Sensitive diş macunu kullanan var mı? Gercekten kaliteli macun mu .. Sağlık Bakanlığından onaysız ürün diye duydum .. Bu sebeple eczanelerde medicallerde ve marketlerde satışı yok .. Öğrenciler kapı kapı dolaşıp satıyorlar ve bazı hastanelerin önünde stand şeklinde satıyorlar .. bu Gercekten sağlık bakanlığından onaysızsa nasıl böyle satılıyor ? Sensitive diş macunu kaliteli mi?
Çok sık kafein tüketiyorsanız ve sarı sarı dişlerle bir ömür geçirmek istemiyorsanız Epinafol Sensitive tam sizlik. Çünkü bu markanın diş macunu sararmış dişleri beyazlatmaya yönelik üretilmiş. Tartar, plak, diş sararmaları sorununuz varsa Sensitive'yi deneyin derim.
Benim babam kullanıyor. İşi gereği çok sık kafein tüketiyor ve maalesef sigara içiyor. Bu nedenle dişleri çok sarardı bir dönem. Diş hekimi akadaşının tavsiyesiyle Sensitive diş macununu kullanmaya başladı. İki haftada dişleri sanki hiç kafein ve sigara tüketmemiş gibi doğal beyazlığına kavuştu. Bahsettiğim beyazlık öyle beyazlatma işlemi yapılmış diş beyazlığı değil bu arada. Dişlerin normal rengi olan beyazlıktan bahsediyorum. İşte babamın dişleri de o beyazlığa kavuştu. Babam çok memnun kaldı diş macunundan. Hala da kullanıyor.
epinafol sensitive diş macunu iyi mi?
Epifanol Sensitive Diş Macunu Sağlık Bakanlığı Onaylı mı?
Evet Sağlık Bakanlığı onayı henüz olmayan bir diş macunu. Ama T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu‘na kayıtlı bu diş macunları. Yani Sağlık Bakanlığı bilgisi dahilinde satışı yapılıyor. İçiniz rahat olsun kullanırken. Günde 2 defa kullanmanız yeterlidir. Sabah ve akşam. Bu arada bu diş macunu bitkisel bir üründür. Öyle kimyasalları basmamışlar yani. Hassas dişleriniz varsa sizin için en iyi diş macunlarından olur. Diş etine yönelik güzel etkileri var zaten. Sensitive diş macunu yorumları baktığınızda genelde hassas dişlere sahip insanların kullandığını ve genellikle memnun kaldıklarını fark edersiniz.
sensitive diş macunu sağlık bakanlığı onaylı mı?
Epifanol Sensitive Diş Macunu Fiyatı Ne Kadar?
Normal fiyatı 40 TL aslında ama sık sık indirime giriyor. 14 TL gibi çok makul bir fiyata da satın alabilirsiniz. Hepsiburada, Trendyol gibi büyük alışveriş platfomlarında satılıyor. Epinafol Sensitive diş macunu kullananlar gibi siz de memnun kalırsınız umarm.
Arkadaşlar bugun bizim kapimiza da bir genc geldi uni. ogrencisi oldugunu ve agiz dis sagligindan bahsedecegini soyledi. Bende evet sonucunda dedim size urun tanitacagim dedi ve cikardi anlatmasina bile firsat vermedim bitkisel oldugunu ve iceriginde olmayanlarin on yuzunde yazdigini soyledi fakat ben iceriklerine baktim hemen (cunku sifir sodyum florur iceren dis macunu kullaniyorum sadece merak ettim) icerikte max%0.22 ibaresini gorunce bu yok demek midir dedim ve tesekkur edip gonderdim...
Dogru sandigimiz Bir yanlisi duzeltmek istiyorum yesil flagramli bitkisel siyah olan full kimyasal diye bir bilgi dolaniyor internette ve dillerde.. iceriginin ambalajindaki cizgiyle alakasi yoktur... ambalaji ureten firma icerigini bilemez... ambalaj fabrikasinda kesim yerlerini belirlemek amacli kesim makinasinin gormesi acisindan konulmus bir ibaredir...
Eger gercekten bitkisel urun ariyorsaniz ve onaylari analizleri yapilmis urun istiyorsaniz detayli bilgi icin bana ulasabilirsiniz.. Kandırılmayın lutfen araştırmacı olun 😉
Sensitive diş macunu hastaneleri önünde hatta sağlık bakanlığına bağlı diş hastanelerinin önünde stand açılarak satılıyor. Hastanelerden izin alınmadan bunu yapamazlar. izin alındığına göre merdiven altı olamaz. Sağlığa zararlı maddeler yani zehirler içermiyor. Bu benim için çok önemli. Kullanıyorum ve memnunum.
SADECE LAF OLAUN DİYE BİLMİŞLİK TASLAYANLARA LAFIM KARDEŞİM. KOSKOCA SENSİTİVE YAŞARLAR YAZIYO. SİZ EĞER ALMAN VE İNGİZLERİ ZENGİN ETMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MACUNUN ALTINDA Kİ ŞERİDE BAKIN MAVİ İNORGANİK VEYA YEŞİL ORGANİK DEĞİLDİR. AKSİNE YEŞİL KULLANILABİLİR MAVİ BELKİ SİYAH VE KIRMIZI İSE KİMYASAL ORANI YÜKSEK DEMEKTİR. SENSİTİVE DEN NE BEN NEDE AİLEM ŞİKAYETÇİ DEĞİLİZ. KULLANMAK İÇİN SB ONAYI SENSODYNDEDE YAZMAZ DİĞERLERİNDEDE. SB DAN İZŞN ALINIR VE ALAN FŞRMA ULUSLARARASI ÜRETİM ELDE EDER. DİŞ MACUNUNDA SADECE ÜRETİM SON KULLANMA TARİHİ VE BAZI ISO KALİTE BELGELERİ OLUR ONUDA GERKES ALAMAZ. Ve KULLANMAK İÇİN İLLA TV DE REKLAMI OLACAKSA ŞUNU BİLİN EN ÇOK SATANLAR ASLA REKLAMA İHTİYAÇ DUYMAZ
Özür dilerim ama altindaki fragman seritle icindeki urunun kullanilabilir veya kullanilamaz olduguyla alakasi yoktur... Evet illa reklami olmasina gerek yoktur belgeleri olan harika bir icerige sahip florid olmayan dis macunu kullaniyorum ve cok memnunum içeriğini okuyup bilen zaten vazgecemiyor.
Ya işte adamlar Sensodyne diş macunu diye yutturmaya çalışıyorlar da o yüzden böyle. Valla ben ağzımı sürmezsim eğer sağlık bakanlığından ruhsatı yoksa. Çünkü sağlık bakanlığından ruhsat almak (eğer ilaç değilse) öyle çok çok bir para değil. Fazla da kasmıyor SB bu konularda belli standartlar var bu standartları yakala kap ruhsatı diyorlar.
internette bazı kaynaklar sağlık bakanlığı onaysız falan diyor :/ gerçekten insanları nasıl kaldıracaklarını bilmiyorlar .. Biraz araştırdım öğrencileri de paralarini vermeme tehditi ile çalıştırıyorlarmiş ve Türkiyede bu gibi 100 lerce şube varmış .. yani bu firma her gün milyonlarca insanin sağlığı ile oynuyorsa buna kim dur demeli ?
Kardeşim bak ben bunu satıyorum ve eğer yaşarlar kozmetik ise kullan bence denemeye değer.13 yıldır bu tür ürünleri satan biriyim. Ve asla sattığından pişman olmadım ben. Allah a emanet olun
Kusura bakmayın fakat bu zamanda küçük lise çocuklarını başka ilçelere satış yaptırmak hoşuma gitmedi. Hemde sormuyorsunuz yarım cevap. Yaka kartları yok. Bu bizlere göstermek için bir belge yok. Ben nereden bilecegim 10tlnin günümüzde orayı burayı patlatan insanlara gitmediğini. Bayana dedimki"ben nerden bilecegim senin sensitive yerinden geldiğini ya da paranın oraya gittiğini nereden öğrenebilirim "dedim. Kız mahcup duruma düştü. Açıkçası onu öyle gormek beni hem üzdü hem de şüphelendirdi. Gönderiyor sunuz doğru düzgün bayanlara birşey verin. İçim rahat almadim. Bayan öğrenci hem de lise öğrencisi olduğu için verdim. Ve Hayırlısı bakalim
Şimdi de Epinofol Sensitive ambalaj tasarımının aynısını Corexyl diye bir markaya uygulamışlar onu satıyorlar. Tasarım neredeyse bire bir aynı. Kimdirler nedirler belli değil. Kapıdan kovmak gerek. Ayrıca tüpü incelediğimizde tüpün dibindeki ürün içeriği rengi YEŞİL yani tümüyle organik bitkisel kimyasal malzeme kullanılmadan yapılmış demek oluyor mu kesinlikle bu fiyata satılması imkansız.
SPC kozmetik diye internete yazın. Ben bunları buldum Sağlık Bakanlığına bağlı devlet hastaneleri ve diş hastanelerinde eczanelerde sayılmaktadır. Ayrıca aktarlarda ve eldende satılıyor. Zehirler içermiyor. Yerli üretim. Bence binin Çin kötüleniyor
arkadaşlar benim evime ögrenci bir genc getirdi ben kullandım çok memnun kaldım vede üzerindeki barkod numaralarından arastırdım sağlık bakanlığı tarafından onaylıdır ki şuanda eczanelerde satışa sunulmus buraya yazmışınız ama önce bir arastırın şu an eczane ve hastanelerin önünde satılan bir üründen bahsediyoruz bu ürün sağlık bakanlığı olmadan nasıl piyasa çıksın biraz mantıklı konusun vede arastırın öyle bir fikir bir düşünce sunun.
kızlar yeşil flagramlı diş macunlarının bıtkısel ıcerıklı olduğunu bılıoruz ufak bır araştırma yaptım bıldıgımız diş macunu kullandım bı sıkıntı yasamadım sensodyne kullanıordum ama bu da hıc fena degıl
Sanırım yeteri kadar araştırma yapamamışsınız ya da yanlış yerlerde dolandınız... Zaten kısa vadede sorun yaşamazsınız ya da ağızla ilgili sorun olarak meydana gelmeyebilir florur tum vucuda zararlidir. Fare zehiri diyebilirim.. bence birde bunu arastirin derim 😉
@Ersagcandır siz diş doktoru falan olmalısınız! Bu kadar bilmişlik.. neyi ne kadar bilip böyle yorum yaparsınız bilmem. Bende üründen gayet memnunum sizin başka sorunlarınız var sanırım...
@Derya_kaya zaten isminden belli ersagcandır. Burda Ersag reklamı yapmak için başka firmaları kötülüyor reklam böyle olmaz başka firmaları kötüleyerek pirim yapacağınıza kendi ürünlerinizi satarak pirim yapın
emregrkn arkadaş. Sen araştırın diyorsun da markanın daha resmi internet sitesi bile yok. Süpermarket ve eczanelerde satılmıyor bile. Eve gelince verdikleri bilgiler için teşekkür edip yollayın
Merdiven alti diye birsey değil. Ben bu ürünü nerdeyse 1 yıldır satıyorum. Madem cok kotu bir ürün diş hekimleri biye alıyor. Üretim yeri İstanbul beykoz da istersebiz fabrikayi ziyaret edebilirsiniz ve sağlık bakanligi tarafindan onaylı. Türkiyemin kendi urununu yerden yere vuruyorsunuz. Yazik ya. Sizin marketten aldiginuz dis macublarin fabrikadan cikis fiyat 4 tl kim biliyor. Siz KDV li fiyat aldiginiz icin cok geliyor. Kulaktan dolma bilgilerle bu hale geldik. bir urunu almadan once saglik bakanligi onay velgesi var mi diye internetten bakin once. Ona buna bakacaginiza.
@Karaseytan78 selam acaba nereden bulabiliriz bu dış macunlarından bende kullandım daha önce ve çok kaliteliydi çok beğendim. Üstelik gayet uygun fiyata şuanda yarım dis macunum car sensodiyne fakat pahalı neredeyse yarı fark var ve Sensitive kadarda iyi değil bitmeden değiştirmem istiyorrum. Teşekkürler
Kardeşim eğer anadan doğma kemikler sarı ise faydası olmaz. Diş taşı ve tartar varsa günlük pirinç tanesi kadar hiç suya temas ettirmeden kullanın ve en son işiniz bitince ağzınızı çalkalayın bakın neler olacak