Sanki herkes bana oyun oynuyor bu dünya benim için kurulmuş her şey garip geliyor. Yaygın anksiyete var?

Sanki herkes bana oyun oynuyor bu dünya benim için kurulmuş her şey garip geliyor. Ben nasıl görüyorum küçük mercekten bir anne nasıl bir canlı getiriyor o nasıl canlı oluyor bunlar garip geliyor garip gelince de acaba herşey bana yapılan bir oyun mu neden olsun böyle tür saçma şeyler :/ Çok sıkıldım bundan. Daha çok zeki insanlarda oluyormuş.Öyle duydum herneyse nasıl kurutulucam :/
Güncellemeler
+1 yıl
ABD'de yapılan bir araştırma, kaygı düzeyi ile zekâ seviyesi arasında bağlantı olabileceğini ortaya çıkardı. Columbia Üniversitesi, Amerikan Sağlık Enstitüsü ve bir ilaç firmasının ortak çalışmasında; yaygın anksiyete bozukluğu olan 26 kişinin beyin fonksiyonlarını MR ve zeka testleriyle incelendi. Sonuçlar 18 sağlıklı insanın değerleriyle karşılaştırıldı. Araştırmanın sonuçlarına göre anksiyete bozukluğu olan bireylerin zekâ seviyelerinin normal insanlara göre daha yüksek olduğu ortaya çıktı.
Sanki herkes bana oyun oynuyor bu dünya benim için kurulmuş her şey garip geliyor. Yaygın anksiyete var?