Sağlık Yatmadan bir bardak su içmek kalp krizi ve inme riskini önlüyor. Yatmadan bir bardak suyunu içtin mi 🧚♀️? Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yatmadan bir bardak su içmek kalp krizi ve inme riskini önlüyor. Yatmadan bir bardak suyunu içtin mi 🧚♀️ Yatmadan bir bardak su içmek kalp krizi ve inme riskini önlüyor. Yatmadan bir bardak suyunu içtin mi 🧚♀️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Suskunbiradam Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Evet bir bardak su içtim. Sabah kahvaltıdan önce de genelde su içmeyi önerirler, onu da ihmal etmemek lazım. 2 0 Yorumla
OzgurGüneş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Sağlık konusunda 364 cevap paylaştı. Genelde suyu her gece içmeden uyumam cidden faydası büyük. 2 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Tabi ki hep içerim iyi kide söyledin güzel kız 🤗😊 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 828 cevap paylaştı. 1 çay bardağı kadar içip yatıyorum. (Suyu yarım litrelik cam şişeden içiyorum.) 1 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 437 cevap paylaştı. Su yanı başımda yatarım. Kalktım uykudan ve suyum bitmiş şu an gördüm. 1 0 Yorumla
KISRAKLAZIMXD Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Hatırlattığın iyi oldu bnde içem, arada hatırlat unutuyom 1 0 Yorumla
canercan212 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Idrar sari ciktiginda susuzluk belirtisiymis Bu yuzden su cok icerim..Ilac icmiyorsam tabi 1 0 Yorumla
Mopyabiniz Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 444 cevap paylaştı. Son kez çişe gitmeden önce içiyorum. Konu sağlık falan değil, uyku arasında gidince uykum kaçıyor. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. yatmadan önce de içiyorum uyandıktan hemen sonra da içiyorum 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çocukluğumdan beri alışkanlık olarak edindim bunu içmeden yatmam 0 0 Yorumla
Yarımelma_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet yatmadan ve kalktığımda su içerim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Iyi niyetin ve önerin için çok teşekkürler prenses 1 1 Yorumla Elfprincess +1 yıl Rica ederim 🧚♀️ Yorumla
Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Kaynağı ne bunun? Kulağa pek mantıklı gelmiyor 0 2 Yorumla Elfprincess +1 yıl www.google.com/.../yatmadan-su-icmek-kalp-krinizi-onluyor-34671640 Yorumla Elfprincess +1 yıl Buradan sana kitap adı tavsiye edemem ama buraya bak Yorumla
MorkZockorborg Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Çay ıcsem olmaz mi 0 2 Yorumla Meraklı365 +1 yıl Çay tam tersi vücudu susuz birakir. Cay iciyorsan daha cok su icmen lazim Yorumla MorkZockorborg +1 yıl Su içinde çay içesim gelmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet bir bardak su içtim. Sabah kahvaltıdan önce de genelde su içmeyi önerirler, onu da ihmal etmemek lazım.
Genelde suyu her gece içmeden uyumam cidden faydası büyük.
Tabi ki hep içerim iyi kide söyledin güzel kız 🤗😊
1 çay bardağı kadar içip yatıyorum. (Suyu yarım litrelik cam şişeden içiyorum.)
Su yanı başımda yatarım. Kalktım uykudan ve suyum bitmiş şu an gördüm.
Hatırlattığın iyi oldu bnde içem, arada hatırlat unutuyom
Idrar sari ciktiginda susuzluk belirtisiymis
Bu yuzden su cok icerim..
Ilac icmiyorsam tabi
Son kez çişe gitmeden önce içiyorum. Konu sağlık falan değil, uyku arasında gidince uykum kaçıyor.
yatmadan önce de içiyorum uyandıktan hemen sonra da içiyorum
Çocukluğumdan beri alışkanlık olarak edindim bunu içmeden yatmam
Evet yatmadan ve kalktığımda su içerim
Hep içiyorum bunu bilmeden
Evdeyken su içmek aklıma gelmiyor
Süt içmek te çok faydalı kanka
Iyi niyetin ve önerin için çok teşekkürler prenses
Rica ederim 🧚♀️
Olabilir
Dur hatırlattım içeyim
Ben günde bir bardak içiyorum keşke icebilsem
İçerim