Arkadaşlar yanda bı tane yamuk dişim vardı baya rahatsız ediyordu onu bugün kestim özelde cuma takacaklar 20 yıl ömrü var bir sorun çıkmaz dimi çok korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bütün dişlerim kaplama. Dökülduler bir sebepten. Mecburen. Dis hastanesinde devlette yapildi 3 senede düştü, yiprandi. Ozelde yapılan iki disim vardi 15 sene kullandim. Kendi disinden , cok daha iyi oluyor. Ama dedigin gibi ozelde ve kaliteli olursa cok iyi.
Oh be Allah'tan özelde yaptım iki tane dolgu vardı yıkama ve kaplama toplam 1.750 TL verdim işte bugün kestiler yarın ölçüsünü alacak cuma günü de takacak özelde yaptım bir sorun çıkmaz yani dimi
Ben 15 sene kullandim. Cok rahat edersin. Leke tutmuyor. Hic bir zaman dis agrisi cekmezsin. En az 15 sene kullanirsin. Hayırlı olsun. Ben mecburen gecen ay, devlette yaptirdim. 3 sene anca gider
Devlet hastaneleri işini doğru dürüst yapmıyor
Yok cok iyi doktorlar var. Bende trakyaliyim bu arada. Bir gorsen doktorlari. İki oldu yaptiriyorum. Doktorlarla disarida muhabbetimiz var, cok iyiler. Gorsen dislerimi mükemmel yaptilar. Cok rahatim. Ama cok adi malzeme kullaniyorlar. Soyuluyor disler, dökülüyor. Doktordan degil malzemede sorun var.
Devlete yeterli kadar malzeme yok
Varda devlet adi malzeme kullandirtiyor. Ozeldeki doktorlardan daha iyi doktorlar var emin ol.
Tm da her zmn özel hastane devlet hastanesinde daha iyi benim abim ayağından amaliyat oldu devlete gitti dedi 3 kere ameliyat olacan belki sakat olursun özele gitti sadece bir kere yaptı hemen ayağa kalktı sorun bence doktorlarda
Benim eski esim hastanede calisiyordu. Bütün doktorlari taniyorum. Kimin iyi oldugunu çok iyi biliyorum. Ortapedi de bacagim üç yerinden kirikti. Ozel bile ameliyat sart dedi, devlet hastanesindeki cok iyi doktor ameliyatsiz çözdü. Kbb doktoru vardi. Ameliyat olacaktim burundan, musait olamadim. Gecen sene ozele gecti. Burun estetiği yapiyor, her kes hasta adama. Bunun gibi bütün branjlardan sana doktor soylerim. Cok kaliteli doktorlar var.
Bilmiyorum valla şehirden dolayı olabilir burası Diyarbakır kimse işini doğru dürüst yapmıyor hele ki buradaki devlet hastanelerinde bn gittim dişimi dolgu yapmadılar ya
Çanakkale yaziyor öyle sandim. Diyarbakirda salliyorlardir. Burada ki doktorlar 15-20 yıldır calisiyorlar. Ah genc doktorsa hic düşünmeden cekinirim hatta gitmemde.
Diyarbakır devlet hastaneleri Allah'a emanet insan sağ giderse ölü çıkar kimseye kesinlikle tavsiye etmem şu an öğrenciyim Dişim için ve benim için büyük bir parayı staj paramla yaptırdım ama gene buradaki devlet hastanesine asla gitmem saygı falan sıfır
Dogrudur her yer ayni degil. Dis konusunda ozeli her zaman tavsiye ederim. Hic olmazsa kaliteli mal kullaniliyor.
Ayn dişlerime çok önem veririm o yüzden özele gittim
Memnun kalacaksin hayırlı olsun. Sevindim iyi yapmissin.
Çok teşekkür ederim
Bide ağrı yapmaz dimi sonradan
Hic yapmıyor. Birde fircaladi mi leke falan hic kalmiyor. Kendi disinden daha iyi.
Ztn günde iki kere fırçalıyorum yeterli dimi
Haftada bir bile fircalasan gene leke kalmiyor. Baktin kaliyor. Çıkmadı aklinda bulunsun. Dis fircasina karbonat koy, karbonatla fircala bembeyaz oluyor
Tm o zmn çok teşekkür ederim..🙏🤗🤗🌺🌺
Hayırlı olsun.
🤗🤗
Bir sorun çıkacağını sanmıyorum düzeltirler yaparlar dişini.
Çok teşekkür ederim
rica ederim
İyidir
Çok teşekkür ederim 🥰
Çok rica ederim