Mesela su an saat 04:30 30dk uyumaya calıstım uyuyamadım en azından pc basında gözlerim yorurur belki öyle uyurum.
Önerileriniz için teşekkürler umarım depresyon değildir.
bendede aynısı var 6 saat uyuyup uyanınca gözlerim ağrıyıyor o yüzden tekrar yatıyorum bir bakmışım bir 6 saat daha uyumuşum sosyal bendede 0 ama depresyonda falan değilim :( metobolizmam bildiğim kadarıyla normal
Max.8 saat uyuman lazım.Gece geç saatlerde uyuyup sabah erken saatlerde kalkıyorsan bu sağlığını bozabilir.Uyku düzeni şart.
Öncelikle kan tahlillerini yaptır endokrin ve metabozlima hastalıkları uzmanına gidip.Özellikle tsh hormonuna da bakılsın.Eğer sorun yoksa depresyona girmiş olabilirsin.Ona göre davranırsın tahlillerden sonra.
moral bozukluğu veya depresyonda olan insanlar durmadan uyumak isterler ve bol bol uyurlar ruh sağlığına da dikkat etmelisin
Cevap
4Cevap
birşey yapmana gerek yok bence bende sendenim en az 10 saat uyuyorum ama ben çalışmıyorum bu ara birde:)
bende öleyim ya :( sabah 6da anca uyuyorm akşamda 4 te falan kalkıorm sosyal hayatım sıfır :( ben biraz hawalardanda kaynaklı olduğunu düşünüyorum.en iyisi bigün erkenden uyumaya çalışıp erken kalkmak sanırım bu böyle olmicak.
Oysa kış uykusu gibi
Bünyen alıştığı için öyledir. Birden bire uykunu 6 saate düşürmeye çalışma her gün saati 10 dk erkene kur. O da olmazsa tahlil yaptır
ciddi depresyon belirtisi, 6 saatlik uykuyla zorla bir kaç gün. yine de sarhoş gibi oluyorsan psikiyatriste görün.
banada aynisi oluyo 6 saat uyudugunda banyo yap kendine geliyosun kardesim :)
Beynini bir kontrol ettir.
2 günde uyuduğum süre 10-12saat:D
Depresyona girmişin sen. Odan oluyor hep bunlar.
doktora git bence. fizyolojik bir sorun olabilir.
Bendede aynısı oluyor ya
depresyona hoş geldin.
bende 8 sat uyuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar