Sabah uyandığımda çok isyankar oluyorum, gözüm kapalı bir şekilde dişimi falan fırçalıyorum. Bir de buz gibi hava. Şimdiden yarın sabahın korkusunu yaşıyorum.
Nasıl dinç uyanabilirim?
#Dropgun
Nasıl dinç uyanabilirim?
#Dropgun
Akşam 21.00'de spora başlar 23.00'de bitirirdim. 00.00 ise yatardım. Sabahları ise 07.00'de kalkardım. Spor yaptığım günler çok kolay kalkıyordum. Alarm çalmadan direkt fırlıyordum yataktan. Ama spor yapmadığım günler aynı saatte de yatsam ondan erken de yatsam o kadar dinç kalkamıyordum.
Spor salonu çekemem diyorsan geceleri yatmadan önce en az 20 dakika yürü.
Geceleri burada takılarak mümkün değil. Seninki hem ayranım dökülmesin, hem gözüm sevilmesin hesabı. Hem geceleri uyuma, hem sabah dinç olmayı bekle. Çok yiyeyim ama kilo almayayım. Başka bir arzunuz?
Sakinim.
Yeni bir günr uyanıyorsun sağlıklısın bir işin hedeflerin hayallerin var sevdiklerin yanında vicdanın rahat şükür ederek uyanır evrene pozitif enerji gönderirsen güzel kalkarsın
Beni anlatmışsın resmen :D
Limonlu su iyi gelir diyorlar ama denemedim.
Kafana jöle niyetine kullanıyorsun 😂
İçiyorsun.
Sen sadece iç.
Cevap
26Cevap
sabahları dinç olunmuyo yaa kalkacaksın kalkınca bir 30 --- 40 dakika oturacaksın sonra kalk birden kalkma sonra yüz yıkamaktan ziyade direkt duşa gir
Öncelikle tekrardan meraba😂 mesala uyandıktan sonra tekrardan uyuyosan saah daha yorgun bir şekilde kalkarsın yani uyanınca birdaha yatma eğer hala aynıysan yüzünü soğuk suya bolca yıka
Uyandigin gibi kafani muslugun altinda 20sn beklet. Tamamdir
Spor yapmanı öğneririm daha dinç başlıyorsun güne emin ol kalktıktan sonra bir saat esnemiyorsjn
Kelin ilacı olsa kendisine sürer :) Ama sigara içiyorsan yatmadan önce içme. Uykuyu çok fazla etkiliyor.
Süt ürünü çok tüketme. Mastürbasyon yapma. Yatağa yorgun şekilde girmeye çalış. Ve soğuk suyla banyo yap
Akşam bir çiftli sar iç
Öyle uyu
Sabah zımba gibisin
sabah kalk direk duşa gir..
mermi gibi oluyorsun..
yıllardır uyguluyorum bunu..
Sabah dinç kalkma diye bişi mi var ya ben sürünerek gidiyom wc ye
gece borrn icme rahat kalkarsin emin ol kalkinca da bir bardak sicak su ic
kalktıktan sonra soğuk suya gir :)
neden aga iyi fikir bence hemen kendine gelirsin ;)
Erken yatmayı ve erken kalkmayı dene. İse yarar
Erken yat. Başka yolu yok
Az uyumalısın, çok fazla tok uyumamalısın.
Sabah namazini kilarsan dinc olursun
Bende öyleyim maalesef
Erken yat, erken kalk.
Onun daha araştırmasını yapıyor bilim adamları
elma ye erken yat kalk elma ye
Aksam erken yat
Kalktıktan sonra kafanı soğuk suya sok direk
Uyuma
Erken yatman yeterli olacaktır :D
Mast. azalt
Uyanmamak en iyisi
Boşver kalkma ;P