Akrabamın gözünde aniden görseldeki şekilde görülen şey oluştu, neden olduğunu nasıl olduğunu ya da ne olduğunu bilen varsa söylesin lütfen, doktora gittik ama sonuç alamadık.
Oncelikle geçmiş olsun canım, burada herkes bir sey der, iyi bir uzmana gidin, her doktor da bilemeyebilir, göz bu, alanında başarılı olan profesörleri tercih edin ,❤️
Burada kimse doktor değil hanımefendi 🙄 kadın belliki hasta doktora götürmeniz gerekirken burada sormanız ayrı bir şey. Göz tansiyonu olabilir bu yüzden sordum
Doktora gittik zaten bir sonuç alamadığımız için daha önce buna benzer bir şey yaşayan var mı diye sordum eğer varsa ne yaptılar nereye gittiler diye soruyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oncelikle geçmiş olsun canım, burada herkes bir sey der, iyi bir uzmana gidin, her doktor da bilemeyebilir, göz bu, alanında başarılı olan profesörleri tercih edin ,❤️
Kadın hasata mı tuhaflık sadece gözün içindeki lekede değil çünkü 🙄
Sizi ilgilendiren gözünün içindeki
Burada kimse doktor değil hanımefendi 🙄 kadın belliki hasta doktora götürmeniz gerekirken burada sormanız ayrı bir şey. Göz tansiyonu olabilir bu yüzden sordum
Doktora gittik zaten bir sonuç alamadığımız için daha önce buna benzer bir şey yaşayan var mı diye sordum eğer varsa ne yaptılar nereye gittiler diye soruyorum
Nasıl sonuç alamadınız doktor hiç bir şey demedi mi. Göz tansiyonu olabilir kılcal damar kanaması , yırtılması vs gibi duruyor
Kendi kendine dağılıyor genelde geçen bende de oldu geçti.
Ya ıy midem bulandı be. Yara falan mı olmuş kesik falan mı var hastaneye falan gitsene
Göz tansiyonu, veyahut gözde yırtılma aniden oluştu ise yirtilmadir bir süre sonra geçer.
Aralıktan beri düzelmedi
Kedi tırmalamış gibi
doktora mı gitseniz?