Sürekli çıkıp duruyor kayboluyor 1 hafta sonra filan acıdı filan yokta gözümü açıp kapadıkça batma hissi oluyor 😄Nazar mı deydi acaba acaba o güzel kahverengisine 😂😃😄kahverengi gözü kıskan mı var afhsdhkgjlş çok foto çekip paylaşıyordum 😄 artık paylaşmıyacam zaten uzağı da görememeye başladım 😄
Birde görme engelliler öğretmenliği filan hedefliyordum zaten ona calıscam diye bozdum gözleri 9 saat aralıksız yazı okunur mu kütüphaneden bir cıkıyom dünya üstümegeliyor 😄
Gözündeki arpacik, cok kücük, kendiliginden geciyorsa tedaviye gerek yok, ama büyürse, sorun yaparsa ilacla tedavi gerebilir.. Eger sürebiliyorsan gözüne degdirmeden, tam üstüne sarimsak sür..
Arpacik, kücük ama , kendiliginden geciyorsa sorun yok.. Herhangi baska bir hastaliktan soguk alginligi , grip gibi vücudun zayif düsmüstür, ondan cikabilir. Önemli olan elinle oynama, yayilmasin, gözüne elin degerse, iyice sabunla yika..
Benim bölümüm ts ama fene filan gec kaldım son 2 3 haftada calısmaya basladım hata yaptım orda yoksa fenden baya yapardım dershanemin hatası biraz yanlıs yönlendirdi sana puan getirmiyor dedi :( matta da başka bir olay oldu taciz yaşadım hocam tarafından bıraktım bırakınca toparlayamadım filan kaynadı bnde tsye verdim kndimi ama Şu an 400 yapıyorum zaten bu benim için baya iyi asıl lysden alıyor cunku bölüm
Ts dedigin sözel mi? Sozelde hangi bölüm düşünüyorsun? Hoca tarafindan taciz mi nasil yavs.. k biriymis o sonrasinda ne oldu şikayet filan... ben ea muzunuyum hic bir sey hatirlamiyorum en azindan 2 yillik makine vs kazanirim belki diye giriyorum sayisal lys yede girerim tabi.
Evet sözel turkce sosyal özel eğitim okul öncesi düşünüyorum matematikten de yapıyorum yine az bir şey fene de calısmaya başladığımdan beri yapıyorum ama bakalım sınavda ne olacak sayısal filn bana çok etki etmiyor ama yinede fenim iyiydi yani 4 5 tane yapsam bile kardı yani önüme taş koydular resmen :/
bu arada sikayet ettik bit halt olmadı hatta dersime sokmaya basladılar sonrada arayıp murat hoca evlndi diyolarmud anneme evlenirse evlensin zihniyetimi değişti sanki pisliğin.
Hmm ee büyük düşün hukukçu ol 😊 sozelden yapılır ya sayisaldan yapması zor.. Türkçe standart dil bilgisi paragraf dimi? Sosyal nasil tarih cografya hel ezber mi oluyor :))
Tarih coğrafua temeli olmayana zor ygsde cunku ezbere bakmıyorum hele coğrafya mantık zaten sorular hem düşünmen hemde bilmen lazımm ama lys kolay o bilgi ezberi hep bu arada elle taciz etmedi cok tuhaf aslında yani imalarda bulunuyordu mesela kdınla erkeğin aynı odafa kalması uygun dğil vs diye somra ustu acılmış mı ne olmuş bagırmaya basldı bak nolmuş diye bm hiç bakmadım bakınca ne bakıyorsn drdi ustunu kapatınca sen bir şey gördün mü dedi arkadasın yanagına kalem surtmus sevgilin var mı demiş yok deyşnce senin gibi bir kızın nasıl olmaz filan demiş
Benden kısaydı dövmediğime pişmanım gücümde yeterdi zaten eminim kırılgan bir şeydi deynek gibi 😄 bu arada dikkat et yanıltıcı olabilir yine yapabilirsin ama paragraflarda ygs baska kelimeler kullanıyor 2 3 sıkta öyle eliyor milleti mesela cümle değil yargı diyor filan ygs genel olarak zor zaten çoğu kişi lysde toparlıyor