Bir kız var sanki, elinde cep telefonu ile kızlar soruyorda yazışıyor. Ve sanki sürekli sapıksı mesajlardan dolayı yüzü asılmış, ama yüzü asılınca yaşlı bir hal alıyor. Gençleşmek için kurbağa öpmesi lazım. Orada 7 cücelerde var, yaşlı teyzeye bakıyorlar. Ama yaşlı teyze kurtmuş. Kırmızı başlıklı kızı yemek için pusu kurmuş. Ama orada isyan çıkmış. " Dövlet bize bağmiii " diye bağırıyorlar. Kırmızı başlıklı kızın peşinde olan pusuya yatmış kurt bunlara saldırmak üzere, ama bir yandan düşünüyor acaba kurbağayı öpsem mi diye. Çünkü yaşlı kadın kılığına girmiş şaşırmış. Ama bir bakıyor elindeki telefona halen mesajlar gelmekte, fakat kız güzel olduğu için ilgi dolu mesajlar bunlar, kız mesajları okuyunca güzel görünüyor, yaşlılık, kurtluk, pusu ortadan kalkıyor ama isyan devam ediyor. Adamlar kaçak elektirik kullanıyor, devletin bayrağını yakıyor, kaçak sigara, uyuşturucu vs her türlü yolsuzluktan, gayri meşru işlerden zenginliklerine zenginlik katıyorlar. Ve öyle bir lanet ki bu isyan edenler sürekli gariban, mazlum, acıtasyona yatıyorlar. Aşağılık azabı üzerlerine vurulmuş. Eğer kıza mesaj giderse sapıksı yeniden yaşlı kadın görünümünde, yaşlı kadın görünümünde olan kırmızı başlıklı kızı yemek isteyen pusu kurmuş kurt bu isyancılara saldıracak. Saldırırsa isyan bitecek, halk huzur bulucak, kurdun karnı doymuş olacak, yaşlı kadın olmayacak, kızın yüzü hep gülecek.. Sapıklıkta olmayacak çünkü kız güzel zaten kurtta bütün sapıkları yiyecek.. Benim gördüğüm bunlar bu resimde :D
Ben iksinide gördüm ama ilk başta yaşlı kadını gördüm. Madem insanların %35 i geç kadını görüyormuş ve cevaplara bakıyorum ks halkı maşallah baya pozitif. Ulan o zaman bu site de karamsar soruları kim soruyor.
ilk bakışta yaşlı kadını gördüm sonra dedim allah allah neden genç kadını göremiyorum sonra kendi kendime gülmeye başladım aaa bir baktım yüzünü yan çevirmiş genç bir bayan :D demek psikolojiyle alakalı birşey..
Anali kizli bu fotonun adi :D gen kizin sacina dikkat aslinda yuz yok agiz cizgisi aslinda kizin boynundaki kolye ve yuzu dönük sacinin onu siyah arkasi da beyaz o burun gibi gorunen cizgi de aslinda cenesinin cizgisi
Ben de iki saattir bakıyorum sadece yana bakan kız gördüm aşada birinin paylaştığı rekli resme baktıktan sonra baktım bu sefer ağzı çarpılmış gibi gülümseyen tuhaf bir kadın gördüm ancak o da yaşlı değil ve sırıtıyor, ne kadar pozitifim ya (⌒▽⌒)
Bak o yasli gordugunun burnu genc kizin boynu kafasini yan cevirmis teli ters cevir bak daha net oturu goruntu burnundaki et beni aslinda genc kizin burnu
Yaşlı kadının çenesi genç kadının gerdani.. yaşlının gözü gencin kulagi yaşlı olan yere doğru bakarken genç olan sağına bakıyor.. ( ilk genç olanı gördüm sonra yaşlı kadın var dediğinizi görünce dikkat ettim ve onuda gördüm )
ben 5 sene baktım hep yaşlı karıyı gördüm, bigün 2 3 saat inceledim gene genç karıyı göremedim. takıntı yaptım sonra sürekli inceledim gene bulamadım. en son biri açıkladı da öyle gördüm. düşün artık bendeki karamsarlığı.
siyah saçlı siyah montlu göğüs dekolteli kirpikleri ve yanağı arkadan belli olan güzel bir bayan var.. çok dikkatli bakarsan da uzun burunlu yaşlı bir teyze :D
En İyi Cevaplar