Macun sadece günü kurtarır! Tedavi etmez. Diş hassasiyetinde sorun dişten çok diş etindedir. Genel olarak bu soruna bazı zararlı bakteriler neden olur. Bu bakterileri yok etmenin en basit yolu tuzlu su ile 30-45 saniye gargara yapmaktır! Tahribat olan bölgeyi en iyi tedavi eden ise doğal yoğurt suyudur. Bu sudaki yararlı bakteriler dişi ve diş etini korur ve fayda sağlar. 1 haftalık düzenli tedavi ile diş eti hassasiyeti önlenebilir. Ancak bazı durumlarda hastalık çok ilerlemiş oluyor ve dişteki bazı bakteriler dirençli bakteri durumuna geçmiş olabiliyor. Öyle durumlarda sensodyn ağız çalkalama suyu işinizi görebilir. Ancak hâlâ sorun devam ediyor ise hemen bir diş hekimine gitmeniz faydanıza olacaktır...
Dişlerden çok çekmiş biri olarak seni çok iyi anlayabiliyorum. Benim de diş macunundan en büyük beklentim diş hassasiyetine karşı dişlerimi korumasıydı, dilediğim her şeyi yiyip içmek istiyordum. Sonunda tam da aradığım diş macununu buldum 🤩 Hem dişlerimi bembeyaz yapıyor hem de kısa sürede diş hassasiyetimi giderdi.
Signal White Now Sensitive sayesinde sıcak içeceklerle aram düzeldi!
Signal White Now Sensitive
Soğuk kahve sevenlere de çok saygı duyuyorum ancak ben sıcacık Türk kahvesini hiçbir şeye değişmem :) Diş hassasiyetim yüzünden bu zevkimden mahrum kalmak gerçekten çok üzücü bir durumdu. Signal White Now Sensitive Diş Macununu kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra diş hassasiyetim ortadan kalktı. Ben de kahve keyfime kavuştum gördüğünüz gibi :)
Anında 3 kata kadar beyazlık ve hassasiyete karşı rahatlama sağlayan ilk diş macunu!
3 kata kadar beyazlık
Signal White Now Sensitive White-Correct ve Activrelief teknolojisine sahip. Yenilikçi formülü sayesinde daha ilk fırçalamada bile 3 kata kadar beyazlık ve hassasiyete karşı rahatlama sağlıyor. Hassas dişlere sahip olmak benim için çok zor bir durumdu, en ufak bir şeyde ağrı yaşamak kaçınılmaz oluyor. Aradığım diş macununu anında beyazlık* etkisiyle sonunda bulabildiğim için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam :) *Anında beyazlık etkisi optik ve geçicidir. 58 kişi üzerinde yapılan klinik çalışmalara göre anında beyazlık etkisi olmayan diş macununa kıyasla.
Diş üzerinde nazik bakım sağlıyor ve günlük kullanım için uygun!
Signal White Now Sensitive
Dişlerim çok hassas olduğu için fırçalamayı asla ihmal etmiyorum, günde iki kez mutlaka dişlerimi fırçalarım. Signal White Now Sensitive günlük kullanım için uygun olan bir diş macunu ve tam da benim gibi hassas dişlere sahip olanlar için tasarlanmış :)
Bembeyaz bir gülüş
Daha ilk fırçalamada bembeyaz bir gülüşe kavuşmak harika bir şeymiş :) Kahve lekeleri artık beni korkutamaz!
Dişlerinizi gizlemeden, rahatça gülümseyebilmek için Signal White Now Sensitive ile mutlaka tanışmalısınız!
Önermedi mi sana dış macunu? Dış fırçani da çok yumuşak sensodyne al. bir süre dikkat et canını yakan şeyleri dikkatli tüket. Yine gecmezse Dr a git tekrar. Belki iltihap vardır dis etinde. Ya da donemseldir