kedim 3.5 yasında bir süredir az yemek yiyordu iyi bakıyorum kendi cocugum gibi. iştahının azaldıgını fark ettim ve ensesinde tüyler dökülüp yara olmustu. veterinere götürdüm ve kan tahlili istedi ilaç verdi tahlil zamanına daha vsr ilac kullanmama rağmen hala düzelmedi. kedim erkek ve kısır 5.5 kiloydu 4.2 kiloya kadar düşmüş. yaş mama veriyorum yiyor ama kilo almıyor. sıcak havalardan mı acaba diye düşünüyorum ama bilemedim. bilgisi olan yardımcı olabilir mi? kedime nasıl kilo aldırabilirim? ek vitamin takviyesi kullanıyorum suan☹️
Bizim kediyi bı görsen cins brith kedim dışarıya gitmek istiyo bende izin vermiyorum benimle hep küsüyór. bana hep saldırıyor hatta merdivenlerden aşağı inerken son anda yakaladım merdivende bana öyle bir çığlık attı ki millet uyandı beni evde paramparça etti. bide evden kaçtı karşıki parkta pencereden gece 2 de tavşan 🐰 gibi zipliyordu bende tavşan sandım bizim kediymis çok şükür ki öğün gece bulmuş oldum. Kediler gezmek istiyor ben gezdirdigim de kendi çok yumuşak oluyor. bebege dönüşüyor. bazen benim kesimde yemek yemiyor oynamıyor dışarıyı görmek istiyorlar
sordugumda mantar değil dedi veteriner daha önce bebekken arka bacaklarında olduğu için tahmin etmiştim ama degılmıs. yere yatıyor evet ama gercekten cok sıcak bir yerdeyiz o yuzden normal geliyor. kırma bu arada annesi tekir babası da russian blue ama keske biraz tekir genlerini alsaydı 🥺
kıyamam yaaa çok tatlış bir kedi umarım sıcağa bağlıdır sadece. russian blue nasıldır hiç bilmiyorum beslediğim bir kedi türü değil ama dediğin gibi tekir genleri en iyisi:/ peki hiç evden dışarı çıkma gibi bir isteği var mı? depresyonda olabilir mi acaba
Belki sindirim sisteminde de sorun olabilir. Tahlillere kadar anlaşılmaz umarım bir an önce alırsınız sonuçları da çözülür bu durum. İştahı yoksa ne verirsen ver yemez