Dişini beyazlatan var mı ? bu internette satılan ürünlerle de yeterince beyazlıyor mu ? Diş beyazlatan ürünler işe yarıyor mu? diş beyazlatıcı ürünler arıyorum ama doğal şeylere de bakmak çok isterim tabii ki.diş beyazlatan ürünler işe yarıyor mu?
Diş beyazlatma ürünleri çeşitlilik gösterir ve bu alanda çok fazla ürün var. Diş beyazlatma ürünleri eczane gibi güvenilir yerlerden alınmalı öncelikle. Kalitesinden emin olmadığınız hiçbir ürünü kullanmayın. Kaliteli bir ürün kullanıyorsanız emin olun işe yarıyorlar. Özellikle içinde kömür olan diş beyazlatıcı ürünlerin beyazlatma konusunda çok iyi sonuçlar çıkardığı bilinen bir şey. En iyi diş beyazlatma ürünü ise evde yaptıklarımızdır. Ben sana, evde dişlerini beyazlatabileceğin birkaç yöntem paylaşacağım.
diş beyazlatıcı ürünler işe yarıyor mu?
Dişlerin Beyazlaması İçin Evde Uygulayabileceğiniz Doğal Yöntemler Neler?
Bazı yiyecekler dişlerinizin en dış tabakası olan minenizi lekeleyebilir. Ek olarak, dişlerinizde plak birikmesi, sarı görünmelerine neden olabilir. Bu renk değişikliği genellikle düzenli temizlik ve beyazlatma ilaçlarıyla tedavi edilebilir. Bununla birlikte, bazen dişler sarı görünür, çünkü sert mine aşınmış ve altındaki dentin açığa çıkar. Dentin, mine altında yatan doğal sarı, kemikli bir dokudur.
1- Dişlerinizi ve diş etini yağ ile ovun: Uygulama, plaklara dönüşebilen ve dişlerinizin sararmasına neden olabilecek bakterileri gidermek için ağzınızdaki yağı dolaştırmaktır. Burada Hindistan cevizi yağı popüler bir seçimdir çünkü hoş bir tada sahiptir ve birçok ek sağlık yararı sunar. Tam beyazlatır diyemesek de, sarılığa sebep olan bakteriler varsa onları bir haftada yok ettiği kanıtlanmıştır. diş beyazlatıcı ürünler ille kozmetik olmak zorunda değil. :)
2- Kabartma tozu ile fırçalamak: Kabartma tozu doğal beyazlatma özelliklerine sahiptir, bu yüzden ticari diş macununda popüler bir bileşendir. Dişlerdeki yüzey lekelerini temizlemeye yardımcı olabilecek hafif bir aşındırıcıdır. Ek olarak, kabartma tozu ağzınızda alkali bir ortam oluşturur ve bu da bakterilerin çoğalmasını önler. 1 çay kaşığı kabartma tozu 2 çay kaşığı su ile karıştırın ve dişlerinizi macunla fırçalayın. Bunu haftada birkaç kez yapabilirsiniz.
3- Elma sirkesi kullanın: Yüzyıllardır dezenfektan ve doğal temizlik ürünü olarak kullanılmıştır. Elma sirkesinde ana etken madde olan asetik asit bakterileri etkili bir şekilde öldürür. Sirkenin antibakteriyel özelliği, ağzınızı temizlemek ve dişlerinizi beyazlatmak için kullanışlı kılan şeydir.
4- Diş beyazlatan meyve ve sebzeler kullanın: Çilekler dişlerinizi çilek ve kabartma tozu karışımıyla beyazlatma, ünlüler tarafından popüler hale getirilmiş doğal bir çözümdür. Bu yöntemin savunucuları, çilekte bulunan malik asidin dişlerinizdeki renk solmasını giderirken, kabartma tozu lekeleri temizleyeceğini iddia eder. Ananas ananaslarda bulunan bir enzim olan bromelain içeren bir diş macununun diş lekelerinin çıkarılmasında standart bir diş macunundan daha etkili olduğunu bulmuştur.
diş beyazlatan doğal yöntemler neler?
Ayrıca kanıtlanmış üç yöntem daha bırakayım, en iyi diş beyazlatma ürünleri unutmayın ki doğal olanlardır: Aktif kömür: Toz haline getirilmiş kömürle fırçalama, sözde toksinleri ağızdan çeker ve lekeleri dişlerden çıkarır. Kaolin kili: Bu yöntemin savunucuları, kil ile fırçalamanın dişlerden lekeleri çıkarmaya yardımcı olduğunu iddia eder. Meyve kabukları: Portakal, limon veya muz kabuğunun dişlerinize sürtünmesinin daha beyaz hale getirildiği iddia edilmektedir. En iyi diş beyazlatma ürünü macun olarak Signal'i öneririm. Özellikle white now serisi baya iyi düzenli kullanımda farkı göreceksin.
diş beyazlatmak
En İyi Diş Beyazlatıcı Ürünler Hangileri?
En beğendiğim ve kalitesinden kuşkumun olmadığı üç marka önereceğim size. Umarım sizin de işinize yarar bunlar.
1- Global White Now Smile 5 Tona Kadar Beyazlatan Diş Jeli
en iyi diş beyazlatıcı ürün hangisi?
Smileworld diş beyazlatma denilince akan sular durur. Çünkü diş beyazlatma ürünleri arasında son zamanlarda en çok tercih edilen ve popülaritesi giderek artan bir markadır Now Smile. Smileworld diş beyazlatma kullananlar bilir ki dişlerine bu kit sayesinde hiçbir zarar gelmeyecek ve ik hafta içerisinde beyazlatacak. Ben de kullandım ve bir gün bile pişman olmadım. Now Smile kullanıcı yorumları okumadan satın almayın zaten. Emin olun çoğu insan benim gibi memnun. Kullanımı da çok pratik zaten. Önce dişlerinizi fırça yardımıyla temizliyorsunuz. Yani diş macunu kullanıyorsunuz, plaklarınızı temizliyorsunuz. Temizlenmiş dişlere uygulanıyor bu ürün. Kitin içerisinde jel var. Bu jeli eşit miktarda hem üst hem alt dişlerinize yapıştırıyorsunuz. Yaklaşık 10 dakika bekletiyorsunuz. 2 hafta içerisinde sonuçlarını hissedeceksiniz. Benim kafein ve sigaradan dolayı dişlerim çok sararmıştı. Global White Now Smile sağolsun dişlerim bembeyaz oldu. :) Now Smile yorumlar bakarsanız eğer benim gibi memnun olan birçok kullanıcı göreceksiniz. Fiyatı ise çok çok uygun. Normalde 180 TL ama indirimle 90 TL gibi cüzi bir fiyata sahip olabilirsiniz. Smileworld diş beyazlatma yorumları için internette aratma yapmanız yeterli. :)
2- Snow Smile Diş Beyazlatma Kiti
en kaliteli diş beyazlatma ürünü hangisi?
Dünya çapında kalitesini kanıtlamış bir marka ve üründür. Diş doktorları da öneriyor, dişçilerde uygulayacağınız diş beyazlatma olayını evde bu kitle sizde yapabiliyorsunuz. İçinde diş beyazlatıcı serumlar, led ışık teknolojsine sahip bir adet ağız aparatı, dinlendirici ve bakım serumu, diş renginizi ölçme kartı bulunuyor. Günde 10 dakika bu ağız aparatını kullanmanız yeterli oluyor. Çok pratik bir kit asla sıkıntı çıkarmıyor. Fiyatı biraz yüksek ama değer. 600 TL gibi bir fiyatı bulunmakta.
3- Luma Smile Diş Beyazlatma Seti
en uygun diş beyazlatma ürünü hangisi?
Fiyatları yüksek ürünler önermişim hep. Size fiyatı çok uygun olan ama diş beyazlatma konusunda da performansı yüksek olan bir üründen bahsedeceğim. Luma Smile diş kiti beş ton beyazlatmıyor ama bir iki ton beyazlattığı kesin. Avrupa'da çok tercih edilen bir marka. Kullanımı da çok pratik. Di beyazlatma makinesi küçücük bir şey, pillerle çalışıyor. Her dişinizin üzerinde tek tek çalıştırmalısınız bu ürünü. Yaklaşık 10 dakika boyunca kullanmanız gerekiyor. Fiyatı ise 40 TL. :)
Kullanıcılardan detaylı yorum almak için buraya tıklamalısınız. :)
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
opalescence jeller var, gayet de kaliteli
%35 lik doz evde kullanıyorum dişlerinize sürüp 30-40 dk bekliyorsunuz
ama diş eti ve dile kagıt mendil koymak lazım dişetine değerse tahriş ediyor
daha düşük dozları da var &15 -20 gibi
am a ben %35 ligi seviyorum birden güzelce acıyor rengini dişin
yine pearl drop ya da hollywood smile (markanın adı ikisinden biri, yani biri marka adı diğeri ürünün ismi )
hepsiburada da görmüştüm macununu kullandım güzeldi
geçen gün de hepside 2 ürününü birlikte satıyorlardı, alıcaktım ama amerikadan yeni opalescence jellerim ,go smile ve supersmile marka diş macunlarım geldi vazgeçtim yoksa alırdım
hepsiburadada 18-19 tl ye bi jel vardı o da iyi olabilir zannımca
bu tarz ürünler sürersiniz 1 hafta sonra eskisi kadar beyaz diilmiş gibi gelir ama hiç kullanmayan ölsün yani
bakılmayan diş gittikce krem rengi oluyor
öyle bi kere sür ömür boyu rahat et şeklinde bi ürün yok
Peki bu opalescence evde tek başımıza yapabilir miyiz? Birkaç yerde ilk adımın diş hekiminin yapması gerektiğini okudum. Öyle birşey var mı? Yoksa evde kendimiz uygulayabilir miyiz? Bana diş hekimim kendi müdahalesi ile 800 TL olduğunu söyledi.. Biraz abarttı mı ne :)
Evet ben diş doktorumla görüşüp ev tipi beyazlatma yöntemi ile dişlerimi opalescence ile beyazlattm ama sigara kullandıgım için uzun süreli olmadı ama opalescence'ın diş macunu bile gözle görülür derecede beyazlık saglıyor bu yüzden tek olarak macunu satın alıp sabah evden cıkmadan onunla akşam sa normal macunla fırçalıyorum gerçekten fark ediyor..
Merhaba millet ben Opalescence Beyazlatıcı Diş Macunu 133 gr kullanıyorum gayet menunum. Diş beyazlama sonrası normalde dişlerim zamanla eski haline geridönüyordu. şu an için gayet iyi durumda ayrıcı bu macun yoğun kokusu ile ağızda da rahatlama sağlıyor.
En ucuz bu sitede buldum oradan alıyorum hemen gönderiyorlar.
Sakına satılan o parlatıcı tozlardan alma etkisi olmuyor ve aksine geçici bir parlaklık sağlıyor ve diş minelerine zarar verdiği için sonrasında daha da kalıcı lekeler oluşturuyor ve yanı sıra karbonat üstüne limonda aynı etkiyi sağlamakta evet beyazlık yapıyor ama diş yapısını koruyan mineleri de incelttiği içinde dişlerin daha kolay çürümesine olanak sunuyor... Belli bir markaya da bağlı kalma pahalı olan daha kaliteli değildir diş etindeki çekilmeye göre diş eti destekli yada mine koruyucu macun kullanmak en doğrusu ağız sağlığına uygun olan... birkaç marka dene damaklarının ve dişlerinin rahat olduğuna karar verdiğin macunu kullanmaya devam et. En doğrusu bu olacaktır...
Diş beyazlatıcı özellikli macunların istisnasız hemen hepsi aşındırıyor dişleri. Öte yandan R.O.C.S. un diş macunlarında meyve ve bitki özlü enzimlerle beyazlaştırma gerçekleştiriliyor aşındırılmadan ^_+ R.O.C.S. Whitining Blank Verse al ihtiyacın varsa, ben çok memnundum geçen colgate in hasas dişler için olan ürününden aldım kampanyadaydı bir alana bir bedava pişman oldum var olmayan hasasiyet oluştu dişlerimde :)
benden sana tavsıye dıs fırcanı al 1 2 damla lımon bu orjınal lımon yanı sıkcan ustune karbonat ek kopurecek bıraz :) korkma ama ben hep yapıyorum lekelere felan cok ıı gelıyor normal sekılde fırcala bastırma bıde cok fazla 1dk fırcalasan yeter bıle ılk dıs etlerın bıraz yıpranacak ama 3 4 uygulamadan sonra bırak beyazı cam gıbı ıcı gorunecek
Diş beyazlatan ürünler var ancak bir yandan dişlerini koruman da lazım, yoksa etkisini iyi göremezsin. Ben mesela her türlü gazlı, çaylı, kahveli şeyleri pipetle içiyorum ki dişlerime zarar vermesin. Beyazlatıcı etkisi olan diş macunu dışında bir şey kullanmadım, iyi durumda diyebilirim.
İnternette ne pazarlıyorlar bilmiyorum ama süpermarketlerde satılan "diş pastası" ile kolayca amaca ulaşabilirsin. Karbonat bileşimi hızlı bir şekilde beyazlık sağlıyor, diş minesine de zarar vermiyor.
onlara inanıp dişin beyazlayacak diye birşeyler alma . dişin orjinal rengi kırık beyaz hafif sarıdır . diş doktoruna gidip dişlerini temizletebilirsin . tabi düzenli fırçalamanın da etkisi var
Dişlerin kendine özgü bir rengi vardır.Onları kimyasal maddelere açmak zararlıdır.Hiç girme öyle şeylere.Taş varsa onları aldır.Kahve ve sigara içöe yeterli olur.