Evlenmeyi düşünmüyorum
Hadi diyelim bir aptallık yaptım evlendim
Çocuk olmasını istemiyorum
Histerektomi yapabilir miyim
Evlenmeyi düşünmüyorum
Hadi diyelim bir aptallık yaptım evlendim
Çocuk olmasını istemiyorum
Histerektomi yapabilir miyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Profilindeki goruntuyle seni bagdastiramadim
Olabilir
Dedim olabilir... hmmm 🤔🤔
Sen saz çal türkü söyle hep
Ne alaka mk
😁😁
Bilmem , doktora sor
Açıkçasi çekindim
Git bağlat ozmn
Iliski yaşamadım hiç ben adet görmek istemiyorum
Nasıl biliosan öyle yap
Soruma cevap lütfen
Fıtratı bozmak istiyorsun?
Fıtratı bozmuyorum
Neden öyle bir şey istiyorsun o zaman sağlık problemin mi var?
Yok sağlık problemim sadece her ay adet olmak istemiyorum zaten evlenme gibi bir niyetim yok ha diyelim evlendim çocuk istemiyorum
Peki işin dini açıdan boyutunu araştırdın mı ben bilmiyorum kafama bu nokta takıldı. İnsanın doğası neden bu kadar seni negatif etkiliyor anlamaya çalışıyorum
Dini boyutunu araştırmadım ama dine göre kadınlar doğum yapıp cogalmali İslam için insan lazım ama ben kendimi kuluçka makinası olarak görmüyorum
Kuluçka makinası demekle kendini o boyuta indirgeme. Elbette istememe hakkın var ama işin bu boyutubu tıbben araştırmak lazım ne kadar doğru bir karar olur sağlığın açısından. Ani kararlar vermek genelde doğru değil
Tıbben bir sıkıntı yok erken menapoza girmek gibi bir şey
O zaman kafanda neden soru işareti var?
Ben bekarım hiç evlenmedim ya da herhangi bir erkekle birliktelik dahi yaşamadım. Evlenmeyi de düşünmüyorum sadece adet olmak istemiyorum ilaçları var ama o da kalbi durduruyor en etkili yöntem bu
Kalbe etkisi varsa tehlikeli bunu jinekolog doktor ile mutlaka konuş. Geri dönüşü olmayan bir şey yapma da kendine
Ilaç kalbe etkili diğer türlü sorun yok. Işte çekiniyorum açıkçası
Bende ilaçlar kullandım kalbe etkili ilaçlar nabzım tavan yapmıştı. O kadar da kalp olayı basit değil. Aniden gidersin Allah korusun. Başka bir yolu yok mu bunun? Birde o dediğin olay berbat bir durum mu yani çekilmeyecek kadar anormal bir durum mu?
Hangi olay
Yani adet görmek berbat ya da istenmeyecek kadar anormal bir durum mu? O dönemde hormonların bayanları daha çok güzelleştirdiğini okumuştum yanlış mı biliyorum? Yani gelişim ve değişim açısından önemli diyorlardı.
Pms dönemi diye yaz izle
Olur. Bu duruma karar vermende etkili olan durum sadece anlattıkların mı?
Evet
Uzun bir yazı okudum tedavi ve sebebi ile ilgili. Hormonal bozukluğun ya da sıradışı bir alışkanlığın var mı?
Yok
Psikolojik olarak sorunların var mı peki?
Niyeolsun
Gizliden çok bakim
Çıkamadım istek attım
Black ile başlıyor