rahimsiz kadın evlene bilirmi ya da ilişkiye gire bilirmi acil cevap !
yani rahimsiz ilişki nasıl sorun olurmu bilen varsa ?
yani rahimsiz ilişki nasıl sorun olurmu bilen varsa ?
ilişkiye girip girmemek kişiye göre değişiyor bende doktor kesinlikle giremezsin dedi daha bunu öğreneli 3 gün olmadı buna dayanarak söylüyorum. ilişkiye giremeyenlerde oluyor bir tanıdığım kız vardı onunda ilişkiye girmemesi gerekiyordu çünkü kıza kelepçe takılmıştı o kıza yollar öncesi bir kargocu tarafından saldırıya uğramıştı ve kızın kafasını taşla ezip öldürmüştü bir kız belki duymuşsunuzdur müge anlıya çıktı üniversite öğrencisiydi o kızda kelepçe takılıydı kesinlikle ilişkiye girmemesi gerekiyordu kelepçe olduğu halde o kargocu saldırınca kan kaybından da öldü o yüzden kişiye göre değişiklik gösteriyor doktorunuzdan net bilgi almaya çalışın derim.
rahmi yok diye bu kadın meme uçlarından mı işiyor zannediyorsun. mına bile koyar ne diyorsun?!
hhhhhhhhhhhhhhhhhh çok komiksin
yok cınım yaa ben öpmeyi tercih ediyorum:)
hanımefendi evlenebilir ilişkiye girebilir amaa cocugu olma ihtimal,i yoktur bilginize
peki rahmi alınan bir kadın edet de görmez di mi? yanılıyor muyum?
EVET GÖRMEZ
:$
öğrenmiş oldun :)
Rahim denilen sey yumurtalıkları da kapsadıgı icin, dogal olarak rahmi olmayan bir kisinin yumurtalıgı olmuyor. Yumurtalık demek adet döngüsü demek zaten.
Yumurtalıklar baslatıyor o döngüyü. Her seferinde yenilendiklerinde eskisini dısarı atıyorlar..
Bu da bildigimiz regl..
Cevap
14Cevap
Istatistiklere göre rahim kanseri ameliyatı yumurtalık alınmış kadınlarda hepsi için genelleme yapmaksızın çok eşlilik seçen kadınlarda en çok rastlanan bir durummuş genelde erkeklere ve eşine ya da eşini aldatan kadınlarda erkeklerde, durum biraz karışık amaç kadını aşağılamak değil, doğuştan hariç olanlar ameliyatla kanserin yayılmaması için rahimi aldırıyorlar yumurtalıklarda alınıyor çoğu za-man, hpv virüsü bulaşıcı bir tür kısaca eyids cinsel yoldan başka türlü bulaşma riski yok ya da tıpta henüz başka bir yerden bulaştığı kesin ve net değil. Tamamiyle cinsel ilişkiyle bulaşan ve sonu da rahim kanserine sebebiyet veren ibretlik bir hastalık türü, durum bu üzülerek söylüyorum yıllar önce sevdiğim bir kadın vardı uğruna canımı bile çekinmeden verebileceğim tek kadınım demistim ve oda rahim kanseri ve yumurtalıkları alınmıştı çok üzülmüştüm ama benim için rahîm olmaması hiç önemli değildi AŞK hepsinin önündeydi lakin o bu hastalıklı hâliyle deli gibi seni seviyorum diyen kadın beni terketti başka biriyle takıldı yani bizi sattı canı sağ olsun ne diyelim sonrada geri döndü yapamamış ama ben kabul etmedim.. bu hâliyle beni ortada bırakan bir kadın üstelik rahimide yok dogurganligida yok, bu hâlde bunları yapan kadın la sizce evlenilirm,,,,? nefret ettiğim tek kadın türü artık rahimi olmayanlar olmuştur,,, ask 2 kişiyle yaşanır iyi olan kaybeder...
tabiki de evlenir ilişkiye girer. sadece hamile kalma ihtimali yoktur.
rahim sadece bebeğin geliştiği, yumurtanın düştüğü bir kese. rahmi alınan biri ilişkiye girer ama çocuk şansı hiç yoktur
evlenmesi için sakınca yok tabi ama ilişkiye girilebilcek baska bir yer varsa benim bilmediğim söyleyin.Rahim nakli ile hamile kalınabiliyor ama.
benimde öyle ama o yer dar olduğu için ilşki olmuyo sanırım
@Aysenur1190 Bir tane kızın rahmi alınmış. Ama ayda 2 defa adet görüyor acaba Rahmi alınmış mi doğru mu olabilir mi rahmi alınan adet görür mu
Eşinin hayatı boyunca kondom kullanmasına gerek kalmaz.Ama evladını da sevemez malesef.
hayır hiç bir sorun olmaz ilişkiye girer ama çocuk olmaz kesinliklee
Organini dikmiyolar ya sadece yumurtalik bolgeni aliyolar iliskiye girebilirsin ama cocuk olmaz tabi
niye evlenemesin cinsel ilişkiye giremesin gay mı sanki.
Sadece çocuğu olmaz diğer aktiviteleri sorunsuz gerçekleştirebilir
evlenebilir ilişkiye de girebilir sadece doğurganlığını kaybetmiştir o kadar
kadavralar yalanmak içindir.
Evlenir. İlişkiye girer.
ilişkiye girer sanırıma*çocuk hayır
aşk bu herşeye bedel
sorun olmaz yav sadece cocuk olmaz hepsi bu
Evlenir Fakat İliski Olurmu Bilmiyorum ..
İlişkiye girebilir ama çocuğu olmaz.
doğum yapamaz
hayır hamilelik sorun sadece
Girer ve evlenirde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar