Çörek otu yağı özellikle saç dökülmesi için sıklıkla kullanılan doğal yağlardan bir tanesidir. Sade bir şekilde, maskeler içerisinde ve kozmetik ürünlerinde kullanılan doğal yağlardan.
Çörek otu yağı saç dökülmesini önlemek için şampuana karıştırılabilir ya da sade bir şekilde uygulanarak, streç film yardımıyla saç sarılıp 20 dakika bekleme sonrasında iyice yıkanabilir.
Çörek otu yağı şampuana ne kadar katılmalı?
Çörek otu yağı şampuana ne kadar katılmalı?
750 ml şampuan için 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı yeterli oluyor. Dikkat etmeniz gereken şey çörek otu yağının şampuanınıza iyice karışmış olmasıdır. Çalkaladıktan sonra bir süre bekletmeniz gerekiyor.
Saç dökülmesi için şampuan önerisi: Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan
Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan
Elidor Saç Dökülmelerine Karşı şampuan içeriğindeki soya vitamin kompleksi sayesinde saçları besliyor, onarıyor ve dökülmelerin önüne geçiyor. Düzenli olarak kullanarak saç dökülmenizin önüne geçebilirsiniz. Ben seri olarak kullanmanızı öneririm yani şampuanın yanında mutlaka Serum Bakım Kremini de alın. Serum Bakım Kremi keratin+kafein içeriyor. Seri olarak kullanarak saçlarınızı canlandırabilir, besleyebilir, saç dökülmesinden kurtulabilirsiniz.
Badem yağı al saçlarına sür biraz beklet sonra yıka ama nemli saca sür. Ben aktara gittim bana çam yağı vediler şampuan ın içine yarısını koy kullan diğer yarısınıfa şampuan ın bitince yeni sine koyarsın. Yani bir şişeyi iki sampuana bölüştür. Benimkiler uzadı. Birde çok yıka saçlarını
En İyi Cevaplar