Neler yapmam lazım. Evde spor yapmasını nasıl sağlayabilirim?

Neler yapmam lazım. Evde spor yapmasını nasıl sağlayabilirim?

Benimkide öyle😂😂bunu pek dert etmiyorum ama ben. Oyun oynayabilirsin onunla mamasını biraz azaltabilirsin aklıma gelenler bunlar oldu ya da yanına iyi anlaşabilceği bir kedi arkadaş alabilirsin onun sayesinde hareket eder
mamasını azalttım bakalım inşallah kilo verir :D
Ben kedime bir sabah bir de akşam mama veriyorum. Mama kabını çok doldurmamak gerekiyor. Ben bir öğünde iki avuç kuru mama veriyorum. Yaş mama yediriyorsanız haftada bir kez verilmesi gerekiyormuş. Fazla yaş mama vermek de kilo yapabilir. Onun dışında evde kedinizle saklambaç, yakalamaca gibi oyunlar oynarsanız kediniz enerji sarf eder. Bu kedinizin kilo vermesini sağlayabilir.
Az mama ver. Yemeği görünce veya seni görünce miyav miyav edip ağlayabilir. Timsah gözyaşı onlar kanma. Kilosu normale dönünce de ölçülü ver hep. Mesela biz hep 1 tas veriyoruz. Aslanlar gibi fit.
az mama vermeye başlamadım ama cidden ağlıyor :D kanmıyorum tabii ki
Az ver az 🙂
Cevap
14Cevap
Fazla kilo almasın çok zararlı
Bence az yedirmeyi deneyin. ama çok şirin
Benim tosun 9 kiloyu gördü bir zamanlar. haliyle yarım porsiyon mama verip ıvır zıvır vermeyi kestim. 2-3 ay içinde 7ye düştü ama kendileri iri bir kediş :)
Macfit’e yazdır, protein tozu falan kullandır, yağlar kas olsun; sonrada pitbul gibi gezdir 🤣🤣
Daha çok fiziksel aktivite içeren oyunlar oynamalı ve yürüyüşe çıkılabilir gerçi havalar soğudu ama. Mamasını da azaltmak lazım sanki biraz :D
Çok tatlı😊 aynı garfield gibi😁 bırak öyle kalsın😂🤣
Spor yapsın 😃 youtubede falan bununla ilgili videolar vardır araştırabilirsin
Enerjisini fazla atamıyor ise ondandır.😊 Yanına bir tane avrat al
Bence vermesin çok tatlı böyle kışın yastık yerine kullan sıcacık 😂😂
Sizi yiyerek. Tosun mosun kurban olurum ben ona bırakın bişey olmaz 😂
Bence çok tatlı bira fıçısı gibi bıngıl bıngıl göbek
Deme öyle üzülür yoksa neresi şişko ya ❤️🥰
Az yedir yürüyüşe çıkar
Maşallah böyle kalsın
Oyuncak fare koy pilli koşsun dursun
bana versene bu pisi pisiyi
Cok tatli 😍