Tek başın çok faydası olmasa da. Yardımcı oluyor. 15 Günde 5 Kilo Verdirebilen Maden Sulu Limonlu Form Çayı “Yeşil Çay, Maden Suyu, Limon” İle Yağlarınızı Yakın, Zayıflayın
Malzemeler 1 günlük
Yarım litre kaynar su, 2 Tatlı kaşığı yeşil çay, Yarım limon, 1 Şişe maden suyu
Yapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz. Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz. Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz. Maden sulu, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz. Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi maden sulu limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor ve zayıflatıyor.
Eve geldiğinizde 15-20 dakika da olsa müzik eşliğinde dans oyun türü bir şeyler yapmanızda zayıflamanızı hızlandırır. En azından göbek yapmanızı engellersiniz.
Tek başına yeterli olmasa da büyük ölçüde katkı şağlar iyi bir antioksidan ve metabolizma hızlandırıcıdır kendisi Linkten yaralanabilirsin. Kafana takılan bir şey olursa bana sorabilirsin ben buralardayım 😊 aysetugbasengel.com/.../
Bos vaktin vardr ama muhakak günde ilk bas 30 dakika ayirsan sonra yavas yavas 1 saate cikarsan olur ve bu bir saat kim olursa olsun kendisi icin ayirabilir
Şoförlük yapıyorum sabah 6 da otobüse biniyorum sabah 8 akşam 7 arası kamyonet sürüyorum yoğun olarak. bir tek yemek ve çay zamanlarımda arabadan iniyorum
Ozaman hic cayla ugrasma bu cay cünkü senin meslegine uygun degil ve ikinci olarakda tek cay ile faydasini görmezsin saten sadece kendine iskence yapmis olursun
Ben şu an yemekten önce 2 bardak içtim.. Normal yemek yesek diyet değil.. Yemeklerden sonra günde 4-5 bardak içsek aralıklarla faydası olur mu? Malum şoför olduğum İçin yürüyüş yapamıyorum sürekli araba kullanıyorum
Reis tavsiyen çok ekmek yeme mümkün olduğunca şekerli ürün tüketme yeşil çay iç ama kilo vericem diye günde 5 paket içme bide bir su mataran olsun içine az nane az limon at öyle iç suyuv
Normalde akşamları 1 tane limonu hafif tuzlayarak salt yiyorum gün içinde su içiyorum normal sade damacana sudan.. Bu çaya da yeni başladım ekmek 3-4 dilim yiyorum genelde
En İyi Cevaplar