verebilirsin miden sağlam ise sabahları bir çorba kaşığı elma sirkesi iç yemek aralarında su içme yemekten 1 saat sonra su iç , günde 30dk tempolo yürü yemeklerden 15 dk önce dereotu ye evde boş kalınca zıplıyarak dans et ayda garanti 5 kğ verirsin hiç rejim yapmadan buarada kilonu yazmamışın 2 ay sonra sana bakanlar inanamıyacaklar fistık gibi olmuşun diyecekler ben uzmanım cildiyedende anlarım bana ulaş
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
arkadasım 2 bucuk saatte 2 kılo verdı sende 4 ayda verırsın
17 Yorumla- +1 yıl
hahah saçmalığa bak sen :D:D
- +1 yıl
@lNamikazeMinato onun yalancısıyım
- +1 yıl
o nasıl olur biliyormusun. yemek yersin yeni suda içersin baya tartıda fazla cıkarsın. aradan saatler gecer suyu belkı terler vucudundan atarsın yemegı sındırsen. wc ye felan gıtsen . anca öyle o da kılo degıl yanı.
- +1 yıl
@lNamikazeMinato kendisi halterci yarısma ıcın vermesi lazımdı sakız cıgneıp sureklı durmadan kosup falan verdım dedı
- +1 yıl
dediğim gibi 2 .5 saate dediklerımı atar vucudunda o kadar. sakız olayı dogrudur da şu bakıma. normalde yemek yersınya agızda cıgnemeye basladıgın an mide bir asit salgılıyodu bir tabaka olusuyordu unuttum adını Şu an . yedıklerını daha rahat sındırmen ıcın. o yuzden yemek sonrası sakız cıgneyen felan olur. ama o 2.5 saat yag yakamazsın 2 kılo
- +1 yıl
@lNamikazeMinato hımm
- +1 yıl
hem kısa zamanda aşırı fazla kılo vermek vucutta çatlakların olusmasına da neden olur. ve ne kadar kısa surede verırsen o kadar kısa surede de gerı alırsın. ona göre zmana bırakman lazım. zaten gobegın var dıyelım kılo bıle versen o derı dırek toparlanıcakmı sanıosun. sarkacak o kadar. çatlaklar oluşacak zaamanla 1 2 seneye o derı toparlanır.
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
4 ayda çok rahat verirsin spora gider yemene dikkat edersen
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
benim yaptığım diyetle sağlıklı bir şekilde ayda 4 kilo veriyorum ayda 4 kilodan 4 ayda 16 kilo verirsin
10 Yorumla- +1 yıl
verilir tabi sıkı bir diyet ve sporla birlikte
20 Yorumla Spor+diyet. Çok rahat verirsin.
10 Yorumla- +1 yıl
senin derdin ne gayet iyisin
10 Yorumla bazen istemek yetmez canım
00 Yorumla- +1 yıl
istediğin sürece neden veremiyesin ki.
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vücut yağ oranını bilmeden bir şey soyleyemem
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
iki ayda verddirrim ben onu sana
10 Yorumla hayirli isler 😂
10 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar