Küçükken beş yavru içinden en kilolu olandı şimdi ise en zayıfları oldu🥲
Diğer kardeşleri etli butlu o ise yürüyen iskelet.
Sağlık sorunu ve parazitleri bulunmuyor...
Küçükken beş yavru içinden en kilolu olandı şimdi ise en zayıfları oldu🥲
Diğer kardeşleri etli butlu o ise yürüyen iskelet.
Sağlık sorunu ve parazitleri bulunmuyor...
Yaaa aynı sorun bende de ne verdiysem kilo almıyor gerçi benimki çok iştahsız milletin kedisi et sever bizimki sebze seviyor 🥺🥺 başımı hangi taşa vurayım tombik kedi istiyorum ben
Benimki de az yiyor, kardeşleri ise beni yer🥲
Evi yerle bir ediyorlar✨
Erkekler dört kiloya yakın bu zayıf kız ise 2.4 falan🥲
Ancak erkekler onun iki katı falan, kendisi çok zarif ve küçük.
Benim kedim tombik. Bu dediklerimi uygularsan kesinlikle kilo alır. Proplan tavuklu kuru mama al eğer 1 yasından küçükse kitten proplan tavuklu al. Haftada 2 gün ben pazartesi ve cuma günleri yaş mama veriyorum. Yaş mama markası da gourmet olsun. Bir de her gün gimcat vitamin veriyorum.
Göreceksin bunlar vitamin takviyeli olduğu için nasıl alacak kilo.
Cevap
9Cevap
İç dış parazitlerini ihmal etmemenizi öneririm. Yaş mama kilo aldırıyor 400 gramlıklardan haftada bir verin göbişi kocaman olur pablo şahit 😄
İç paraziti düzenli olarak yaptırıyorum😁
Bundan kaynaklı bir sorun yok çok şükür.
Yaş mamada ishal yapıyor kedilerimde bu yüzden tavuk ciğerinden onlara mama yapıyorum.
Tüm kedilerim kilolu tek bu zayıf, kısırlaştırma sonrası büyük ihtimalle kilo alır
Teşekkürler🙏
Rica ederim. Aklınıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz. Kedilerin efendisiyim ben
O zaman size danışmak istediğim bir konu var.
4 aylık yavru kedim nezle oldu ve ona Azitro şurup veriyorum. Burun akıntısı geçti ancak göz iltihabı bulunuyor.
Çay ile temizleyip, göz damlası sıkmaya başladım.
Gözünün daha hızlı iyileşmesi için önerebileceğiniz bir şey var mı?
Göz iltihabı ciddi bir durum, bence çay gibi ya da alternatif tıp ürünleri kullanmak yerine sadece antibiyotik etkili damla kullanmanızj tavsiye ederim. Olurda enfeksiyon yayılırsa bebeği kaybedersiniz. Önce kör olur sonra beynime sıçrar. Başka kediler varsa onlardan ayırın mikrop birbirine bulaşmasın
gittiğiniz veterinere danışın takviye kilo aldırıcı bir şeyler tavsiye eder bence
Veterinerle veya bir diyetisyenle konuştun mu
Kurbağa yesin ya da fare kesin çözüm
Kendisi fare kadar🥱
Yemek seçiyor kerata sahibi gibi...
Lazanya yedir 😂
Et yiyebilir.
Bas yaş mamayı
Yaş mama ver
Yedir
Geceleri yemelisin
Veterinere sor bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?