayrıca hızlı yağ yakmada da oldukça etkili olduğu söyleniyor.
Bu bahsetmiş olduğum tek tek kullanırsanız alabileceğiniz sonuçlar içindi. Eğer her üçünü kür şeklinde kullanırsanız da olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Fakat tek başlarına kullanımlarının da sizlere sonuç verebileceğinden bahsetmeden geçmek istemedim.hoşça kalın. ;)
internetten bakmayın demiş
Kendim yazdım?
Yeşil çay, maden suyu ve limon üçlüsü; doğrudan zayıflatır denemez ama dolaylı olarak kilo vermenize yardımcı olur, aşağıda bahsedeceğim. 15 günde 5 kilo veremeyebilirsiniz ancak ayda 5 kilo zayıflayabilirsiniz.
Yeşil çay maden suyu limon, genel olarak açlığınızı baskılar, spor yapıyorsanız kas ağrılarını azaltır, metabolizmanızı hızlandırır ve yağ yakmanıza katkı sağlar. Tek tek faydalarından da bahsedeceğim.

Yeşil çay yüksek antioksidan içerir, yağ yakımına yardımcı olur, sağlığa da birçok faydası vardır. Günde 2-3 fincan yeşil çay tüketmeniz metabolizmanı hızlandırarak, yağ yakımına yardımcı olur.

Maden suyu bol mineral içerir, mideyi rahatlatır, kan basıncını düzenler, kemik sağlığına yararlıdır, yağ yakımına da yardımcı olur.
Not: Hipertansiyon hastaları dikkatli tüketmeliler. Bol mineral içeriği nedeniyle tansiyonunuzu çıkarabilir (özellikle sodyum gibi).

Bol C vitamini içerir, bağışıklığı güçlendirir, kardiyovasküler sistem sağlığı için de tüketilir, yağ yakımına yardımcı olur.
Not: Fazla tüketimi midenizi rahatsız edebilir.
En iyisi bir uzman desteği almanızdır tabiki. Diyetisyene gidebilirsiniz ve spor koçu desteğiyle spor yapabilirsiniz.

Zayıflamanın en önemli adımı kalori açığı oluşturmaktır.

Makrolarınıza dikkat edin. İşlenmiş, paketli, şekerli gıdalar yerine protein ağırlıklı beslenin. Bol bol sebze tüketin.

Haftada 3 gün ağırlık antrenmanı ya da vücut ağırlığınızla dairesel antrenman yapabilirsiniz, 3 günde 50-90 dakikalık kardiyolar (jogging, koşu, yüzme...) yapabilirsiniz.
15 günde ortalama 2-3 kilo verebilirsiniz. Hatta ödem atacağınız için daha zayıf bile çıkabilirsiniz tartıldığınızda.
Merhaba öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki yeşil çay, limon zencefil aromalı olarak satılıyor. Sallama poşet şeklinde olduğu için kullanımı da rahat oluyor. Tabii ki aktarlardan alacağın yeşil çay daha sağlıklı olacaktır.
Ve sonra konumuza dönüyorum...
Hiç bir besin grubu seni tek başına zayıflatamaz. Zayıflamayı sağlayan, o besin grupları ya da direkt besinlerin bir arada ve doğru miktarda kullanımıdır.
Yeşil çay, düzenli kullanımda yağ yakmaya yardımcı olacak ve vücudu toksik maddelerden arındıracaktır. Aynı şekilde yeşil çayın ruhu rahatlatma etkisi vardır. (Genellikle yakılarak olsa da...) İçilerek ruhani huzura erişime de yardımcı olacaktır.
Maden suyu, midede ki asit baz dengesizliğine bire birdir. Mide özsuyu (özofagus) çok ekşi, yağlı ya da baharatlı yenildiği zaman yemek borusuna doğru gelerek reflüye sebep olur. Maden suyuysa bu bozulan asitliği dindirmeye ve tabiki -halk diliyle- tuvalete çıkmaya yardımcı olur. Ama herhangi bir zayıflatma yetkisi yoktur.
Limon aslında bir tatlandırıcıdır diyebiliriz. Asitli ve ekşi yapısı sayesinde tadı pekte güzel olmayan diyet yemeklerini yenilebilir, zorla su içen birini şevklendirip su içmesine olanak sağlayabilir.
Bu üçü birleşince ve düzenli kullanım olunca -ben bir beslenme ve diyetetik uzmanı tabii ki değilim bir uzmandan görüş almak eminim daha iyi olacaktır-
Yeşil çay yağ yakıp vücudu toksinlerden arındırırken, maden suyu sindirimi kolaylaştıracak ve limonsa zayıflatmaya bir yardımcı eleman görevi üstlenerek yeşil çayın acı tadını bastıracaktır.
Elbette bu üçlüyü içen herkes 15 günde 5 kilo veremez. Ancak 15 gün boyunca her gün bu detoks yapılırken bir de yanında düzenli bir uyku, güzel bir beslenme programı, hafif bir spor yaparak 3,5 kiloyu rahatlıkla verilebilir.
Unutmamak gerekir ki "Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur."
Bence faydalı tabi, öyle ama "bunu için hemen kilo verir yağ yakarsınız" diye bir olgu da var ve bu yanlış. Elbette, yeşil çay, maden suyu ve limon kilo vermede oldukça yardımcı maddeler. Yeşil çay ödem atmanızı sağlıyor, maden suyu da gaz ve şişkinliğimizi alıyor. Ama maden suyunu kesinlikle yemekten sonra içmemeniz gerekiyor. Yoksa yediğiniz kısa bir sürede sindirilir ve daha çabuk acıkırsınız. Ki bu da daha çok yemek yemenize sebep olur ve haliyle kilo alırsınız. Yeşil çay da -özellikle ben gün içinde en az 1 bardak içiyorum- gerçekten tok tutucu bir özelliğe sahip. Yeşil çayın yanına birkaç tane çiğ fındık veya başka bir çiğ kuruyemiş (çiğ kuruyemiş uzun süre tok tutuyor en az 2/3 saatte sindiriliyor çünkü) ya da bir elmayla mis gibi olur. Ara öğünlerde çokiyi oluyor. Limonsa c vitamini açısından zengin olduğu için kilo vermeye yardımcı bir sebze. (Ya aslında meyve mi sebze mi bilmiyorum ama bana sebze gibi geliyor) Bunun yanında portakal, mandalina, greyfurt vb gibi meyveler de kilo vermeye yardımcı. Çünkü bunlar da "C Vitamini" açısından zenginler. Ama bir gün bu üçünün yani yeşil çay, maden suyu ve limonun baya ödem attırdığını duyup bu tarifi denemek istedim. 3 paket hazır yeşil çayı demledim ve suyunu bir sürahiye aldım. Soğuduktan sonra 1 şişe maden suyu ekledim ve bir limonu da sıktıktan sonra bu ikisini de sürahiye ekledim. O karışımı gün içinde yavaş yavaş birer bardak birer bardak içerek bitirdim. Ama gerçekten de etkisi büyük oldu. Tam hatırlamıyorum ama 600-700 gram gibi bir kilo vermiştim. Elbetteki bu çok büyük ihtimalle ödemdi yani. Bunlar tek tek de üçlü olarak da kilo vermeye yardımcı şeyler. Bence siz de deneyin.
Selamm💫
Zayıflama çayı dışında yeşil çay, maden suyu ve limon bolca tükettim diyebilirim. Ben bunları zayıflamaktan çok günlük rutinim haline getirdim aslında. İçeceklerden çok yediğimiz besinlerde oldukça önemli tabi sadece yemek yiyerek kilo vermekte elbette mümkün fakat bunu sporla desteklerden çok daha güzel olur.

Sağlıklı beslenmek benim için oldukça önemli , fakat bunları sırf zayıflamak için aşırı tüketmek sağlığa zararlı. Hepsini birbirine karıştırmak yerine ayrı ayrı içmeni tavsiye ederim.
Ben sabahları çoğunlukla limonlu su tercih ediyorum sirkeyle aran iyiyse eğer suyunun içerisine bir çay kaşığı kadar sirke koyabilirsin bu şekilde yağ yakımı dahada hızlanır bağışıklığın güçlenir. 🙂
Sadece sirkeli su ya da limonlu sularda denemeye bilirsin. Tarçınlı ve zencefilli sularda oldukça güzel.

Merhaba,
Size biraz yeşil çay ve limonun faydalarından bahsetmek istiyorum.
Yeşil ve limonun faydaları
Yapacağınız kür , suyunuzu lezzetli hale getirdiği gibi vücudunuzdaki yağ yakımını hızlandıracak ve sporla desteklediginiz takdirde yağ parcalanmanız artacaktır.
Size kendimin de yaptığı baska bir detoks suyu tarifi vereceğim.
Tarçın, Zencefil, Limon kürü
Zencefil Sindirimi düzenleme, kolesterolü azaltma, genel rahatlama ve yağ yakma için ideal bir baharattır.
Sıcak suyun içine tüm malzemeler konularak demlenmeye bırakılır. Sabah akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce tüketilir
Bol eksiler dilerim.
Selam,
Evet benim en sevdiğim detoks çayım oluyor kendisi. Daha geçtiğimiz hafta bu çayla öncü bir detoks yaptım şimdi de sağlıı bir diyete girdim.
Hemen kendi yeşil çaylı detoks suyumun tarifini vereyim.
Önce 5 bardak kaynamış suyumuzu bir sürahiye dolduruyoruz. Ardından 3 poşet yeşil çayımızı demlenmesi için sıcak suyun içine sallıyoruz. Arkasından 1 şişe soda ve 1 limonun suyunu da ekleyerek detoks suyumuzu hazırlıyoruz. Bu çayı 15 gün boyunca her sabah taze olarak hazırlayıp öğlene kadar bitirmemiz gerekiyor.
Yalnız en etkili şekilde kilo verebilmek için çayla birlikte günde 1 saat yürüyüş yapmak şart.
#Cassie
Çok faydalı kesinlikle kullan. ben onu içmeye başladıktan sonra daha sık ve cok terledigimi farkettim yanı yağ ter olarak cıkıyo bu demek yağ yaktırıyo. ama sadece bundan medet umma günlük 2.50lt su iç + tam buğday vs kullan anında incelirsin:)
Merhaba 😊,
4 gün önce İçinizi Serinletecek Lime/Limon Dilimli, Buzlu Yeşil Çay Tarifim isimli bir yeşil çay tarifi paylaşmıştım. 2 ay boyunca diyet yaptım bu aralar biraz bozdum ancak bu üçleme gerçekten o kadar kilo verdiriyor ki inanamazsın.
İçinizi Serinletecek Lime/Limon Dilimli, Buzlu Yeşil Çay tarifine üsteki bağlantıdan ulaşabilirsin yapımı gayet basit. Önce ben nasıl bir diyet uyguladım ondan bahsedeyim.

Bu üsteki atmış olduğum listelerin her biri birer haftalık. Her hafta diyet listesi değişiyor ve kalorisi giderek azalıyor. Bu fotoğraflardaki listeler yanlış hatırlamıyorsam 5. ve 6. hafta listeleri olması gerekiyor. Şimdi sana ilk hafta yapmış olduğum diyetin nasıl olduğunu paylaşacağım.

İlk 3 gün;
Son 4 gün;
NOT: Bazen bunları yemekten sıkılıyorum mesela o zaman 1 kase yoğurdun içine 3-4 kaşık yulaf, 1 adet Trabzon Hurması kurusu, 1 adet orta boy armut veya elmanın yarısı, 2 adet cevizi incecik kıyarak yoğurda karıştırıp yiyorum çok güzel oluyor.

Üstte bağlantı olarak tarifini verdim, İçinizi Serinletecek Lime/Limon Dilimli, Buzlu Yeşil Çay, isimli mavi bağlantıya tıklayarak tarife ulaşabilirsin.

NOT: Akşam yemeği yerine üste vermiş olduğum yulaf tarifini tüketebilirsiniz.

Üste vermiş olduğum çay tarifi yaklaşık olarak 1.5 2 litre kadar bunu gün boyu tüketebilirsiniz. Hem zayıflamanıza yardımcı olacaktır hem de sıvı ihtiyacınızı giderecektir.

İlk olarak şunu söylemek istiyorum yeşil çay, lime/limon karışımını zaten üsteki tarifte uyguluyordum. Bu tarife siz isterseniz soda da katabilirsiniz. Şahsen bu çayın yanında tüketiyorum sodayı. Sonuca gelirsek ise ilk bir ayda 4 farklı liste uyguladım. Üzerine bu çay karışımını tükettim ve yürüyüş yaptım. Tam olarak 10.8 kilo verdim. İkinci ayda da 4 arklı listem vardı. Bu çayın yanında maydanoz ile yapılan bir detoks uygulamaya çalıştım ama gerçekten tadı ana kötü geldi ve uygulamadım. 2 ayda ise yaklaşık 9.5 kilo verdim. 2 ayda toplam 20.3 kilo vermiş oldum. Faydalı olup olmadığına sen karar ver 😊
Hepsini denedim Yeşil çayın zayiflatma ozelligi az yiyen insanlarda işe yarar maden suyu hazmı kolaylaştırır sabah limonlu ilık su ise midenizi 1 nebze temizleyip istah azaltır ama zayiflamak isteyen bir kişinin kesinlikle kullanması gereken tek şey açlık otudur bu 12 saatte 1bucuk 2 bardak icilmesi gereken sicak suyun icine 6 12 arası yaprak atılarak 5 10 dk demlendirilir gece yatarken icin ve böbrekleriniz halay ceksin seklide böbreğe benzer yaprağının vucundaki tum ödemi yağları en son yedigin şeyleri 6 veya 7 saatte hazmettirir bununla haftada 15 kilo fazlası olan birisi 1 kilo 30 kilo fazlası olan biri ise 5 6 kilo verebilmekte sizi ishal yapıyo halk arasında cırcır ve bunu sabah tuvalete kosarken anlicaksınız kesin sonuç isteyenler yaklaşık 800 gramı 5 tl olması lazım buda 70 80 yaprak eder aktarlarda uygunları var açık almanızda işe yarar ama pakerlerdeki dahataze oluyo denemenizi tavsiye edwrim bu süreçte akşam 6 dan sonra sadece yoğur yiyin ya içine pul biber ve nane atın ya da icine meyve atın günde 2 litre su için surahiyi şişeyi yanınızda taşıyın 8 10 bardak emin olun aksam 1 pordiyon kebapta yeseniz zayıflayacaksinız ama ekmeği ve miktara dikkat edibki haftayı 2 3 kilolarla bitirin sonrasında istediğinizi yiyerek bir hafta geçirin ama tabi gene açlık otunu kullanin sonraki hafta birdaha deneyin yorumlarınızı bekliyorum
Yeşil çay ile zayıflamak:Kilo verme sürecinde en çok tercih edilen bitki çaylarının başında hiç şüphesiz yeşil çay yer almaktadır. Ödem atıcı özelliği sayesinde ilk haftada vücudunuzda birikmiş olan fazla sıvılardan kurtularak gözle görülebilir bir incelme elde etmenizi sağlar. Yeşil çay, antioksidan özelliği sayesinde de cildinize pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Ancak dikkat edilmesi gereken bir konu vardır. Eğer düşük tansiyon sorununuz varsa bu çayı kullanmanız sakıncalıdır. Çünkü yeşil çay, tansiyon düşürücü bir etkiye sahiptir. Böyle bir probleminiz varsa çayı tükettiğiniz takdirde baş dönmesi yaşamanız muhtemeldir. Soda ile zayıflama:İçerisinde bol miktarda mineral barındırması sayesinde soda, kilo verme sürecinizi destekleyici bir özelliğe sahiptir. Aynı zamanda soda, metabolizma hızlandırıcı ve hazımsızlık sorunlarını giderici bir etkiye de sahiptir. Limon ile zayıflama:Hücrelerde birikmiş olan yağların yakılması konusunda limon, azımsanamayacak bir etkiye sahiptir. Yağ yakımını hızlandırdığı gibi vücuda enerji de sağlamaktadır.
Cevap
18Cevap

Yeşil çay, limon ve maden suyu üçlüsünün işe yaradığını hiç duymadım. Yeşil çay japonların kullandığı zayıflama yöntemlerinden biridir. Sindirim sistemine iyi gelen ve mideyi tok tutan bir bitki çayıdır. Metabolizmanın can dostu olduğu da söyleniyor. Limon ile birleştiği zaman daha da yarayışlı olacağından eminim. Limon da zayıflamak isteyen insanların sık sık kullandığı besinlerden biridir.
Sadece ve sadece bu ikilinin de kendi başına işe yarayacağının kanaatindeyim.
Maden suyuna gelirsek; maden suyunun bu üçlüye katılmasını sağlıklı bulmuyorum. Maden suyu kendi başına da fazla asitli olduğu için, mideyi yorduğu için pek çok tehlike konulu haberlerin başlığında yer edinmiştir. Kullanmak istiyorsan da, az miktarda kullanman iyi olur.
Selam.
Evet, bu saydığın bitki çayı ve soda türevleri çok çok faydalı. Fakat nasıl kullanmalısın?
Öncelikle hamburger, kola, kızarmış hamur gibi yiyecekler tüketipte ay ben sağlıklı beslenmeme dikkat ediyorum diyerek bitki çaylarını içemezsin. Bitki çaylarının asıl görevi bağırsakları çalıştırmaktır. Böylece hızlı metabolizmaya sahip olur ve kolayca zayıflarsın.
Yeşilçay ders yaparken, yapabilirsen kahvaltıda çok iyi gider. Ben bazen yeşilçay içine limon dilimi atıyorum daha güzel oluyor,
Maden suyu zayıflatmada değil sadece birçok şeye faydası var. Abartmamak koşulu ile her gün en fazla 1 tane içebilirsen miden rahatlamış olur.
Gelgelelim bunların karışımına😊 Bu üçlünün karışımı tadına alışmak biraz güç bence. Ama tavsiyem yeşilçayı limonla denemendir. Bol şans
Selâmün aleyküm,
hiçbir ürün tek başına zayıflatmaz. Yeşil çay sindirime yardımcı olur fakat tek başına kilo verdirmez keza, maden suyu ve limonda öyle. Kilo vermek için yediğin gıdalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Yediğin yemeklerin porsiyonlarina ve içeriğine dikkat ederseniz zaten zamanla kilo veririsin.
Hızlı kilo verme formüllerin pek çoğu işe yaramaz çünkü herkesin vücut yapısı farklıdır. 5 kilo veren kişinin metabolizması farklıdır. Başkasına 5 kilo verdiren bu besinler belki size 1 kilo verdiricek onun için insan kendi diyetini yapmalıdır.
Bu yaşınıza geldiniz az çok vücut yapınızı biliyorsunuzdur. Kilo vermek istiyorsanız kendi diyet programı yap. Her diyetisyen genelde saat 5'den sonra yemek yemeyiyi tavsiye eder, ekmek, un ve şekerden uzak durun.
Başta dediğim gibi hiçbir ürün mucizevi değildir tek başına kilo verdirmez.
Denemek mi? Ben icat ettim. Sayemde bu gün yüz binlerce insan sağlıklı şekilde kilo verip hayatlarına daha mutlu bir şekilde devam ediyorlar. Bunun iki sebebi var.
1. Benim bulduğum fakat maalesef patentini almakta geç kaldığım bu karışımdaki karnitin maddesi vücuda giren yağların yakılmasını hızlandırıyor. Hem de diğer gıdalara göre daha hızlı. İkincisi içeriğindeki palmitik asit karnitinle birleştiği zaman vücut şöyle bir hazla titreyip ''uuuvvvşşhhhh'' diyor ve sonra olanlar oluyor. Eğer ben bu karışımı 8 yaşındayken bulsaydım bu gün ''Oy tombulum tombulum, yoldan geldim yorgunum'' diye bir şarkı olmayacak ve Akrep nalan o klipte oynamayacaktı. Şans işte.
2. Ben olağan üstü ultar mega süper bir adamım.
Günde 2 kez maden suyu içilmesini uzmanlar destekliyorlar. Öğlen ve akşam yemeğinden sonra içeceğin maden suyu mideni rahatlatırken kilo vermenide destekler. 🧚♀️
Her sabah uyandığında kaynayıp ılıtılmış bir suya bir kaç damla limon sıkarsan hem karaciğerlerini temizler hemde yağ yakımını hızlandırırsın. 🍋
Yeşil çay evet kilo vermek isteyen insanların bir tercihi ve şifalı olduğu da söyleniyor ama günde birden fazla tüketilmemeli bence. Fazla tüketildiğinde tansiyonu düşürebiliyor.
Her bünyeye uymayabilir yani.
Ama kilo vermek istiyorsanız bu sadece bu 3lü ile olmaz.
Yaşamınıza hareket katmalı , bol bol su içmeli ve hergün yürüyüş yapmalısınız. 🏃♀️🏵

Merhaba, yeşil çay, maden suyu ve limon ile zayıflama zaten uzun bir süredir kullanılan bir yöntem. Karışımına da Dukan Birası diyoruz zayıflama konusunda spora ek olarak kullanılan içerisinde alkol içermeyen bir karışımdır. İhtiyacınız olan malzemeler; 750 ml su, 2 tatlı kaşığı saf yeşil çay, yarım limon suyu, 1 şişe doğal maden suyudur. Bunları yaptıktan sonra bir gece buzdolabında bekletip sonrada gönül rahatlığıyla içilebilir. Tabi ki alerji bu saydıklarımın arasında yok ise.
Merhaba
En faydalı vede en güzel muhteşem 3lüyü yazmışın. Evet denedim ama zayıflamak için değil. Ama çok iyi kalori yaktığını biliyorum.
- Maden suyunu sürekli içmen seni fazla açıktırmaz ve bol bol vitamin alırsın. Bu senin için çok faydalı olacaktır.
- Yeşil çay bu en iddialı olan, belirli günler de içmen senin daha çabuk zayıflamana sebeb olacaktır. Vede bunu çok fazla içmen gerek
- Ve gelelim 3 ünü bir arada tutmaya bunun nedeni ise aynı anda değil 3 ünü de 15 günde sık sık tüketmen gerektiğini belirtiyor.
- Sık sık 15 gün boyunca tüketirsen senin daha çabuk kalori yakmana neden olacak
- Ek olarak şunu demek istiyorum kesinlikle spor yap vede bol bol koşu yap bu senin için çok iyi olacaktır.
Zayıflama çaylarının sadece kendi başına kilo verdirdiğini söyleyen önerileri es geçiyorum. Bu karışımlar ve çaylar metabolizmayı hızlandırır, belki sindirime de yardımcı olabilir. O nedenle sadece kendi başına yeterli olamayacağını bilmeli, gün içerisinde düzenli hareket ederek bir obur gibi yiyecek/içecek tüketmemeliyiz. :)
Denedim ve bence çok etkili gerçek bir detoks formülü. Yeşil çayın zaten zayıflama için etkisi tartışılmaz. Maden suyu da vucudun ihtiyacı ve direnç için önemli. Limon da c vitamini kaynağı hem cilde faydalı hem zayıflama için destekleyici. Yağ yaktığına inanıyorum, tabi gün içinde abur cubur tatlı falan yemiyorsan 😂
Yeşil çay metabolizmayı hızlandırır, limon ise toksinlerin vücudundan atılmasına yardımcı olur. Bunu içeyim yeterli zayıflamam için dersen büyük bi hata etmiş olursun zaten bir süre sonra fark olmadığını kendin de anlarsın. Yağ yakmak böyle bişey değil. Yeşil çay da tek başına yağ yakacak kadar etki etmez. Yapacağın diyet ve spora takviye olarak yeşil çayı içersen zayıflarsın. Çünkü zayıflamak tam olarak aldığın kalorinin verdiğin kaloriden az olması sonucu gerçekleşir. Haftada 1 kilo vermek için de günde 1000 kalori açığıoluşturman gerekiyor. Bol hareket+ doğru beslenme = yağ yakımı. Umarım başarırsın 😊
Bazal metabolizmanın yaktığı günlük miktarın daha altını alırsan her türlü yağ yakarsın zaten. Sabah aç karnına yapacağın o kür metabolizmanı hızlandirmanda yardımı olacaktır içine bir de çubuk tarçın atarsan tatlı krizlerin önlenmiş olur.
Dukan birasi deniyor buna zıkkım gibi birşey😂😂
Ben böyleli yardımcı şeylerın faydasını görmedim hiç. Kalori hesaplanıp sporla desteklenmedenn kilo verılmıyor😂
yanii bogazını tutup spor yapıcaksın😂
Babam şeker hastalığı var yatarken yoğurdun içine limon sıkıyor.
Annem de zayıflama ya çalışıyor her gün yeşilçay içiyor , sabah kalkınca limonlu su.
Madem suyunu da annem aç kalınca içiyor.
Hepsini ayrı ayrı kullanıyorum lakin bir arada kullanmadım binaenaleyh yeşil çay bağırsaklar için çok faydalı Limon asidik reflü yoksa söktürücü Maden suyu vücudun ihtiyacı olan mineral takviyesi için yararlı
Bir sporcu olarak sodaymış limonluymuş çaymış (yeşili ile) felan fistan yani hikaye hep. neden diye soracak olursanız negatif kalori diye bişey Yok... belki bir katalizör etkisi olur ama sanmıyorum... en düşük kalori 0 dır oda sudur. ama şunu öneririm... spor yapın.. hem kaslarınız olur hem vücut sıkılaşır hemde yağ bidonu olmaktan kurtulursunuz 😊
Öncelikle vücutta rahatlama etkisi yarattığından ve toksinlerin atılmasına yardımcı olduğundan kesinlikle faydası bulunmaktadır. Hehrangi bir zararı olmayacağından dolayı da deneyebilirsiniz. Tansiyon sorunu olanlar için limon miktarına dikkat edilebilir.
Dukan birası diye bir karışım var, 1 litre kadar hazırlanıyor. İçerisine;
-demlenmiş yeşil çay
-yarım limon
-bir şişe soda
-birkaç tane karanfil koyuluyor.
Tok tutma ve ödem attırma vaadi var, gün içerisinde 1 litreyi yavaş yavaş tüketmen gerekir. Ve mümkünse soğuk tüket, limonata gibi çok lezzetli oluyor😋
Saçma slk şeyler denemeyin önce gidip konuyu dahiliyeci ile görüşün o size tahlil yapsın onay versin sonra kan sonucuna göre yazılan listeyi al diyetisyenden
Yeşil çay ve limon yıllardır tüketirim ve cidden metobolizma üzerinde çok etkili.. Uzun süre ve düzenli tüketen.. kendindeki değişimi mutlaka farkeder.. Gözle görülür bir biçim kilo kaybına sebeptir.
Sadece zayıflama amaçlı değil , vücudun gereksinim duyduğu vitamin ve mineral kaynağıdır. Yaz ayların'da sıcağın etkisini hafifleteceği gibi terleme ile vücuttaki su dengesini koruya bilirsiniz.
Günde iki kez içtim ve ishal oldum😂
Kilo problemi çok olanlara öneririm. Öyle göbek cıktı diye yeşil çay istemeyin bence
😂😂😂😂😂
Sadece yeşil çay etkili olmuyor malesef 1ay denedim diyet VE yeşilcayla 4 kilo vermiştim. Yeşil çay farkını gösteriyor hafifliğiyle gerçekten
Faydalı oluyor bence ama annem gibi yemekten asla kısmayarak yeşil çayla zayıflamayı planlıyorsanız pek başarılı olmayabilirsiniz:)
Tabiki en bu çayla 1 senede 52 kilo verdim çok iyi ödem attiriyor. Tabiki ogunlerimi de düzenledim :)
Evet içtim gotdum faydasını ama sonra reflu oldum bıraktım artık öyle şeyleri icmiyorum diyet yapıyorum artik
Evet gerçekten işe yarıyor fakat tansiyon hastası olanlar dikkat etsin limon büyük etki yaratıyor 🧚♂️
Az önce yaptım dinlendiriyorum daha hiç içmedim. Deneyeceğim bakalım
Gerçekten çok az yiyorum ama aç kalmıyorum. Yeşil çay, kiraz sapı çayı, maden suyu, 2.5'den fazla su, sabah sıcak limonlu su herşeyi yapıyorum yani. Günde 100 mekik birde bacak hareketleri yapıyorum. Birde hergün 2 gibi 600 falan ip atlıyorum yorgun olmadığım günler 700-800 olur daha yeni başladığım için çok atlayamıyorum yani. Sizce kilo verir miyim
Ben denenedim. Herkeste ayni etkiyi yapmayabilir.
Insallah hala hayattasindir.🙂
Daha önce hiç denemedim. O yüzden faydalı olup olmadığını bilmiyorum.
15 günde 5 kilo ilk bakışta çok cazip gelsede pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum kilo vermek uğruna sağlığından olan onlarca insan var bunu uzman yardımı olmadan yapmamanınızı öneririm
Zayıflatıyor ama hep hareketsiz durursan hareket etmezsen birşey yaramaz.
Ben daha önce denedim tadı çok güzel olmasa da vaatleri insana umut veriyor bence şans verilmeli ödemler gidiyor insan bir rahatlıyor kendisini güzel bir tatilde hissediyor Maldivlerde
Görüşlerime göre var çünkü denk geldim diyebilirim 8 aydır migrosta çalışıyorum bi müşterimiz vardı tabi dikkatimi çekti ilk geldiğinde kiloluk gibiydi şimdi ise tig gibi diyebilirim ve sürekli form çayı alıyor deneyin diyebilirim
Kullanmadım ben ama yeşil çayın yag yakıcı özeligi neden dolayı zayıflatını söyliyolar arkadaşım kullandı ama ilaçta kullanıyordu 3 ayda 20 kilıo verdi
Selam ( fazlası zarar bu şekilde gitmemelisin hep arada vücudu şaşırtmak şart.)(örneğin çorba iç arada arada salatalık ye faydalı olabilir anlattıkların fakat bir yere kadar.
bu gibi şeyler zayıflatmaz aksine midenizi delebilirsiniz.
Oluo aç karnına enfes bir faydası var demedim 😊 limonalrıda kabuklArıyla yedim hem saglık C vitamini 😊
Denedim ama ben pek şu çay ve icicek içmeyi sevmem 😅yani bazen içiyorum aslında yarıyor ben zencefil limon ve çayı denedim o bence daha iyi 👍🏻
Ben zayıflama cayi kullaniyorum evet işe yariyor kiraz sapi olandan kullandim bide kayisili olandan iyiler tuvalete daha sık cikartiyor ben memnunum
tarçın koyun suyun içine haftada 1 kilo vermek garanti
Evet kilo verdiriyor ama karbonhidrat tüketmeyip onlarla birlikte dengeli beslenilirse işe yarıyor.
Ben hiç kullanmadım ama etkili olduğunu duydum kullanan çok arkadaşım var
Su+limon içiyorum sürekli.
bir yerim erimedi
Hayır fakat limonlu soda <3 ben
Tarcinli suda iyi geliyor
Çok harika oluyor dene
Denedim başarılı da oldum
Var ise de yariyor maydonoz da koy
Yooooo
Hiç denemedim ama denemek istiyorum
Bugün basladim 88 le bakalim nasıl olcak
Nokta atışı