Vücudumuz için bir çok yararı olan su; yatmadan önce 1 bardak içilirse kalp krizi ve beyin kanaması riskini azaltıyormuş. Su tüketiminize dikkat ediyor musunuz? Ne sıklıkla su içersiniz?
Yatmadan önce içilen "1 bardak su" beyin kanaması ve kalp krizi riskini azaltıyor! Su tüketiminize dikkat ediyor musunuz?
Normalde çok az susarım, su içmeyi unuturum ve bu acayip saçlarda dökülme ciltte pullanma ve birsürü farklı sağlık problemine de yol açıyor. Yani açtı ama ara ara su içmenin ne kadar önemli olduğunu hatırlayıp zorluyorum kendimi. Bu aralar günde 10 bardak filan su içmeye çalışıyorum bu da 2 litre filan yapar. Hala daha yeterli değil ama benim için iyi ve faydasını da kesinlikle görüyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum umarım bir gün daha da iyi olacak:) Dikkat ettiğim dönemlerde sabah kalkar kalkmaz limonlu ya da sade olarak ve gece yatmadan su içiyorum mutlaka. -Gecen bol olsun.-
Su tüketimine önem veriyorum. Suyla ilgili öyle bilinmeyen şeyler varki.. Karşımızda duran 1 bardak suyun, bizim düşüncelerimizin pozitif ve negatif yönlerini algılaması mesela epey şaşırtıcı.
Dikkat etmeye çalışıyorum. Yatmadan önce en az bir iki bardak su içerim hep söylediklerinde haklısın ama birşey daha var önemli olan Yatmadan önce içilen su çok önemli böbrek sağlığını da koruyor. Sen gece uyuyorsun ama böbreklerin çalışıyor.
Ben çok içiyorum. Çok içmek zararlı olmasa 7-8lt içerim. Kimi hiç içemez zorla içer. Özellikle kemoterapi görenler prostat böbrek hastaları bolbol içmeli
94 95 flanda hatırlıyorum dedem çekerdi kafayı bitek de o içerdi bizde. İçerdi bende koskoca evde bir onu örnek alırdım gider şişeyi su doldurur rakıymış gibi içerdim 😂Yeminle çok kötü olduğum anlatı hatırlıyorum böbrek error veriyordu 😂Ordan geliyo benim su içebilme özelliği mi neyse o işte 😂
Çık çabuk çık. 😂 Bugün annem diyor sakın biyere bişey yazma kimseyle konuşma valla ben bakamam seni hapislerde. Dedin nie ya iki don atlet getirirsin. Heee sen öyle san yemek bile vermiyolar size dedş. Dedim biz neden yatcaz. Dedi fetöden 😂
Bana zaten uyarı geldi geçen mahkeme kağıdı geldi ben açmadan direk bavulları yaptım. Sonra düşündüm ki evi polis basmalıydı 🤔Bi açarım zarfı ki biri tanık olarak bni göstermiş. Göstermiş de ne hikmetse hiç gitmediğim şehirde olan olay için 😂 Aradım avukat arkadaşı dedim böyle böyle beni bu yollamı alacaklar içeri yok o konuyla alakası yoktur öyle olsadirek alırlar zaten dedi 😂
Evet ama yattiktan 15 dk sonra cisim geliyor yapip tekrar su icip yatiyorum, yine geliyor :D boyle en az 2 kez tuvalete kalkiyorum uyuyamadan. yine de iciyorum inatla :D
yatmadan once sabah kalkinca banyodan once banyodan sonra 1 er bardak su vuct icn faydalidr hatta kendinize ait bir siseniz olsn icine nane defne yapragi tarcin karafin koyun ole icersenz daha faydali olr
aynen bende her gece yatarken iciyorum yalniz yatarken degil günlük de icmemiz gerekiyo aliskanlik olmasi lazim su icmenin bir cok hastlik bu yuzddnde cikiyo
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Yatmadan önce içilen "1 bardak su" beyin kanaması ve kalp krizi riskini azaltıyor! Su tüketiminize dikkat ediyor musunuz?
En İyi Cevaplar