Diyet & Beslenme Kedim 6 kilo ve erkek, zayıflatmaya çalışıyoruz. Ne yapmalıyız? aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor ölmez di mi yaa.( Güncellemeler+1 yıl ya veteriner korkuttu böyle devam ederse karaciğer yağlanmasından ölür diye. azaltıyoruz mamayı ama inş zayıflar hemen oğluşum :( Kedim 6 kilo ve erkek, zayıflatmaya çalışıyoruz. Ne yapmalıyız? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 10,4b cevap paylaştı. Az yedirin 0 0 Yorumla
sudem23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Olmez ama o kilodan dolayi saglik problemleri cikar posta posta azalt yemegini 1 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl mesela hangi sağlık problemleri? 2 gündür azaltıyoruz. Yorumla sudem23 +1 yıl Cok hastalik var asko hangisini sayayim cigerde yaglanma damar tikanikladi yani nasil anlatayim bunlarinda kedilerin organlarinda dusun tam isimlerini ben bilmiuodum Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Mama verirken gramaji azalt her istediğinde mama vermen öğün yap mesela günde 4 kere falan 1 0 Yorumla
DragonPubgMobile Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl 11 kg kedi gördüm merak etme ama porsiyonunu azalt kedinin 0 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Mama azalttıysanız yavaşlar bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Az yedirin
Olmez ama o kilodan dolayi saglik problemleri cikar posta posta azalt yemegini
mesela hangi sağlık problemleri? 2 gündür azaltıyoruz.
Cok hastalik var asko hangisini sayayim cigerde yaglanma damar tikanikladi yani nasil anlatayim bunlarinda kedilerin organlarinda dusun tam isimlerini ben bilmiuodum
Mama verirken gramaji azalt her istediğinde mama vermen öğün yap mesela günde 4 kere falan
11 kg kedi gördüm merak etme ama porsiyonunu azalt kedinin
Mama azalttıysanız yavaşlar bir şey olmaz
Olmezfe sağlıksız
Koşu bandına çıkar
Ölmez merak etme