• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Sağlık

En iyi diş macunu hangisidir?

StarLa
StarLa Takip Et
Guru Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
30
Soğuk bir şey yiyip içemiyorum, dişlerimde sızlama oluyor. Bu duruma karşı önereceğiniz en iyi diş macunu ne olabilir? Sizce dünyanın en iyi diş macunu hangisi?
en iyi diş macunu
en iyi diş macunu
En iyi diş macunu hangisidir?
En İyi Soruları Öneri Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • evladiye
    evladiye Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 69%
    +1 yıl

En İyi Diş Macunu Hangisi?

Diş macunu şirketleri birçok aromalı ve dolgulu diş macunları kullanıyorlar son zamanlarda. En iyi diş macunu hangisi sorusuna, Türkiye'de dünyanın en iyi diş macunu hangisi olarak iki ayrı kategoride inceleyebiliriz çünkü bütün markalar bize gelmiyor. En kaliteli diş macunu sıralamasına Signal ile başlayalım.

1- Signal

En iyi diş macunu hangisi?
    En iyi diş macunu hangisi?

Son dönemlerde Signal White Now serisiyle hızla yükselen ve tercih edilen bir diş macunu. Hem plak hem de taş oluşumunu önlemede de başarılı. Ayrıca tadı, nefesi yumuşattığı gibi kullanıcının en beğendiği şeyi yapıyor; beyazlığı. Rahatsızlıklar için farklı tipte diş macunları sunar ve topluluğunu oluşturabilen, kaliteli bir markadır. Bir yıldan fazladır Signal'i kullanıyorum. Hem inci gibi beyazlattı hem de diş eti kanamalarımı durdurdu. Kesinlikle ilk önerim Signal White Now serisidir. Dünyanın en iyi diş macunu hangisi diye sorarsanız Signal derim rahatlıkla. :) Signal'i bu kadar tavsiye etmemin sebebi de dünyanın en iyi diş macunu olarak da görülen Signal'in mavi ışık teknolojisi ile üretilmiş olması. Bu teknoloji sayesinde dişleri olduğun daha beyaz hale getiriyor.

2- Sensodyne

diş macunu önerisi 2020
    diş macunu önerisi 2020

Bu marka, diş hassasiyeti olan insanları hedef alıyor. Bileşenlerinde potasyumlu içerikler kullanıyorlar; bu da dişteki sinirlerin ani olarak uyarılmasını engelliyor. Diş etlerinizde sıkıntı yaşıyorsanız ilk tercih etmeniz gereken marka Sensodyne. Diş eti kanamalarını kolaylıkla durduruyor. Diş eti iltihapları diş etimin zayıflığından dolayı çok sık yaşanıyor bende. Diş etimde ne zaman bir morluk ve hassasiyet fark edem birkaç gün Sensodyne kullanıyorum geçmesin adına. İşe de yarıyor. Diş macunu önerisi 2020 olarak size Sendsodyne öneririm.

3- Bright

en doğal diş macunu
    en doğal diş macunu

Bu da parlak bir diş vaat ediyor kullanıcısına. Aloe vera içerikli ve nefesi de tazeleyecek kadar bol naneli bir ürün. Doğal yapısı, birçok diş hekimi tarafından önerilmesini sağlıyor. Doğal ürün kullanmaya özen gösteren insanlar için önerebileceğim ilk diş macunu Bright oluyor her zaman.

4- Colgate

en iyi diş macunları hangileri?
    en iyi diş macunları hangileri?

Çok eski bir şirkettir. Çok fazla modeli bulunuyor. Günlük diş sağlığını korumak ve temizlemek için önerilebilir. Çürük oluşumunu engellemede faydalı bulunuyor ancak diş sorunlarınız varsa, daha özel macunlar tercih etmelisiniz. Çocuklar arasında ağız bakımı ve sağlık konusundaki farkındalığı eğitmeyi ve yaygınlaştırmayı hedeflemektedir ve 80 ülkede yaklaşık yarım milyar çocuğa ulaşması ve onlara ücretsiz ağız sağlığı eğitimi vermesiyle bugüne kadar başarılı olmuştur.

5- Paradontax

en kaliteli diş macunu hangisi?
    en kaliteli diş macunu hangisi?

Marka, özellikle kanama diş eti ve diş eti iltihabının tedavisi ile bilinir. Dr. Focke, 1937'de markanın ilk diş macununu geliştirdi. Diş macununun orijinal formülü sodyum bikarbonat kullandı. Florid diş macunu, kırmızı, kanama ve şiş diş etleri ve plakları tedavi etmek için klinik olarak test edilmiştir. 12 hafta sonra plak ve kanama oranını azalttığı gösterilmiştir. En kaliteli diş macunu dersem abartmış olmam özellikle de plak sorunları olanlar için mükemmeldir.

6- İpana

en beyazlatıcı diş macunu hangisi?
    en beyazlatıcı diş macunu hangisi?

İpana 3d beyazlığı garantisi sunuyor. Yani dişleri hem içerden beyazlatıyor hem de dıştan. Bembeyaz dişler istiyorsanız koşa koşa İpana almaya gitmelisiniz. Beyazlık konusunda baya iyi ürünler çıkarıyorlar çünkü. Kahve ve çay gibi dişleri sarartan içecekleri çok kullanıyorsanız İpana yardımınıza koşuyor. Hele de sigara gibi bir bağımlılığınız varsa dişlerinizin sararmasını önlemek istiyorsanız İpana ilk tercihlerinizin arasında olmalı. En beyazlatıcı diş macunu listesine rahatlıkla girer.

7- Rocs Diş Macunu

en uygun diş macunu hangisi?
    en uygun diş macunu hangisi?

Diş lekeleri gibi problem yaşıyorsanız Rocs'u denemelisiniz. İçeriğindeki kömür sayesinde dişteki lekeleri kolaylıkla temizleyebiliyor. Diğer markalar kadar çok bilindik bir marka olmayabilir ama gittikçe popülerleşen bir markadır. Diş çürüklerine karşı iyi bir mücadele veriyor bence. Denemenizi tavsiye ederim. :)

8- White Glo Diş Macunu

en uygun diş macunları
    en uygun diş macunları

White Glo diş lekeleri ve diş sarartan çay-kahve gibi ürünlere karşı çok iyi bir diş macunudur. Mikro-Wax Koruyucu Kalkanı teknolojisi kullanıyorlar diş macunlarında. Yani sarartıcı şeylere karşı dişte bir kalkan oluşturuyor. Kafein bağımlısıysanız bir şans verin derim. :)

9- Oral-B Diş Macunu

en kaliteli diş macunları
    en kaliteli diş macunları

Diş mineleriniz çok zayıflamışsa diş minelelerini güçlendiren bir diş macunu kullamanız şart. Oral - B diş minelerini güçlendirmek konusunda rakip markalara fark atmış bir diş macunu markasıdır. Diş minelerinin zayıflaması diş düşmesi gibi büyük problemlere bile yol açabilir. Bu nedenle diş minesine uygun macunlar seçmenizde fayda var.

10- Watsons Green Tea Diş Macunu

en uygun diş macunları
    en uygun diş macunları

Watsons diş macunu konusunda kendine ait bir marka çıkardı. açıkçası fena bir ürün olmamış. İçerisinde yeşil çay özü ağızdaki kötü koku problemlerini ortadan kaldırıyor. Doğal bir ürün ayrıca. Dişlerime zarar verir endişesine kapılmanıza gerek yok yan. Dilerseniz bir şans verin bu ürüne. Fiyatı da çok uygun.

Diş macunları ile alakalı detaylı kullanıcı yorumları ve önerileri için buraya tıklayabilirsiniz. :)

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• elmadeilayva
    elmadeilayva Takip Et
    Xper 3 Yaş: 47 , eic 87%
    +1 yıl

En iyi diş macunu florur içermeyen doğal macunlardır. Sodyum florürün diş macununda bulunma sebebi diş minesinin daha iyi gelişmesini sağlamak. Ancak flor aynı zamanda, klor, brom ve iyot gibi son derece zehirli bir kimyasaldır. Miktarı ne kadar fazla olursa zarar verme etkisi o derece artar. Özellikle çocuklar için sakıncalı. Yutmamaları gerekir.

Diş eti için istiyorsanız parodontax almalısınız, orjinal (olanından pembe paketteki) tadı kötüdür ama alışırsın ve ben memnunum diş doktorum önerdi.Onu da zaten belli bir müddetten sonra tekrar doktorunuzun önerisi devam ederse kullanmanız gerekir.

5
    0 Yorumla
  • pentin
    pentin Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.

En iyi diş macunu bence signal ve sensodyne. İkisi de çok güzel, anında beyazlatıyor ve insanın ağzını yakmıyor fırçalarken. Düzenli kullanımda da taş oluşumu gibi sorunlarla karşılaşmıyorsun. Ayrıca diş ipi ve gargara da kullanırsan, çürük sorunu oluşmuyor. Dişleri uzun süre koruduklarını ve parlattıklarını düşünüyorum.

Aşırı florürlü veya aşırı beyazlatma etkili macunların dişi aşındırdığını düşünüyorum o nedenle en iyi diş macunu bence bakım özellikli olmalı; beyazlatıcı pasta katkılı değil.

3
    4 Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

tsk

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

Nerde bu eski üyeler :(

Yorumla
    • pentin
      pentin
      +1 yıl

3 yil once de ayni markayi kullaniyormusum vay be. Insan hic mi degismez dkdmd

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

Cok duygulandim ya adminim

Yorumla
  • Ahmtby
    Ahmtby Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Signal White Now kesinlikle. Her modelini deneyebilirsin, hepsi oldukça etkili. Gold olanını kullanıyorum ben süredir, gözle görülür fark var öyle söyleyeyim sen anla. :)

4
    4 Yorumla
    • ismetkhal
      ismetkhal
      +1 yıl

Signal White Now iyidir dostum ben de buna geçiş yaptım.
      zaten listelerde white now daha çok tavsiye ediliyor

Yorumla
    • DefneNil
      DefneNil
      +1 yıl

Signal white now man ürününü tavsiye ederim. Özellikle sigara kullanan ve kahveyi tüketen kişiler için kesinlikle denemelisiniz. Diş eti ve diş yapısına göre, tükettiklerinize göre sizin için en iyi diş macunu hangisi olduğunu diş doktorunuza danışabilirsiniz.

Yorumla
    • Furkiipman
      Furkiipman
      +1 yıl

Başkan o mavi kutu olanından mi? fiyatı çok ucuz 5 6 lira, sensodyn niye pahalı o kadar? Herkes signal öneriyor.

Yorumla
    • Furkiipman
      Furkiipman
      +1 yıl

Mavi siyah mı? Oneridginiz diş macunu

Yorumla
  • canfk
    canfk Takip Et
    Master Yaş: 24
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Signal bence efenim. Signal alın bakın keyfinize.
    Bembeyaz gülüşlere sahip olmak İçin signal kullanın.

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

217

Cevap

274

Cevap

• türkiyetürklerindir
    türkiyetürklerindir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 66%
    +1 yıl

en iyi üretim yapan ipanadır, colgate çinde üretim yapan kimyasal kullanan bir firmadır... zaten macun tüplerinde 3e ayrılır siyah mavi yeşil.. tüplerin en dibinde kare şeklindeki renklerdir.. siyah tamamen kimyasal yani sentetiktir, mavi yarı kimyasal yarı doğal ürünlerden elde edilir.. yeşil işe tamamen doğaldır.. colgate almayın ne alırsanız alın.. parodontax, syensodine, ipana bu üçüne güvenebilirsiniz.. birde devlet hastanelerinin önünde stand kurup sattıkları yerli bir marka var, ağız çalkalama suyu ile birlikte satılıyor.. tamamen doğal.. yeşil logoyu görün öyle alın... tüpün altında.. maviden hele siyahtan uzak durun..

1
    0 Yorumla
  • Aneksenamun
    Aneksenamun Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 48%
    +1 yıl

Duruunnnn , yettim gari link :D

1
    3 Yorumla
    • zedcezir
      zedcezir

seni seçtim pikaçu :))

Yorumla
    • Aneksenamun
      Aneksenamun

:)) elimde bu şarkı var hep beraber dinleyelim oynayalım link

Yorumla
    • zedcezir
      zedcezir

pek bir neşeliyiz maşAllah :)

Yorumla
  • NurAkaslan
    NurAkaslan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 76%
    +1 yıl

En iyi diş macunu kişiden kişiye göre değişiklik gösterir. Kendin için en iyi diş macununu bulabilmek adına ilk olarak kendi diş ve ağız tipini tespit edebilmen gerekir. Örnek vermek gerekirse mesela diş hassasiyetin var diyelim. Soğuk veya sıcak bir şey yediğin/içtiğin zaman dişlerinde sızlama oluyor. Bu durumda tabi sensodyne en çok önerilendir.
    bu sitede tam olarak hem ağız tipinizi analiz edip hemde ona göre en iyi diş macunu seçimi hangisi olur detaylı olarak anlatılmış. Okumanızı öneririm.

0
    0 Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 441 cevap paylaştı.

colgate optik white kullanıyorum, diğerlerinden bir çırpı daha iyi gibi..

Bu arada sanino almıştım geçenlerde.. Beyazlatmak şöyle dursun, günlük temizliği bile sağlayamıyor.. Tüp azıcık kullanılmış halde öylece kenara attım.. Aslında hakettiği yer çöplük..

1
    0 Yorumla
  • mügenaz
    mügenaz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 65%
    +1 yıl

link gayette guzel tavsiye ederim bembeyaz yapiyo yeminle muthis

1
    5 Yorumla
    • Smilee35
      Smilee35

subliminal mesaj içerir.

Yorumla
    • mügenaz
      mügenaz

yoo hasa muslumanim elhamdulillah nerde o mesaj

Yorumla
    • KurabiYe
      KurabiYe

Eczanelerde mi bulabiliriz

Yorumla
    • mügenaz
      mügenaz

valla benim bir arkadasim amvay urunleri satiyor o getirtiyor sagolsun iki senediro macunu kullaniyorum iki senede baya beyasladi

Yorumla
    • KurabiYe
      KurabiYe

Benim öyle.arkadasim yok ama :)

Yorumla
  • Fırat_76
    Fırat_76 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Önceden golget optik white kulanıyodum ondan önce powerdent diye bişi dişlerim deki siyah noktaları bitirdi ben golgete geçtim çok yakıyodu ve okadarda iyi degildi sensody f kulanıyom şimdi bu daha acı ve yakıyo şimdiki hedefim signel ama o powerdent siyah nokta bırakmamıştı bunu da diyim 4 , 5 tl falandı etkiliydi siyah noktalar arka dişileri geçtim ön dişlere kadar gelmişti hızlı şekilde bitirdi ama hiç biri agız kokusuna kesin çözüm degil golgetin agız suyunuda kulanıyodum gerçi yeni hatırladım ve eger diş çürümeniz varsa sensody f florürlü biliyom kimse önermez ama çürümeyi engeliyo en iyi yaptıgı şey bu

0
    0 Yorumla
  • Virginecchi
    Virginecchi Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 46%
    +1 yıl

Aklıma geldikçe fırçalıyorum. En iyisini bilmiyorum.

www.himalayawellness.com/.../...are-toothpaste.jpg

www.himalayaherbals.com/.../index.htm

0
    0 Yorumla
  • Husnahuner
    Husnahuner Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 48%
    +1 yıl

Vallah ipana golgate bence boş. Tamam kaliteli ama doğal ürün olmalı. Mesela ben bu ürünün hem satışını yapıyorum hemde kullanıyorum. Sana garantisini bile verebilirim. Nane kokusunu hissediyorsun ve gerçekten yüzde yüz etkili. Memnun kalmadığından takdirde iadesini de alırım o denli garanti veriyorum. Ve şu an indirimde.

0
    0 Yorumla
  • wolfie
    wolfie Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 43%
    +1 yıl

Signal kullanıyorum çok memnunum. Birçok modeli çıktı yeni, beyazlatma etkili istersen signal white now forever var. Doğal olsun istersen ben hindistan cevizli olanını kullanıyorum. Yumuşak diş fırçası kullan ayrıca. Sert fırçalar daha iyi temizler diye düşünülüyor ama yanlış. Signal'in kömürlü diş fırçası da var.

0
    0 Yorumla
  • polat1329
    polat1329 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Probleme göre değişir. Yani amaç beyazlatmak mı? Amaç diş eti mi? Amaç korumak mı? Ben Colgate Total 12 Profesyonel Beyazlık kullanıyorum bundan önce Sensodyne True White kullanmıştım fakat şunu farkettim. Colgate daha iyi. Ve bir dişçi arkadaşım şundan bahsetmişti diş macununuzu hep değiştirin sabit kalmasın çünkü içerisinde ki maddelerin oranı hepsinde farklıymış dişlerin iyi beslenmesi için değiştirin dedi.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sensodyne tek geçerim. İlk kullanmaya başladığım zamanlarda dislerim gerçekten hem sağlıksız hemde lekeli gibiydi. Düzenli Kullanmaya başladıktan en fazla üç gün sonra beyazlamaya başladı 1 senedir falan kullanıyorum hem çok sağlıklı hemde bembeyaz inci gibi dişlere sahibim 😁

1
    0 Yorumla
  • Techchannel
    Techchannel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 89%
    +1 yıl

Ben açıkçası paradontax kullanıyorum ama e-ticaret sitelerinin en çok satan ürünlerine göre yapılan bir liste vardı.
    markaları listesi şeklinde. Macun markası değiştirmek isteyenler listeye göz atabilir.

0
    0 Yorumla
  • TheMelo
    TheMelo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

En iyisi en kotusu yok dis yapina gore dis macunu alacaksin tipki sacin gibi disinde plak olusmussa beyazlamaz dis macunuyla gidip doktora beyazlatmak gerek sonra dis yapin neyse sorumlu bir sekilde fircala disini ki sararmasin

0
    0 Yorumla
  • unidos
    unidos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

her ne alırsan al, arkasında ki renklere mutlaka bak

Yeşil : Doğal ürün.

Mavi : Doğal ve tıbbi ürün karışımı ürün.

Kırmızı : Doğal ve kimyasal madde karışımı ürün.

Siyah : Tamamen kimyasal ürün.

1
    2 Yorumla
    • kremşanti
      kremşanti

o doğru değilmiş

Yorumla
    • unidos
      unidos

daha dün kanal tedavisi olduğum diş doktoru önerdi, sigara kullandığım için paradontax sigara içenler için olanı ve diş etleri için olanını önerdi. ayrıca sağ elinle fırçalıyorsan sol elinle fırçala dişlerini farketmeden ne kadar bastırdığını da görüp OHA LAN dersin

Yorumla
  • benbircezveyim
    benbircezveyim Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 455 cevap paylaştı.

şimdiye kadar dişlerimi fırçalamadım diş kaybım 30 yaşına kadar 2 ablam dişlerini fırçalamadan dışarı çıkmaz 35 yaşında diş kaybı 99 varın siz hesaplayın

1
    0 Yorumla
  • Burakkk
    Burakkk Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

sensodyne mavi. link

1
    0 Yorumla
  • WellnessLiving
    WellnessLiving Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Dünyanın en iyi Florürsüz ve bitkisel içerikli diş macunu ödüllendirilmiş formülü ile Forever Bright. Dünyanın en iyi diş macunu yazarak Google görsellerde aratarak da bakabilirsin. Ürünü indirimli şekilde edinmek istersen İnstagram @foreverwellnessliving adresinden ulaşırsan yardımcı olabilirim. (:

0
    0 Yorumla
  • Yampirik
    Yampirik Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 72%
    +1 yıl

Vay canını yediğim o ne güzel poz öyle

Kurbağaları derelere kovaladım, siz de deneyin
    Der gibi...

Harika harika

Sensodyn Bakım Koruma benim tercihim

0
    0 Yorumla
  • TunçEmir
    TunçEmir Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

Sensodyne güzeldi nane li var.

Hassas diş etleri için paradontax da güzel tadı iyi değil ama.

Bir de İpana şimdi oral b ile birleşmiş yeni pembe Çizgili bir diş macunu yapmışlar o da çok güzel.

0
    0 Yorumla
  • acilin_erkek_geldi
    acilin_erkek_geldi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

İyi bir diş macunu diye bir şey yoktur. Hepsi kimyasal ve florür, triklosan gibi zehirli maddeler içerir. Tüpün en alt ucuna bakarsan rengi ya mavi ya da kırmızı olur. Yani zehirli ama öldürme ihtimali çok düşük. Karar senin :)

0
    0 Yorumla
  • merakettimneolmuş
    merakettimneolmuş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 47%
    +1 yıl

Ben sensodyn true white kullanıyorum. 75 ml bir şey ve yaklaşık 20 lira verdim. Valla hiç gerek yok o kadar para vermeye. Memnunum ama çok pahalı ya. Bir dahakine max 10 liralık bir şey alırım.

0
    2 Yorumla
    • Hamsterdaм
      Hamsterdaм

en iyi diş macunu bulsam 100 tlde veririm sorun değilde hiç inanmıyorum bu beyazlatma konusuna ya

Yorumla
    • merakettimneolmuş
      merakettimneolmuş

O yüzden hiç gerek yok İşte.

Yorumla
  • KıyametAlameti
    KıyametAlameti Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 308 cevap paylaştı.

Mikro Silver kullaniyorum.
    Beyazlatma ve dis taslarini temizleme de basarili sayilir.
    Cok cok iyi degil ama oldukca iyi..

1
    0 Yorumla
  • Sabrikaya
    Sabrikaya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 77%
    +1 yıl

Naturalive marka diş macunu yüzde yüz doğal ve çayağacı denilen en mükemmel bir antiseptik doğal madde içer, yor.

1
    4 Yorumla
    • Hayalçiçek
      Hayalçiçek
      +1 yıl

İlk defa duydum :)

Yorumla
    • Sabrikaya
      Sabrikaya
      +1 yıl

İnternetten de bir bakın. Dış macununda naturalive , saç kırık ve yipranmalarina karşı da LİQUİD KERATİN BOTOX 10 numara

Yorumla
    • Hayalçiçek
      Hayalçiçek
      +1 yıl

SAğol :)

Yorumla
    • Sabrikaya
      Sabrikaya
      +1 yıl

sen de sağol, ama bu ürünler doğal olduğu için bayılıyorum ben.

Yorumla
  • kahvelihayaller
    kahvelihayaller Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Signal white now iyidir ama paradontaks beyazlatiyor devamli kullandiktan sonra ama sunu soylemeliyim ki tadi berbat otesidir.. Iki hafta kullandiktan sonra tadina anca alisiyorsun :D

1
    0 Yorumla
  • princesa34
    princesa34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 43%
    +1 yıl

Ayni soruyu bende sordum az once..signal white now ağir basti.herkes onu soyledi.bende gidip aldim.:)

1
    8 Yorumla
    • Kebell
      Kebell
      +1 yıl

Pardon Ama Nerede Yaşıyorsunuz ?

Yorumla
    • princesa34
      princesa34
      +1 yıl

Izmir. Nedenki:)

Yorumla
    • Burakkk
      Burakkk
      +1 yıl

Parana yazık bir halta yaramıyo. Sensodyne mavi beyazlık içni birebir

Yorumla
    • princesa34
      princesa34
      +1 yıl

Iyide bunun nerede yasadigimla ne alakasi var:)

Yorumla
    • selosy
      selosy
      +1 yıl

Bencede almayin ben aldim hicte beyazlatmiyor :D

Yorumla
    • mycursedblood
      mycursedblood
      +1 yıl

white now çok yumuşak bir macun diş fırçan sert değilse hiç bir işe yaramıyo

Yorumla
    • princesa34
      princesa34
      +1 yıl

Dismacununun yumuşakligiyla ne ilgisi var bunun

Yorumla
    • KurabiYe
      KurabiYe
      +1 yıl

Ayni zamandami sormusuz:)

Yorumla
  • burakbas
    burakbas Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Sensodyne eskiden çok iyimiş ama diş hekimi ipana önerdi... Hepsinde kimyasal var sonuçta diş macunun alt kısmındaki çizgi renklerinden %kaç kimyasal anlayabiliyorsunuz bu arada

0
    0 Yorumla
  • mehmet2589
    mehmet2589 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

limon karbonat ikilisi :) daha iyi beyazlatanını görmedim üzerine birde karanfil attın mı ağzına oooooo süper vallahi :)

1
    1 Yorumla
    • aşksız
      aşksız
      +1 yıl

karbonat dişleri çiziyo sakın. bn sabak kalktığım gbi elma sirkesiyle çalkalarım bütün mikropları öldürüyor ardından fırçala misss gbi .

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

şu yazdığınız diş macunlarını kullanarak aslında dişlerinizi çürümeye karşı önleyen dış kısmını yokediyorsunuz. endüstrinin bir atık olan florür gömüldüğünde bulunduğu metali eritip toprağa karıştığından denize atıldığında da balıkları öldürdüğü için bunu size "diş macunu" olarak satıyorlar. beyninizin bazı bölgelerini uyuşturup direnme gücünü kırmak aynı zamanda da geçmişte fareleri zehirlemek içinde kullanılan bir maddedir.

0
    0 Yorumla
  • Oskar_38
    Oskar_38 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl

Dişleri hiç çürümeyen bir arkadaşım vardı. Oh ne güzel... Yiyon yiyon dişlerin çürümüyor. Temizliğine dikkat ederdi. Ayrıca misvak ta kullanırdı.

0
    0 Yorumla
  • Secret__
    Secret__ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 70%
    +1 yıl

Sensodyne ve parodontax en iyi macunlar diş fırçası yumuşak olsun yeter önemli olan düzenli fırçalamak

0
    2 Yorumla
    • Konnel
      Konnel
      +1 yıl

Ben dis fircasini sensodyne kullaniyorum. Ipanayla o ikisi olur mu?

Yorumla
    • Secret__
      Secret__
      +1 yıl

Diş macununa ağırlık vermelisin fırcası yerine macununu kullansan daha iyi olur bence

Yorumla
  • RagazzaItaliana
    RagazzaItaliana Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 47%
    +1 yıl

Bence hepsinden iyisi sensodyne fakat şu an signal beyazlatıcı hassas diş etleri için olanını kullanıyorum

0
    0 Yorumla
  • zümrüdüankakuşu
    zümrüdüankakuşu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

Signal white now serisi :)

signal whitenow
    0
    0 Yorumla
  • Beniböylebil
    Beniböylebil Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Diş macunu tüpünün alt kısmında bir renk bandı göreceksin... En iyi olanı sırasıyla, yeşil, mavi, kırmızı ve en kötü olanı siyahtır... Renk kodları içeriğindeki kimyasal madde yoğunluğunu gösterir..

0
    2 Yorumla
    • Mustisays
      Mustisays
      +1 yıl

Bu pratik bilgi için saol adamım

Yorumla
    • Mustisays
      Mustisays
      +1 yıl

Baktım Mavi

Yorumla
  • hastalavistabeybi
    hastalavistabeybi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

sensodyne, colgate, ipana hepsini denedim ama en iyisi signal white now. gerçekten de anında parlatıp beyazlatıyo denemelisin.

0
    1 Yorumla
    • muhammed58
      muhammed58
      +1 yıl

buna da bakacam :)

Yorumla
  • zgg016
    zgg016 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

fenerbahçeli olduğum için diş macunun rengide lacivert oldugu için signal white now kullanıyorum :) ama gerkçekten beyazlatma anlamında başarılı ..

0
    1 Yorumla
    • idikut22
      idikut22

bende bir sevemedim signal ve colcate

Yorumla
  • efe-efem
    efe-efem Takip Et
    Bilge Yaş: 48
    +1 yıl

diş etlerinde kanama var ise diş hekimine danış diş hekimi macundan önce dogru seçim yapılmış diş fırcası öneriri ama illaki diş macunu diyorsan sensodyne f kulllan hassa diş etleri için

0
    1 Yorumla
    • zedcezir
      zedcezir

teşekkür ederim :)

Yorumla
  • Dünyaveİnsan
    Dünyaveİnsan Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

En iiyi diş macunu değil sevgili forum kullanıcısı ilk dişinizi doktorda temizletmek gerekir sonra zaten hep beyaz kalmasını istoyrsanız fırçalıyacaksınız dişleriniz güzel gostermek istiyorsanız çözüm ilk doktor sonra macununuz iyi günler

0
    0 Yorumla
  • selosy
    selosy Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Sensodyne kullaniyorum iki gun fircalasan bembeyaz yapiyor tavsiye ederimmm

3
    2 Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

model falan filan ne?

Yorumla
    • selosy
      selosy
      +1 yıl

benimşu ankullandigim beyazlatici yazan

Yorumla
  • Semaorg
    Semaorg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 31%
    +1 yıl

signal white now onuda kullandım aslında oda güzell

1
    0 Yorumla
  • sylmz
    sylmz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 73%
    +1 yıl

diş macunun hiç bir esprisi yok önemli olan fırçayla etkin biçimde fiziksel temizlik

1
    4 Yorumla
    • Sabrikaya
      Sabrikaya

Haklısınız, ama bitkisel olanı kullanmak ve çayağaçlı katkılı olunca mikrop ve hastalık önleyici olması Naturalive için tercih sebebim oldu. Üstelik de yuzdeyuz yerli. ve cok ucuz

Yorumla
    • Hayalçiçek
      Hayalçiçek

Sağol :)

Yorumla
    • sylmz
      sylmz

açıkcası ben katılmıyorum

Yorumla
    • sylmz
      sylmz

yerli olması desteklenmeli onun haricinde çayağacı ya da bitkisel omasıyla diş ve dişeti sağlığı arasında anlamlı bir bağlantı yok literatürde

Yorumla
  • mustiecz
    mustiecz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

plus whıte xtra üzerine tanımam peroxıd var ıcın de harbıden ılk fırclamada bemmmbeyaz yapıyo

1
    1 Yorumla
    • Hayalçiçek
      Hayalçiçek
      +1 yıl

SAğol :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İpana kullandığım zaman ağzımın icinde damağımda bitakım kalıntılar oluyo pıhtılaşmıs gibi biseyler.. digerleri yapmıyo hepsini deneyin kararı sonra kendiniz verin

1
    0 Yorumla
  • MarinaVista
    MarinaVista Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Forever- Aloe vera

Aloe vera diş macunu
    0
    0 Yorumla
  • burakbas
    burakbas Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

En iyi diş macunu en az kimyasal olan bence,kuyruklarında renk küpleri vardır ordan kimyasallık derecesi belli oluyor.

0
    0 Yorumla
  • cocili
    cocili Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 52%
    +1 yıl

Misvaktan şaşmayın derim,hem sağlıklı hemde ekonomik. ;)

1
    5 Yorumla
    • KurabiYe
      KurabiYe
      +1 yıl

Hep aklimda cidden.macuna gerek kalmıyor mu

Yorumla
    • cocili
      cocili
      +1 yıl

Tabi ki macunsuz kullanılır.

Misvakta silisyum, sapanin, kalsiyum oksalat, kükürt,tanen ve mineral bulunur.

Misvak; ağzı temizler, görmeyi keskinleştirir, diş etlerini güçlendirir, dişleri beyazlaştırır ve çürümeyi önler, hazmı kolaylaştırır, mideye sıhhat verir, balgamı keser ve söktürür.

Bütün diş macunları ve tozları, dişlere zarar verir. En iyisi, sert bir fırçadır. Önce, dişleri kanatırsa da, korkmamalıdır. Diş etlerini kuvvetlendirir ve artık kanamaz. (Larousse İllustre Medical)

Yorumla
    • KurabiYe
      KurabiYe
      +1 yıl

Bilgi için teşekkürler

Yorumla
    • cocili
      cocili
      +1 yıl

Rica ederim efenim :)

Yorumla
    • KurabiYe
      KurabiYe
      +1 yıl

Sanal dilencilere hayir ;)

Yorumla
  • plt28
    plt28 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 49%
    +1 yıl

ben ersağ kullanıyorum türk malı helal ürün ne inancıma zararı var ne sağlığıma

1
    0 Yorumla
  • EsiLa67
    EsiLa67 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 36%
    +1 yıl

Karışık birşeyler. Portakallılar dışında hepsi uyar bana.

1
    1 Yorumla
    • styl34
      styl34
      +1 yıl

sana mesaj atamıyorum. ekle öyle konuşalım

Yorumla
  • undefined
    undefined Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

hepsi kimyasal değil mi sonuçta iyi olsa ne olmasa ne

misvak kullan cidden dene bak faydasını görüceksin..

1
    15 Yorumla
    • CxLiterary
      CxLiterary

aynen birde evlerim oteller arasında sürekli geziyorum arabada 3 tane bulunduruyorum tasımakta daha kolay her saniye istedigimde yanımda hehe biraz dede kafası ama olsun dislerimin beyazlıgı ve temizliginden mutluyum zaten arkadasın dedesi baslatmıstı benide bagımlılık gibi birsey hehe ;=)

Yorumla
    • CxLiterary
      CxLiterary

Benim arkadaslarım gördügünde yarılıyor kaptan sen ne hallere düstün be diye makara sarıyo sebekler ;) herkesin ortasında cıkarıp kullandıgım oluyor bilerek ;)) bir keresinde arabadayken kullanıyordum trafik polisi durdurdu yere attı ;)) sonra benide karakola götürdü ;)

Yorumla
    • CxLiterary
      CxLiterary

haha yok ben sebep arıyomusum polise dalmak icin hehe benim kıymetlimi yere atınca bende kendimi kaybettim bir an hehe ;)) aynen birde herkes öküz tren ilişkisi kuruyor resmen hosumada gitmiyor değil özellikle cocuklar bakınca parmakla gösteriyolar hahaha biraz daha konusursak soru sahibi bizi yicek galiba ;)

Yorumla
    • CxLiterary
      CxLiterary

haha hemde nasıl kıl olmustur ;)) simdi olay o değilde biz magduruz durumuna döndü suclu olan 2 yorum yapsın nan diyesim geldi valla ;))

Yorumla
    • CxLiterary
      CxLiterary

hahha ;) heyyoo nedir kızım ya cok kıyaxkmıs ;) bence su an görmüyor görünce birden patlıcak ;))

bizde kızcak diyoruz yorumlara sıkılmadan devam ediyoruz hhehehe ;)

Yorumla
    • CxLiterary
      CxLiterary

aynen daha zevkli ahaha muzur cocuk demek ;))

Yorumla
    • CxLiterary
      CxLiterary

Yoo bulmussun ya gayet iyiydi aslında ;))

Yorumla
    • CxLiterary
      CxLiterary

büyük küfür yersin ;)) sadece benimkine yazmakla yitin artık hehe ;) zaten soru sahibi girince büyük ihtimal sövücek :))

Yorumla
    • CxLiterary
      CxLiterary

Bekle ben evrene yolluyorum hemen olumlu düsünceyi geri dönüsüde olumlu olur hehe ;))

Yorumla
    • CxLiterary
      CxLiterary

Ben harbi issiz gücsüzüm ama yapcak birsey yok karizmayı cizdirdim dısarıda cıkamıyorum oteldeyim tüm gün ;))

Yorumla
    • CxLiterary
      CxLiterary

otelde yemegi kaçırdım kendim yapıyım dedim yag göz kapagıma sıcradı kzıardı bozardı iste gitti karizma ;)) otelde oturuyorum bende tüm gün ;))

Yorumla
    • CxLiterary
      CxLiterary

Nan sivilce olsa iyi göz bu göz ;)) karizmama darbe gibi indi haha ;)

Yorumla
    • CxLiterary
      CxLiterary

Geccek baska bir yolu yok zaten ;))

Yorumla
    • CxLiterary
      CxLiterary

Bence hala görmedi haha ;)

Yorumla
    • CxLiterary
      CxLiterary

Hemen yüzüme vur zaten hahahahha.

Yorumla
  • Mysttere
    Mysttere Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

sensodyne hepsini kulllandım hemen hemen ama hassasiyet ve parlatmada sensodyne gibi si yok bana göre o reklamlardaki diş hekimleri açık arttırma usulü bir ona bir buna dönsede

0
    0 Yorumla
  • zekaidede
    zekaidede Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

şu reklamlarda vardı ya sokaktan birilerini topluyorlardı sonra ağzına sürüp soğuk su içiriyorlardı, hiç bir şey olmuyordu ondan al, eğer anlatabildiysem

0
    0 Yorumla
  • GüçlüShrin
    GüçlüShrin Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

@Signal çok güzel herzaman kullandığım. Bir marka. 😍 özellikle

2
    0 Yorumla
  • XAmorin
    XAmorin Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Durumuna göre diş macunu önermeyeceğim ama bol süt iç tavsiyesinde bulunmak istedim.

1
    0 Yorumla
  • Liimony
    Liimony Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 61%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 811 cevap paylaştı.

Colgate white max. Benm dis hekimi koçişimden onaylı:)) kendisi sensodyne kullaniyordu bir aralar

0
    4 Yorumla
    • mavi_aşktır
      mavi_aşktır

Eşinizde mi artık white max kullanıyor?

Yorumla
    • Liimony
      Liimony

Evet colgatenin digerlerinden bir farkini soylemisti en az zarar ondaymis sanirim. Ben bundan once signal kullaniyodum colgate white max a gectm harika beyazlatiyor

Yorumla
    • mavi_aşktır
      mavi_aşktır

Dikkate alacağım teşekkürler.

Yorumla
    • Liimony
      Liimony

Rica ederim

Yorumla
  • ftmnro
    ftmnro Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 66%
    +1 yıl

colgate optik beyaz , signal white now ikisi de çok güzel

0
    0 Yorumla
  • yengeçburcu94
    yengeçburcu94 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 62%
    +1 yıl

İpana 3 etkili bilmem ne şu an hatırlayamadım 🙄😅😅😅

0
    0 Yorumla
  • Lonelywarrior40
    Lonelywarrior40 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 41%
    +1 yıl

Herhangi birinin medium fırçasını al, macun da synsodyn iyidir.

0
    0 Yorumla
  • biradetcansu
    biradetcansu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29 , eic 37%
    +1 yıl

Farmasinin diş macunlarini kullanıyorum ben yani begeniyorum da

0
    3 Yorumla
    • Konnel
      Konnel
      +1 yıl

Farmasiyi duymadim turkiyede var mi?

Yorumla
    • biradetcansu
      biradetcansu
      +1 yıl

Ya bu Avon Oriflame gibi temsilcileri var satıyor fakat onlar gibi kalitesiz değil doğal Ürünler satıyo ve kaliteli

Yorumla
    • Konnel
      Konnel
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

dişlerini düzenli fırçaladıktan sonra markası çok da önemli değil diş fırçası da kılları orta sertlikte ve fırçanın kılları düz bir şekilde olcak marka önemli değil yine aynı şekilde

0
    2 Yorumla
    • Konnel
      Konnel

Bende colgate kanama yapiyor ama ya agzimda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

Kanamanin ondan oldugunu düşünmüyorum

Yorumla
  • man34
    man34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

colgate maxwhite kullanıyorum ve gayet memnunum öneririm

0
    0 Yorumla
  • JudyJetgil
    JudyJetgil Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl

Diş eti rahatsızlığım var. Parodontax kullanıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (431)
Devamını Gör(476)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > En iyi diş macunu hangisidir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En iyi diş macunu hangisi? 13 cevap verildi
Sizce en iyi diş macunu hangisi? 17 cevap verildi
Sizce en iyi diş macunu hangisi? 7 cevap verildi
Size en iyi gelen diş macunu hangisi? 26 cevap verildi
Diş tartarları için en iyi diş macunu öneriniz nedir? 9 cevap verildi
En güzel diş macunu hangisi? 26 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨