var mı bildiğiniz bir yöntem? sürekli aç bu .duvar felan kemiriyo durduramıyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılKediler çocuk gibidir. Sizin zayıf yönlerinizi hemen keşfeder ve oradan sizi yakalyıp istediklerini yaptırırlar.
Özellikle hasta kediler için dirayetli olmakta fayda var. Biraz sabır ve ilgiyle bu sorunu çözebilirsiniz. Kediniz çok yemeye alışmış durumda. Eminim ki veterinerinizde bazı tavsiyelerde bulunuyordur. Yemeğini bir anda kesmek yerine yavaş yavaş azaltmak bir çözüm olabilir. Bir anda ani düşüşler yerine uyum sağlamasını beklemek daha mantıklı.
Eminim ki kedinize ilgi gösteriyor ve sevgisini eksik etmiyorsunuzdur ama ne zaman ki yemek yiyemediği zaman mutsuz olursa onunla konuşarak dikkatini dağıtacak başka eylemlere yönlendirebilirsiniz onu. Benim kedim profil resmimdeki yakışıklı arkadaş bir ara 7 kg'yi geçmişti ve zamana yayılan bir rejim ile onu 5 kg'ye düşürmeyi başardım. Siz onun annesi olarak iyiliğini düşünmek ve doğru olanı yapmaya sevk etmekle yükümlüsünüz. İnsan sevdikleri konu olunca kıyamıyor. Biliyorum ama bunu onun iyiliği için yapmalısınız.01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kıyamıyorum ama sağlığı için yapmak zorunda olduğumun farkındayım. Veteriner 7 kilo olmasını istiyor çünkü kemik yapısı büyük.Mamasını değiştirdim şu anda çok daha iyi gidiyor gibiyiz.
En İyi Cevaplar
Garfield geldi aklıma :) Veterinere götür...Şimdi spor salonuna başlat desem olmaz.Yürüyüşe çıkın desem herhalde kediyi el arabasında taşıyorsundur :)...Veterinere her işin bir ehli bu işin ehli de veteriner..
08 Yorumla- +1 yıl
götürüyorum l-carnitin diyet mama kullandırdım tık yok.
- +1 yıl
hayvanlar içinde varda doğru söylüyosun bir etkisi yok :/
- +1 yıl
bilemedim /:
- +1 yıl
aynen :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılduvar mı kemiriyo yuhh desene benim gbi oda kendını yemeden içmeden alamıyo
belki oda aşk acısından kendini yemeye vermiştir
yada azgınlıktan düz duvara tırmanıyodur :D
köpeklere ısırmasın diye boynundan hunu gibi bişey geçiriyolar ya bide öyle bişey dene bir kere02 Yorumla- +1 yıl
hahahaha kısır yaa kızgın olsa zayıf olurdu:D hastalığı sırasında taktımda çıkartıyor onu :/
Cevap sahibi+1 yılköpekler adet oluyo duymuşştum aynısı kediler için gecerlimi bilemem ama kısır dedin ya adet olma durumu war kısırlıktan olmuyosa nası biz kızlarda adet olamayınca sıkıntı yapıyo ne yicemizi sasırıyoruz belki onunda öyle bişeydir (((( duvar yicek kıvama geliyoruz acıkcası )))) .
nası bu kedi walla :D
patilerini bağla adım atıcağı mesafeden fazla yukarı kaldıramazzsın kollarını belki işe yarar :D
Kıçına titreşimli kemerlerden tak <3
42 Yorumla- +1 yıl
hhahaha :D
- +1 yıl
hahaha güzelmiş + :D
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Abi 9 kilo kedi mi olur yahu o kaplan falan olmasın (:
21 Yorumla- +1 yıl
büyük biraz evet.
Ben bir belgeselde izlemiştim bazı kediler hasta olabiliyor doyduğunu anlamıyor bence bir veterinere götür hem onlar seni yönlendirir
16 Yorumla- +1 yıl
yok yaa veterinere gidiyoruz zten . l-carnitin kullandırdım kaç paket ..olması gerektiği kadar veriyorum fakat kilosundan doymuyor kablo yiyor duvar yiyor.
- +1 yıl
çıkmıyo geniş ve güvenli bir balkonumuz var ona çıkmasına izin veriyorum sadece:/
- +1 yıl
ivet de çok tehlikeli anayol dibimizde herhafta bir tane ölüo öyle :/
+1 yılbir vidyosunu çek de youtube a atalım duvar yiyen kedi diye :)
11 Yorumla- +1 yıl
nazar felan değerse :D
+1 yılKuruğuna birşey bağla onu yakalayacağım diye dönüp dursun akşama kadar nasılsa yemek yemez zayıflar :)))
067 Yorumla- +1 yıl
vahşi ve güçlü saldırıyo..çinyağı denedim işine gelmeyince çok fena çok :D
- +1 yıl
Ahhh sen onu bana getir teslim et 3 gün sonra al bakalım noolmuş gör halini. Sesini çıkarmaz yemek versen yemez olur :D
- +1 yıl
eminmisin:D çünkü 5+1imi heba etti en son..gerçekten zayıflatabilceksen veriyim :D kıyamayadabilirim çocuk o bilemedim öff :D
- +1 yıl
Valla onu öyle bir yaparım ki ki 4 leşim var :PPP
- +1 yıl
hahaha dayanamıyorum daha fazla ..gidip bir hırpalayım şunu ben çok fena gaza geldim :D
- +1 yıl
Evet ama benim gibi yap kafaya bir sol kroşe sonra sağ kroşe ayağa kalk aptallaştığı için anlamaz sağ ayakla 90 a gol at :PPPPPP
- +1 yıl
beter ettim beter ;)
- +1 yıl
hahah tırmalamadı mı seni :D
- +1 yıl
ilginç bir şekilde sadakatli :D
- +1 yıl
OOO tam benlik o zmaan kafa bilem atarım ona :D sonra bir aparkat :P kuyruğundan tutup çevirir sallar sallar balkondan ciuuvv aşağı :DD
- +1 yıl
sen böyle söyledikçe kafayı yiycem sanırım bana iyi gelmedi :D
- +1 yıl
Niye seninde yapasın mı var :DDD
- +1 yıl
tarzım seninle biraz farklı ama evet :Dr.
- +1 yıl
Senin tarzın neki:)))))
- +1 yıl
kroşeli değil :D kucaklar öper ısırır bırakırım ::))
- +1 yıl
Ohooo o neki onu yapmak ona ödül olur :DD
Kafa atacan tekmeliyecen o yanına tekrar gelince şiş sokacan :PP
Sonra çatal sokacan arada kızgın demirle burnunu dağlayacan :D - +1 yıl
hahahah sen çok fenasın :D
- +1 yıl
daha dur bunlar neki :PP
başlamadım asıl olaya bu sadce giriş aperatif :DDD - +1 yıl
yastık felan olsun lütfen yanında:D
- +1 yıl
neden ki :)))
- +1 yıl
çok hırs yaptın :))gaza gelip yanlış birşeylere vurma die söledim :D
- +1 yıl
hıı yokl yanımda kedi yoksa sağa sola saldıran tiplerden değilim. :d Bana mazlumu geitirin yani kediyi getirin :DDD
- +1 yıl
hahahah al senin olsun yaa :D karşılıklı hırpalayın birbirinizi:D tersi pistir haberin olsun ;)
- +1 yıl
Benle başedemez o 4 leşim var benim heheyyttt :DDD
- +1 yıl
aaayyss ne diosun sen bu duruma oğlum diyesim geldi :D
- +1 yıl
eee öyleee :DDD aklını alırım o kedinin be :PPPPPPPPPPPPP
- +1 yıl
bu arada şaka felan veteriner 20 kiloluk köpeğe kadar limit verdi karşılaşırsa korkma dedi :Dzaten kedi tasması olmuyor köpek tasması var iki tane :D bu da sana göz dağı olur hıh :D
- +1 yıl
hahahah onu tasmasıyla boğarım beee:DDD 2 gün verdim ona 3 bile değil. 2 gün sonunda almaya geldiğinde yaşıyor olsun seni gördüğünde koşup boynuna atlayıp yalvarırım beni bundan kurtar diye dile gelmezse bende bişi bilmiyorum :DDDD
- +1 yıl
yiiiiaaa sanırım artık annelik içgüdülerim devreye girecek :D:D
- +1 yıl
hahahah sonunda isyan ettin :DDDDD
- +1 yıl
dur daha yeni başlıyorum :D:D
- +1 yıl
Naaptın başladın mı kediyi yoğurmaya :DD
- +1 yıl
okadar yoruldu ki uyanmadı hala :D fotoğraf yükliycektim beceremedim :D:D
- +1 yıl
hahah yapma ya gıcık yükle de bakayım :)) Yolla bana uyurken top oyniyayım onunla :DDD
- +1 yıl
walla yükliyemedim :D hahah kilodan yuvarlandığını düşünürsek oynayabiliten yüksek :D:D:D
- +1 yıl
ohooo 90 a defarca gol yaparım onu :DDDD
- +1 yıl
huhuhuhuh :D
- +1 yıl
kafayla bile gol yaparım ki onu :DDDD
- +1 yıl
ısrarla söylüyorum kendisini tanımıyosun :D
- +1 yıl
O da beni tanımıyor ama bak bunu unutma :d 4 tane leşim var diyorum :)))
- +1 yıl
tamam pes ettim :D normal değilsin :D:D:D
- +1 yıl
:DD İstersen gel sende seyret bak neler yapıyorum ona :DD tahtayla kafasına kafasına geçirdiğim gibi önce beyin sarsıntısı ardından ayılana kadar patilerden bağlayıp bacakları 4 e ayrıpı gererim valla :DDDD
- +1 yıl
tanrı korusun :D:D korkulur senden :D:Dküçücük kedi naapsın bide bana izletiyo allam alaam :D
- +1 yıl
Daha bu başlangıç. Ayaklar gerilecek sonra tırnaklar kesilecek :)) dengesini bozacam bıyıklarını da yolacam. Gözlere şiş sokacam :))
neee az evvel sen oınu tanımıyon diyordun şimdi minicik kedi mi oldu :))) - +1 yıl
strateji değişikliğine gitmeye karar verdim :D pembe burun ,mavi gözler, kocaman gübüş eminmisin :D:D:D
- +1 yıl
Ohoooo en sevdiğim işkence hayvanım yaa bayılırım böylesine :DD milim mili,m kuyruğunu keserim :)))
- +1 yıl
kocaman pembe patiler , bembeyaz tüyler:D:D
- +1 yıl
patileri bağlayacam zaten tüyleride ateşle yakarım :DDD
- +1 yıl
kıskanıyosun itiraf et :D
- +1 yıl
kediyi mi? neden :))))
- +1 yıl
hiç bu kadar büyük bir kedin olmadı çünkü :D:D
- +1 yıl
hahah ne demezsin:))
iyi ki olmamış çünkü en kısa ömrü olan kedi olurdu :DD - +1 yıl
bence gizlice sarılıp severken ağlıyosun :D:D:Ditiraf et..:D
- +1 yıl
hahaha evet sarılıyorum çünkü son sarılmam hihohahahahaaaaaaa
- +1 yıl
üff tamam itiraf etme çokta fifi :D:D küçükken annenle aranız nasıldı? ahahha :D:D
- +1 yıl
Bu ne saçma soruydu şimdi böyle?
- +1 yıl
:S
- +1 yıl
Evet cevap bekliyorum?
- +1 yıl
espiridir o ..hani kediyi bağlıyosun felan ya :)çocukluğunda ne yaşadın da gibi..
- +1 yıl
Hımm anladım. Uykum geldi kafam durdu ve az evvel pisliğin biri kız olacak gya başladı küfüre manyak mı ne sinirimi bozdu ama neyse en iyisi uyuyayım :)
- +1 yıl
neyse patavatsızlık yaptım sanırım özür dilerim iyi geceler.
- +1 yıl
Asıl benim kafa duruk basmadı oı kızında yazdıkları neyse ya boşver iyi geceler yatayım bende.
- +1 yıl
(:
- +1 yıl
Seni kınıyorum.
- +1 yıl
:( neden orda yazdın ki
- +1 yıl
Soruya cevap yazacaktım tesadüf seni ve yazışmanı gördüm. ve bana güya caps hazırlayan diye soru cevapladın diye yazdım ama sen 18 yaşında bir pıcın bana o lafları etmesine göz yumdun. helal olsun sana. Süper insansın. Cisellikte her yazan kıza asılan bir pıcle eşdeğer tutup susturmadın bhile. O yetmedi kalktın birde sohbete devam ediyorsun. 9 yaş büyüksün ondan ve arkadaş fukarası gibi çoluk çocukla takılıyorsun. demekki onu takişp ediyorsun oda yazdı orada takip ettiğini helal olsun sana.
- +1 yıl
davetimi kabul et
koşu bandına cıkar her gün 27 dk koştur kardio yapsın bari :D
10 Yorumlaya bırak zayıflamasın ne güzl tombul yumoş bişeydir her eve lazım annem yaa fotoğrafı var mı yaramazın
017 Yorumla- +1 yıl
kalbi yamuk duruyor :S var elbette :D
- +1 yıl
evet ölür dedi bu gidişle :((((((
- +1 yıl
son fotoğraflarını yükleyim güncelleme yaparım :)
- +1 yıl
yok zaten normalde pro-plan kullandırıyodum şimdi purina ur mama :/
- +1 yıl
ooi ne güzel şeyler onlar <3
- +1 yıl
keşke dövse bunda özgüven patlaması var :D
- +1 yıl
arkadaşımın oturduğu yerde saddam diye bir kedi var ona benzettim şimdi senin kedini :) gözünün üstünde faça var hayvanın :) mahallediki bütün kedileri döven bir tip :) geçen bir kedinin peşinden gitti tabii yetişemedi. kenarda bunları izleyen bir kedi vardı gitti onu dövdü çok güldm :))) ne bakıyon lan der gibi fdkfdjfd
- +1 yıl
hahahah aynen öyle .. bizim burda gece kavga etti iki kişi.. koşarak gitti camın önünde hırladı bayıldım o tipine ama öyle durumlarda çok yaklaşamıoyrum :D veterinerin kalın eldivenleri var dişini geçirdi bir ilk yaptı felan anlat anlat bitmez.. pisliği çok ama yinede çok güzel :))
- +1 yıl
yarın bigisayara yüklüycem son hallerini şarjda şimdi.. güncellerim sonrada ;)
- +1 yıl
tamam ;) iyi eğlenceler genç.:D
Mart ayını bekle.
Bekleyemiyorsan koşu bandı al , koştur.10 Yorumlagece ya ben halüsinasyon görüyorum ya da sorular daha mı uçuk oluyor ne
07 Yorumla- +1 yıl
gerçek arkadaşım gerçek.
- +1 yıl
:/
- +1 yıl
taş problemi var veteriner özellikle bu mamayı verdi :/
- +1 yıl
ya seni yanlış yönlendirmek istemem ya da sorumluluk almak ama hiç akılcı bir yöntem gibi geliyormu düşününce doğada miyop ya da diyalize bağımlı bir kedi görmek mümkün mü eğer kedin oldukça yaşlıysa birşey diyemeyeceğim fakat kedin henüz genç ise o mama hiç bir işe yaramıyordur emin ol ama yinede uzman olmadığım bir konuda atıp tutuyorum üzerinde tetkikler yapmak lazım gözlemlemek gerek
- +1 yıl
bilmiyorum.idrarını yapamadığından koşarak götürdüm kanalı açtılar sonda taktılar test yaptılar.tüpün içinde kırmızı bişey gösterdiler fakat bu verdiğim mama olayı ne kadar doğru hiç bilmiyorum çok sevdiğimden riskede atamıyorum 3 yaşındaydı şimdi 4 yaşlı değil :/
uzmantv.com/kedi-nasil-beslenir
12 Yorumla- +1 yıl
vermeyince duvar yiyor ,kabloyiyor,kağıt yiyor engelleyemiyorum.
Kedigillerden başka bişey olmasın o :/
11 Yorumla- +1 yıl
kedi bacım kedi :/eminim
özel bir sebepten dolayımı 9 kilo yoksa hasta falanmı ?
010 Yorumla- +1 yıl
sadece çok yiyor.vermeyince duvar ,kablo ,kağıt,poşet...
- +1 yıl
evet :/
- +1 yıl
diyet mama ve l-carnitin fakat durduramıyorum yinede kendisini mama konusunda :S
- +1 yıl
kalbi yamuk :/
- +1 yıl
yağ yüzünden sıkıntılı duruyor film çekildiğinde gösterdiler.
- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYemeden içmeden kes
11 Yorumla- +1 yıl
duvar. kablo, kağıt vb şeyler yiyor bu durumda
+1 yılkoştur onu koşu bandında :=
10 Yorumla
+1 yılToraman maşallah :)..
10 Yorumla
+1 yıljaguar türü falan mı o kedi 9 kilo nedir la :)
10 Yorumlaöğlenleri salata + çorba yiyerek
05 Yorumla- +1 yıl
hahahha kedi bu salata yerine kağıt poşet duvarı tercih ediyor.
- +1 yıl
elimle yerimeyi denerim :D
- +1 yıl
:D
+1 yıl:D neyle besledin ya bol bol gezdir :D
00 YorumlaNeyle besliyosunuz o kedicigi merak ettimşu an:)
00 Yorumlagergedan boynuzu ver ...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiz ne yediriyorsunuz kediye?
00 Yorumlane tatlıdır o :))
02 Yorumla- +1 yıl
evet <3 de vahşi de ;)
+1 yılKediyi kovala
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!