Uyandığımda da hâlâ uykum oluyor. Sizce sağlıklı mı? Değilse ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Normalde bir insan 8 saat uyur, daha fazla uyursanız vücut tembelleşir. Sizi vücudunuzda bulunan toksinler uyutuyor olabilir. Onun için kalktığınızda 1 bardak suyun içine yarım limon sıkıp için. Ara ara su içmeyi unutmayın. Yatmadan önce 2 bardak ılık su içip yatın, 1-2 haftaya düzelirsiniz.
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler. Deneyeceğim.
En İyi Cevaplar
+1 yılvitaminsizlik kansizlik olabilir... senin gidisat iyi degil.. bir bakmissin kis uykusunu adet edinmissin :) arkadasimda vardi kiza kucuk kucuk mamalar verdiler 200 ml kaplarda... onlari tuketri hem bir kac kilo aldi hemde uyku sorunu duzeldi..
36 Yorumla- +1 yıl
İlaç kullanmam o zaman. 6 kilo fazlam vardı 3ünü yeni verdim. Hâlâ 3 kilo fazlam var. Kullanıpta geri almaya ihtiyacım yok. 😞
- +1 yıl
ilac yuzunden vitamin eksikligin tamamlaniyo ve seninde dogal ilarak istahin aciliyo.. sende ne he diyosun ne de yohh :)
- +1 yıl
Nabayım ya 😐
- +1 yıl
seni ozel olarak muayene etmem lazim gelir :)
- +1 yıl
Uyuyayım en iyisi, iyi sabahlar 😃
- +1 yıl
bak tedavimin adi bile yetti :) iyi sabahlar
+1 yılFazla uyku sağlıklı değil depresyona bile sokabilir dikkatli ol bence mutlka spora ve düzsnli yemek yemeye başla.
10 Yorumla
Değil tabi çok uyuduğun için yorgun kalkıyorsun bir gün 6 saat uyu da bak gör farkı anlarsın
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
45Cevap
16 17 saat uyuyordum fazla uyumak isteyenlere cevap olarak uyanınca vücut * *nıza koyuyor heryeriniz ağrıyor yorgun bitkin zor hareket ediyorsunuz 1 2 saat sersem bile kalıyorsunuz ve daha kötüsü o gün Asla enerjiniz yerine gelmiyor diğeri gün anca yani Asla tavsiye etmem çözümü basit 8-9 saat e alarm ayarla o gün kalkacağına kendini inandır zaten beynin otomatik olarak seni alarmdan önce uyandırır veya uyanmasam alarm kurduğun için kalkarsın ve daha dinç enerjik hareketli daha az sersem daha rahat olursun uyandıktan 1-2 saat sonra.
00 Yorumla
+1 yılYa o kadar uyumanın sırrını banada söylermisin? Ben 24 saat uyumayayım sonrasında yine en fazla 6-7 saat uyuyorum. normalde 5-6 saat en fazla :/
312 Yorumla- +1 yıl
Hiç iyi değil tavsiye etmem. Uyandığımda sersem gibi oluyorum ayılmam çok uzun sürüyor ve günün yarısı bitmiş oluyor.
- +1 yıl
5-6 saat uykuda iyi olmuyor ama, uzmanlar bile 8 saat uyumayı tavsiye ediyorlar
- +1 yıl
Uyandıktan sonra yataktan bir müddet kalkma belki uyursun. Hem şey duymuştum yatakta 15 dakika hareketsiz durunca vücut kendiliğinden uykuya geçiyormuş. Denemedim ben ama sen deneyebilirsin. 😃
- +1 yıl
Denedim ben onuda ya külliyen yalan :D ikibuçuk saat yatakta o tarafa bu tarafa döndüğümü bilirim kaçkez. uyku hapı deneyeyim dedim onda bile 8-9 saat anca uyuyorum :/ senin gibi 12-13 saat uyumayalı 10 sene oldu rahat
- +1 yıl
Hayır kıpırdamayacaksın 😂 hareketsiz 15 dakika 😂
- +1 yıl
Yok ağa ben 15 dakika değil, 1.5 saat hareketsiz kalsam belki uyurum :)
- +1 yıl
Senin durum vahim ya 😃
- +1 yıl
Bak bugün saat 11 de kalktım hala ayaktayım :/ uyuyamıyorum ben ya :(
- +1 yıl
Ben uyuyacağım şimdi 😃 akşam 5 6 gibi kalkarım 😃
- +1 yıl
Bende saat 8 gibi uyur 2-3 gibi kalkarım :/ sende bana nazire yap emi :( uyu uyu akşam 10 a kadar uyu :(
- +1 yıl
Ahahahahaha iyi uykular 😃 kaçtım ben 😃
- +1 yıl
Sanada iyi uykular, tatlı rüyalar :)
Sanırım en sağlıklısı 8-9 saat diye duymuştum.
Alarm sistemine alış, belirli saatte yatıp belirli saatte kalk bir süre.
Biyolojik saatinde bu duruma uyum sağlar. Alarm ihtiyaç duymadan kalkarsın.10 Yorumla
+1 yılhaci hayatimda toplam senin gunluk uyudun kadar uyumusumdur ;))
12 YorumlaAhahahahaha 😃
- +1 yıl
cok komikti dimi ben bile inaadim ya :)))))
uykunu telefonla falan kes direk duşa gir kalkınca oturtabilirsin düzene
10 Yorumla
+1 yılbildiğin beni tarif ettin en az 10 saat uyuyorum ama kalktığımda hala uykum var ve yorgun oluyorum
20 Yorumla
+1 yılBir problemin olduğu ortada uykunun fazlası zararlı acilen doktoruna başvurman gerekli uyur bir hafta uyanamazsın böyle vakkalar var
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla uyumak kesinlikle önerilmez. Özellikle beyne zarar verdiği söylenir. İşe saat kurmakla başlayabilirsiniz :)
10 Yorumla
+1 yılÇok uyuma, çok uyursan bedenin daha çok uyumak ister. Alarm kur, 8 saat haydi haydi yeter, sonra buzz gibi duş al. Birde kahve patlat üstüne oldu da bitti.
20 Yorumla
+1 yılDuzenli uyumaya calis 8-9 saat ideal:) tabi biz genciz az uyumamiz gerekse bile 7 saat yeterlidir
10 YorumlaUyusukluk iyi degil yaa, yine en saglikli cevabi doktordan alirsin.
10 Yorumladüzensiz uyku sorunun var
nickin türk kahvesi
fazla kahve içme canım10 YorumlaHayatım da bir kere 14 saat uyudum hala uykum vardı :D yani ne kadar uyursan uyu hep uykun olacak erken kalk
10 Yorumlabende öyle oluyorum o hiç bişey yapmamaktan kalk gez
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mastrbasyon yapıyorsan, oda yapar vicut bitkin düşüyor, Genelde bende o kadsr uyuyorum dinleniyor insan 16 saag uyuduğumu bilirim öldüm sandı bikez ailem 😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yıldeğil uyudukça uyuyasın geliyor. 6 saat uyu yeterli.
10 Yorumlauyuma süreni kısalt, 8 saate çek. ve periyodik uyku saatlerin olsun. 1-2 hafta içinde bir gelişme olmazsa psikolojik destek almanı tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılÇok uyuyorsun tehlıkelı gunun yarısı gıdıyor pişman olacsksın
10 Yorumla
+1 yıl5 6 saat yetiyor sen iki katı uyuyorsun gününü öldürmeee ..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil sağlıklı uykunu azalt 7-8 saatlik uyku yeterlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşam ne kadar berbat olsada, keşfedilememiş güzellikleri keşfetmek için fazla uyumamak gerek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 saatten fazlası dolaşım bozukluğu yaratır
295 Yorumla- +1 yıl
Sıctık desene 😂
Cevap sahibi+1 yılSen bana sor bunları karşında hipokandriyazis var :D
- +1 yıl
Nasıl kurtulucam bu uykudan yahu 😂
Cevap sahibi+1 yılOha şimdi baktım bunun ilacı varmış :D erkenden yat bigün belki uyku Kalitesi artar vucut ihtiyaç duymaz o kadar
- +1 yıl
Erken uyuyamıyorum 😕 uykusuz bile kalsam olmuyor 😃
Cevap sahibi+1 yılBen teşhisi koydum sana depresyon ondan var sende :D
- +1 yıl
Evet ya bennn o beeeen 😃 psikolojimi sktiler 😂
Cevap sahibi+1 yılTıp çaresiz kaldı sana kuş öldü beybi :D gördüğün gibi benimde psikolojim pek sağlam sayılmaz :D
- +1 yıl
Bu psikoloji bize neetti gardaş? 😃
Cevap sahibi+1 yılAh Bir bilsem ilaç içmekten gına geldi valla :D yardım etmeye geldim dertlendim bana bak :D
- +1 yıl
Vallahi içim daraldı uyurken ölürsem şaşmıycam 😃
Cevap sahibi+1 yılTöbe de be zaten korkuyorum Allah korusun :D
- +1 yıl
Ölümden mi 😂
Cevap sahibi+1 yılHee tabi ne sandın niye kafayı sıyırdım ben bişeyler yapmadan gitmekten ödüm patlıyor :D
- +1 yıl
Ay ben ölsem de kurtulsam diyom ya 😃
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama sende ya niye ole diyosun daha ne günler var görecek uykudan daha büyük bir sorun bu kızdım :(
- +1 yıl
Rahatlamaya ihtiyacım var ya 😃
Cevap sahibi+1 yılNeyini rahatlıcan be 10 saat uyuyosun hala rahatlama derdindesin :D
- +1 yıl
10dan daha fazla ahahahahaha 😃
Cevap sahibi+1 yılTamam sustum :D Ne kaldı geriye günden Guinness giriceksin inşallah bu azimle :D
- +1 yıl
18 19 saat uyumuştum bir keresinde 😃
Cevap sahibi+1 yılİnme geçirtçen bana Allahım bende bundan istiyorum nolur :D resmen iki kişilik uyuyosun sen be kul hakkına girmişsin :D
- +1 yıl
Ahahahahahahah sabah sabah koptum yaaa 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBenim hakkım helal değil söyliyim 20 tırnağım yakanda öbür dünyada uyku hırsızı dicem bu Allahım dicem yaksın bunu zebaniler uyutmasın seni :D
- +1 yıl
Aaa ayıp ama yakışıyor mu 😃 kıskanma hıh! 😃
Cevap sahibi+1 yıl19 saat diyosun 19 a kadar sayarken bile benim uyku süremden fazla tutuyo kıskancam tabi :D
- +1 yıl
Ahahahaha😂😂 dolaşım bozukluğu yaratır boşver hahahaha 😃
Cevap sahibi+1 yılSağlığımı düşünen birisi var Allahım ekran görüntüsü aliciğim çok mutlu oldum :D
- +1 yıl
Tamamen seni düşünüyorum ya kesinlikle nispet yapmak için diil 😃😃
Cevap sahibi+1 yılNe kadar yalancısın :D onu bırakta sen şimdi biri uyusan bu gece kaçta kalkçan hesaplayamadım ya :D
- +1 yıl
Şimdi uyusam akşam 5 6 gibi kalkarım 😃 ya da 4 falan güneş doğarsa rahatsız olur uyanırım 😃ama bugün alarm kurup erken kalkmak istiyorum günün yarısı gidiyor uyumak istemiyorum artık 😃
Cevap sahibi+1 yılBende kurucam şimdi alarmımı yarın merak ediyorum buraya not düş benim için kaçta kalktığını :D
- +1 yıl
12ye alarm kurucam 😃 inşallah geri uyumam ki kalkabileceğimi sanmıyorum ya 😃 geri uyurum ben 😃
Cevap sahibi+1 yılGeri uyumak ne uyanmazsın ki sen o alarm kendine çalar durur :D geri uyurummuş
- +1 yıl
Yaa aman be! Kıskanç 😛😃
Cevap sahibi+1 yılSus be Son uyku bükücü :D
- +1 yıl
Seni de bükerim haberin olsun hahaja 😃neyse uyyom ben 😛akşam haber ederim artk ahahahaha 😃
Cevap sahibi+1 yılSaatlerimizi ayarlayalım 19 saat sonrasına :D iyi sabahlar tatlı rüyalar teşekkür ederim güzel sohbet için ayrıca :)
- +1 yıl
Rica ederim, asıl ben teşekkür ederim. Bu saatte kahkahalar attım 😃 iyi uykular, tatlı rüyalar 😊
- +1 yıl
Uyandım. Erken uyancam demiştim 😃
Cevap sahibi+1 yılAyakta alkışlıyorum bu başarını ama benim çok uykum var yatakta mındar oldum döne döne :D
- +1 yıl
Benimde cok uykum var. Kargo geldi 2 koltuk taşıdım teras kata bide. şu an varya kalbim gotumde atıyor ölecem sanırım 😃
Cevap sahibi+1 yılSakın geri uyumak yok Naptın sen öyle be Herkül Ben ölürdüm heralde ekmek almaya gittim senin durumundayım şu an koltuğu düşünemiyorum bile şoklardayım :D
- +1 yıl
2 tane hemde 😃 buz gibi kola içmek istiyorum sadeceee 😃
Cevap sahibi+1 yılBu çarpıntının üstüne çok iyi gider aferin :D kurt gibi açım varya ama gözlerimden başka biryerimi kıpırdatacak halim yok :D
- +1 yıl
Benimde öyle 😃 kolayı içimde duşa gircem soğuk bir duşş 😃
Cevap sahibi+1 yılYemeği yiyimde yatıcam sıcak bir yatak :D limonata çekti senin yüzünden canım :(
- +1 yıl
Gel içahhh 😃
Cevap sahibi+1 yılAmma cömertsin be koca yürekli 2 koltuk taşıyan süper Ötesi Hulk kızı :D
- +1 yıl
Yaa sorm çok cömertim çoook 😃 koltuklar evde trip atıyom onlara 😃 beni üzdünüz diye 😃
Cevap sahibi+1 yılOturma onlara kalsınlar öyle köşede şerefsizler :D
- +1 yıl
Ya annemde yorulduğumu bilmiyor gibi sürekli bişey istiyor dellencem vallahaaa 😠😃
Cevap sahibi+1 yılGaliba artık neden 19 saat uyuduğunu anlıyorum sanırım erken kalkmakla hata mı yaptın acaba :D
- +1 yıl
En büyük hatayı yaptım bence de😃 zaten şimdi bir yatsam gece kalkarım 😃
Cevap sahibi+1 yılOlmaz uyumak yok akşama erken yatarsın hem annesii bak iş yapmamak için kaçıyo kız şuna :D
- +1 yıl
Yaaa bak boğarım seniii 😃
Cevap sahibi+1 yılTamam be ne dedim nefes alamıyorum bırak kolların çok kuvvetli :D
- +1 yıl
Hulk kızı diyordun tabii güçlü 😃
Cevap sahibi+1 yılBir anlık bir gaflete düştüm affet 🙏 :D
- +1 yıl
Koltukları fırlatırım hee adam ol 😃
Cevap sahibi+1 yılDur yapma daha yeni taşıdın onları yazık :D koltuk fırlatırım diye tehdit mi olur ne acayip insansın be :D
- +1 yıl
İlk söyleyen değilsin valla 😃
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm ilk söyleyen olmayı tecih ederdim hep geriden geliyorum hep yalnız bizim görüşleri okuyanda noluyo dicek :D
- +1 yıl
Ahahaha aynen sohbet yerine döndürdük byrayı 😃
Cevap sahibi+1 yılPişman değilim eğlendim eğleniyorum :D
- +1 yıl
Bende seninle eğlendim ahahaha 😃
Cevap sahibi+1 yılPeçete gibi kullanıp atıcaksın dimi beni yazıklar olsun be azcık mutlu ol diye neler yaptım sana saçımı süpürge ettim :D
- +1 yıl
Aaaa olur mu öyle şeyyy 😃
Cevap sahibi+1 yılOlur tabi boğdun beni koltuk fırlattın güvenemiyorum korktum açıkçası :D
- +1 yıl
Ahahaha 😃 bir sonraki planım uykunda boğmak 😃 hem çok uyursun 😃
Cevap sahibi+1 yılZaten uyuyamıyorm iyice uykusuz bırakacaksın yani çok uyursun değil o tamamen uyursun olcak o nasıl bir psikopatsın sen :D
- +1 yıl
Valla güvenme bohta cıkabilir 😃
Cevap sahibi+1 yılValla ben dicektim ama onu çok Klişe olduğu için söylemedim :D
- +1 yıl
Bende ilk kez kullandım 😃
Cevap sahibi+1 yılanca yemek yedim varya noldu senin soğuk duş işi giremedin daha :D
- +1 yıl
Dizi izliyom üşendim ya diziden sonra gircem 😃
Cevap sahibi+1 yılNe izliyosun sakın meyveli bişey deme çilek kokusumuydu o :D
- +1 yıl
Yok ya ilişki durumu karışık izliyom 😃 tek izlediğim türk dizisi 😃
Cevap sahibi+1 yılKabullenebilinir birle sınırlı kalsın aman hepsi birbirinin aynı zaten ben hiç bakmıyorum televizyona izlemiyorum :D
- +1 yıl
Bende tv izlemiyorum normalde 😃
Cevap sahibi+1 yılBırak şimdi yalan atmayı izliyosun işte :D (boğazımı sağlama aldım boğamazsın)
- +1 yıl
Bu sefer de kulaklarını ısırırım ahahaha 😃
Cevap sahibi+1 yılIşık görmüş tavşana 👯 döndüm şu an :D tüm uykum kaçtı kurtuluş yok senin caniliklerinden :D
- +1 yıl
Tabii ne sandın 😃
Cevap sahibi+1 yılKafama kadın Çorabı geçiririm korur mu ki acaba :D bence bu soruyu kaldıracaklar bu kadar yoruma :D
- +1 yıl
Kaldırıyorlar mı ki 😃
Cevap sahibi+1 yılYok ya görüşlerden dolayı kaldırmazlar ama sert dille kaba yazarsan soruları onları kaldırıyolar ole biliyorum yani ben :D
- +1 yıl
Eee napcük 😃
Cevap sahibi+1 yılNe biliyim napçük kaldırana kadar devam :D
- +1 yıl
Pekiisiii 😃
Cevap sahibi+1 yılŞimdi uyucam ya dayanamıyorm çok mayıştım :(
- +1 yıl
Tamam 😃 iyi uykular 😃
Cevap sahibi+1 yılGörüşürüz inşallah bir daha kendine iyi bak hulkiye :D
- +1 yıl
Ahahaha hulkiye 😃 sende kendine iyi bak 😊
Cevap sahibi+1 yılhulkiye uyudun mu :D
+1 yılNe kadardır böyle?
28 YorumlaBayadır.
- +1 yıl
Sıkıntı olabilir İstanbul'da hemen hemen her hastanede Uyku Bozuklukları Kliniği var yaşamını çok kötü etkiliyorsa git ama bu kadar kötü değil ya geçer falan diyorsan bilemicem :)
- +1 yıl
Belkide korkulacak bişey yoktur malum yaz sıcaklar işsizlik bir de canın sıkkın falansa uyursun
- +1 yıl
Canım sıkkın bayadır ondan galiba. Onun öncesinde erken kalkardım kaçta yatarsam yatayım.
- +1 yıl
evet işte arada bana da oluyor. psikolojik bişey ne kalkcam ya ne var ki zaten gibi oluyor insan
- +1 yıl
Sıkma canını :)
- +1 yıl
Teşekkürler ☺
- +1 yıl
:).
+1 yılÇok uyumaktan seme oluyoz bence bir şeyimiz yok :D
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHipersomnia olabilir.
10 Yorumla
+1 yılDüzenli uyku saatin olmadığı içindir o.
10 Yorumla
+1 yıluykununda içine etmişsiniz :D
10 YorumlaBende aynii yaa nolcaksa boylee
10 Yorumla
+1 yılDeğil, doktora git.
11 Yorumla- +1 yıl
Napıcam ya? Uyuyorum uyuyorum yetmiyor. Daha fazla uyuyasım geliyor. Arkadaşlarım arayıp uyandırmasa kalkacağım yok.
+1 yılHayır sağlıklı değilsin
10 Yorumla
+1 yılYata yata şişmanlamışsındır
10 Yorumla
+1 yılprofil resmi mesaj uyumu
10 Yorumla
+1 yılBen de öyleyim ya kafana takma. Vur kafayı uyu.
10 Yorumla
+1 yılbende sadece 4 saat uyuyabiliyorum
10 YorumlaCok fazla azalt bence vucuf uuyudukca uymak istrr
20 YorumlaCok uyumaktan öyle olur 6 saat yeterli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlıklı değil, uyumamalısın 😃
10 Yorumla
+1 yılSağlıksız.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim ama değil
10 Yorumla8 Saat ideal dir.
10 YorumlaNasıl uyuyabiliyorsun o kadar
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmem uyuyorum. Uyandığımda da uykum oluyor hâlâ 😃
+1 yılTürk kahvesi iç
210 Yorumla- +1 yıl
Aman ne güzel espri 😂
- +1 yıl
:)) gece gece bukadar oluyor. bak insan uyudukça uyumak ister halsiz olur hiç birsey yapmak istemez hayattan bıtkın ve bitkin olur. Az uyu zinde ol. Sevgili yap o uyutmaz mesaj atar arar yine uyutmaz :)
- +1 yıl
Sevgilim varda 20 gündür haber alamıyoz kendisinden. Kendi hâlinde beyefendi 😂
- +1 yıl
Neden böylelerine aşık olursunuz ki
- +1 yıl
Biz kızlar ağzımıza sıcana asık oluruz 😃
- +1 yıl
Aynen öyle acımıyorum size benim gibileri gözünüz görmez
- +1 yıl
Ahahahahahaha 😃
- +1 yıl
Cidden bak bu konuda fikrim öyle dertleşiriz istersen
- +1 yıl
Uyuyorum şimdi iyi uykular 😃
- +1 yıl
Ben uyumıyacam
* Düzensiz uyku.
10 Yorumla
+1 yılYuhh
11 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu 😃
biraz fazla degilmi o kadar uyku :)
013 Yorumla- +1 yıl
Fazla dimi, çok uyumakta zararlı galiba 😕
- +1 yıl
Denedim. 8 saat sonrasına alarm kurdum kaç kez. Uyandım ve alarmı kapattığım anda uykuya dalmışım bilerek olmuyor. 😕
- +1 yıl
Hiç bir iş yapmıyorum yorulacak akşama kadar yatıyorum. Uyandıktan sonra yani. Yine de bu kadar uyuyorum. 😃
- +1 yıl
Ahahah😂 Estağfurullah 😃
- +1 yıl
Tesekkürler 😊
- +1 yıl
Nabalım hayırlısı 😂
+1 yılaz önce ki sorun kaldırıldı
03 Yorumla- +1 yıl
Evet 😃 mesaj geldi
- +1 yıl
ks de ibnelk yapıo sana
- +1 yıl
Aynen ya 😃
+1 yılfazla
10 Yorumla
+1 yılDeğil, doktora git
10 Yorumlaiş bul kendine
10 Yorumla
+1 yılAynı ben 🙈
10 YorumlaSağlık konusunda 3,7b cevap paylaştı. Cok fazla
10 Yorumla
+1 yılHer maşallah
10 Yorumla
+1 yılDoktora git
10 YorumlaDeğil
10 Yorumla
+1 yılBayağı cokmus 😄😃😄
10 YorumlaAyni ben 😆😆
10 YorumlaBiraz fazla.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılnormal değil
10 Yorumla Fazlasi zarar
10 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri