Stresli bir dönem geçirdim, ön kısımlarda birden bire açılma oldu nedeni ne olabilir? Eskisi gibi de olmuyor bu tarz saç dökülmesi ile karşı karşıya kalan arkadaşlar var mı, varsa siz ne gibi önlemler aldınız? Genelde bu tarz dökülmeler irsi midir ailemde bu tarz bir durum da yok stres mi yol açtı acaba mekan değiştirdim de o açıklıklar kapanmıyor, sinir oldum... Önerilerinizi bekliyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam,
Bu tarz dökülmeler genetik, saç bağlama şekli, kullanılan şampuan sebepli oluşabilir. Durum bazı hilelerle engellenebilir. Öncesinde açık alna sahip ben saçlarımı nasıl öne çekip açıklığı kapattım, anlatmak isterim.Saç önleri neden açılır?

Saç önleri başta da bahsettiğim üzere bağlama şeklinden kaynaklı olabilir. Kapalı kadınlarda daha sık görülen bir durumdur. Bunun dışında erkeklerde de genetiğe bağlı sıklıkla görülen bir şeydir.
Saç önlerimi nasıl kapatabilirim? Açık alanlardan tekrar saç çıkması mümkün mü?

Evet, mümkündür. Pek çok hileyle bu durumu ortadan kaldırabilirsin. Alnındaki açıklığı gidermen için yapabileceğin işlemler;
- Kâkül bırakmak
- Alnın ön tarafında bulunan bebek saçları 2-3 haftada bir düzenli kesmek
- Besleyici içeren tatlı badem yağı kullanmak
Özellikle bebek saçlarını düzenli kesmek daha gür çıkmasını sağlıyor ve farkedeceksin ki önler giderek saç çıkarmaya başlayacak. Bunun dışında saçlarını da sık bağlamaktan kaçın lütfen😊
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba.
Dönem dönem saçlar bazen mevsimsel, bazen hormonal ve genetik bazen de kullanılan kozmetik ürünlerinin yan etkisine maruz kalarak, bazen ise stres kaynaklı dökülmelere meyil verebilir. Bu yüzden saçlarımıza gereken bakım, şefkat ve özveriyi sağlamak gerekir. Saçlarımız bizim her şeyimiz onlara güzel bakmak ise boynumuzun borcudur.😂 Onlara ne kadar güzel bakarsak o kadar güzel olur ve sağlıkla ışıldar."Saçlarımın önü çok dökülüyor ya da saçımın önü açıldı." diyorsanız önerilerime bir göz atın derim.
"Saçımın Önü Aniden Dökülmeye Başladı, Ne Yapmalıyım?" Diyenler Buraya!
Peki dökülen saçlara ne yapmak gerekir?
Saçlarınıza Düzenli Olarak Zeytinyağı Maskesi Uygulayın!

Saçlarınıza Düzenli Olarak Zeytinyağı Maskesi Uygulayın! Saçlarımıza zeytinyağı sürdükten sonra 2 saat kadar bekleyip daha sonra saç dökülmesi karşıtı olan ve saç tipimize uyum sağlayan bir şampuan ve saç bakım kremi kullanarak saçlarımı durulamalıyız.
Zeytinyağı saç köklerini güçlendirir. Saçların gürleşerek canlı ve güçlü bir şekilde uzayıp sağlıklı bir şekil almasına katkı sağlar. Bu işlemi her banyo yapmadan önce düzenli olarak uygularsanız işe yaradığını göreceksiniz.Kakül Kullanmayı Deneyin!

Kakül Kullanmayı Deneyin! Saç modelinize kakül ya da perçem kesimini de eklemek seyrelen saç görünümünü gizlemeye yardımcı olacaktır. Yüz hatlarınıza yakışacağını düşünürseniz kullanımı da gayet pratik olup sizi yormaz ve daha güzel bir saç görünümüne sahip olmanıza katkı sağlar.
Loreal Paris Elseve Mucizevi Arganlı Saç Bakım Yağı!

İster kuru isterseniz banyo sonrası ıslak ya da nemli olan saçlara köklerden uçlara doğru yedirip masaj uygulaması şeklinde sürünüz. Saçların uzamasına ve seyrelen köklerin gürleşmesine katkıda bulunarak saçlarda parlaklık ve güçlenme etkisi katar. Mis gibi bir kokuya sahip olup, saç diplerini besler. Saçların daha parlak hacimli ve sağlıklı görünmesine katkı sağlar. Etkisi 2 gün boyunca saçta kendisini gösterir.
Saçlarınızı Isıdan Uzak Tutacak Şekillendiriciler Tercih Edin!

Dyson Airwrap Seyrelen ve dökülen saçlara ısıl işlem ile şekil vermek saç sağlığı açısından oldukça risklidir. Saç düzleştiricileri saçların yıpranmasına, kırılması, dökülmesi ve matlaşmasına neden olarak saçları koparır. Saçlarımızı bu tip şekillendiricilerden uzak tutmak sağlıklı bir tercih olacaktır. Dyson Airwrap saçlarımızı şekillendirirken Coanda etkisi denilen hava akımını kullanır ve saçlarımızı ısıyla değil havayla şekillendirir. Böylece saçlarımız hem canlılığıyla hem farklı şekilleriyle tüm dikkatleri üzerine toplar.😍
Hoşça kalınn... 🌸10 Yorumla
+1 yılSaçımın Önü Aniden Dökülmeye Başladı, Ne Yapmalıyım?
Saçların önünde yaşanan ani dökülemeler için bakım yağları kullanabilirsin. Argan yağı, tatlı badem yağı, üzüm çekirdeği yağı, hint yağı gibi yağlar önlerde oluşan ani saç dökülemlerini önler çünkü kıl köklerini besler.
Yağları teker teker ya da karıştırarak uygulayabilirsiniz. Hafif ısıtarak uygularsanız da etkisi daha çok olur. Yağları saçınızda en az yarım saat bekletmenizi öneririm. Zamanınız varsa 2 saate kadar bekletebilirsiniz. Daha sonra duşta yıkayabilirsiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun. Sende olan başka bir rahatsızlıkta olabilr ve doktorun fark etmemiş olabilir. Sana tavsiyem başka bir doktora daha görünmen. İkinci bir bilirkişi belki çözüm bulabilir. Stresten uzak dur diicem ama bizim ülkemizde bu çok zor. Son dönemde kafanı rahatlatıcak bişeyler yapman gerekli. En azından stres kaynaklı bişeyse dökülmeyi durdurabilirsin. Gerekirse bir doktora mezoterapi yaptır, saç köklerini güçlendirmek için. Son olarak şunu diyim Bayanlarda erkeklerdeki gibi saç dökülmesi ( hele senin yaşında) çok çok nadir görülen bir durum, onun için gönlünü rahat tut, büyük ihtimal sendeki kısa süreli bir dökülme. Sıkıntının çözümleneceğini ve geçici bir durum olduğununu düşünüyorum. Tekrardan geçmiş olsun..
12 Yorumla
Soran+1 yıltşklr
- +1 yıl
%100 eminim ki o öyle değil. Bu benim bir arkadaşımda da var. Yine stresten dolayi oluyor onda da. Ama geçici değil. Sendeki de öyle mi bilmiyorum. Ama saçın yağmurda ıslanınca sararıyor ve yanma hissi duyuyorsan muhtemelen ondandır. Bu hastalığın ne Türkiye ne de başka bir yerde kalıcı bir çözümü yok maalesef nedeni de tam olarak bilinmiyor. Ama dereotu yemeni öneririm. Saç dökülmesini önlüyor. Geçmiş olsun.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
13Cevap
+1 yılSaçlarının döküldüğünü hiç düşünme ve daha fazla strese girme.
Biraz badem yağı ve hint yağını karıştır 2 günde 1 saç diplerine masaj yap 1 saat beklet sonra yıka saçlarını.Eğer çalışmıyorsan ve gündüzleri evdeysen,aksam banyo yapana kadar saçında beklet,sonra yıka.
+ Olarak , evigen bebanten tüpleri var eczanelerde eczacıya sorarak alabilirsin.116 Yorumla
Soran+1 yılvalla düşünüyom çook küçüğüm dahaa yaa:((
- +1 yıl
Kaç yaşındasınki ?
Soran+1 yıl25:))
- +1 yıl
Gerçekten çok küçükmüşsün. Neyse sen dediğimi uygularsan eğer işe yarıyacaktır.Bunun haricinde doktorada görünebilirsin,dert edilecek birşey değil yani 25 yaşındaki hanımefendi :)
Soran+1 yılya dert değil dee sıkıcı bi süreç yaa yüzüm çook güzeldi nazar mı değdi bi hafta öncesindee habire söyleniyolardı üniv gittiğimde odadakiler onların gözü değdi komşularımın çıksın hepsinin gözü nazar denilen şey doğruymuş:((
- +1 yıl
Maalesef nazar denen şeyin değdiği zaman doğru olduğunu anlıyoruz :) bir topluluk o kadar bakıpta nazar değdirirse olacağı budur işte :) sıkma tatlı canını dediklerimi uygularsan geçecektir.Artık bana da bir dua edersin :)
Soran+1 yılederim ederim dee günün 24 saati saçımı düşünyom ama nazar değmesin diyee lise yıllarım evde geçti:)))vallaa nazara geldiimm onlar sevindi ben üzüldüm:(tşkler
- +1 yıl
Günün 24 saati saçını düşünürsen ne yaparsan yap aynı şekilde Hurrra Dökülür :) lise yıllarım benimde %70 evde geçti ( bilgisayar bağımlısıydım ) senin yerinde olsam onları üzerdim kendim sevinirdim.Bilemem artık:D
Soran+1 yılvalla öyle dee ama çook tatlıydım yaa çook ciddiyim yani çook güzel olduğumu söylerdi herkes çevremdekilerin bakışından dolayı bi ara kendimi eve kapadım bile çok ciddiyim ama yine olan oldu sondan kaçamassın:))
- +1 yıl
ne yani şimdi çirkin olacak kadar değiştinmi saçlar gidiyormu yani şaka bir yana :) sende kalan gözler ne gözüymüş öyle maşallah , daha erke bak saat 21:15 hemen en yakın hastaneye git KOŞ KOŞ :D
Soran+1 yıldalga geçç senn yaa ondan değil de bayan için biraz daha zor yani saçlarım benim her şeyim neticede korumam gerek iyiyde olsa yine kötüdür deriz kimse kendi saçını beğenmez bayanlarda böyledir hep iyisini isteriz iyi olsa daha iyisini:))yaa çirkinlikle alakası yook çok da postiş taktım o da tetikledi bilmiyom krepler mezuniyet balolarında gidilen kuaförrler bunlar saça zararlı neticede 4 baloya gitmişliğim var 4 balo 4 krep 4 kez postiş 4 kez saçı yıpratmak demek:))
- +1 yıl
Abov şaka biryana saçına baya bir yüklenmişsin ozaman , bilmezmiyim siz kızları herşeyin en iyisini istersiniz en iyisi olsa bile ondan iyisini istersiniz hep iyi hep iyi nereye kadar :) henüz geç değil hayatının 1.sınıfındaki baharındasın , saça fön vurmakta zararlı bilmem bilirmisin ki biliyorsundur ki:D artık balo krep mrep pes etmişsindir kesin :)
Soran+1 yılevet 4 balodan sonra pes ettiimm yaa çok tşkler moral verdin bi erkeğin ağzından bunları duymak rahatlatıcı gerçekten psikolojik bi durum insan bazen anlık teki verip üzülüyoo
- +1 yıl
Tabiki canım herkezde var o biranlık üzüntü ve tepki.Ama onlar , oturup düşünmeden ve çözümü olduğunu o anki üzüntüyle unuttuğumuz için geçici üzüntüdür. :) dediğim gibi kafana takma işte , saç dökülmesinin tedavisi var, bitkisel, doğal yollarla vs.Özellikle dediğimi yaparsan tamamdır.Geçmiş olsun ve de kafana takmamanı yine üstüne basa basa tekrarlıyorum.Allah kolaylık versin :)
Soran+1 yılçoooook tşk ederim amin cümlemizee kibbb desteğin için sağolll
- +1 yıl
Rica ederim , sende kib görüşürüz :)
+1 yılÖncelikle dermatologa git saç köklerini incelettir o sana zaten neyin neden olduğunu söyleyecektir. Öte yandan stres saç döküyor doğru, bazı vitamin ve minerallerin eksikliğide saç döküyor, saçlarının olduğu bölgedeki kan dolaşımının azalmasıda saç döküyor, ve daha bir çok neden var, farklı hastalıklarda saç dökebiliyor, dediğim gibi önce bir dermatoloğa ardından da bir endokroloji uzmanına görün.
03 Yorumla
Soran+1 yılgittim tek verdikleri minoxil pantogar demir ilacı bi de placenta :(
- +1 yıl
Minoxil verdilerse ırsidir androgenetik alopsi olabilir sende. Doktorda demiştir zaten. Demir yanında çinko eksikliğinden de meydana geliyor.
Soran+1 yılyaa stres dediler de irsi dökülme kimse de yokki annemin orman gibi saçı var babamın irsi zannetmiyom stres sonrası oluştuu bilmiyom yaa
Aynı sorunu bende yaşadım ve baya döküldü saçlarım ama belli bi bölgede olmadı genel oldu bende. Minoxili bana da söylemişti doktorum ama tavsiye etmemişti pek. Yan etkileri de varmış galiba. Kansızlıkla alakası olabilir. Solgar diye bi ilaç var onu da tavsiye ediyolar. Bi dene istersen.
03 Yorumla
Soran+1 yılminoxilin yan etkileri neler +sen ne kullanıyon şimdi solgarı ben de kullanıyom kaçlık kullanıyosun +saçlarının şimdiki durumu nasıl tşklr tatlım
Soran+1 yılsolgar biotin di mii canım
- Saç Bakım konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok yakışıklıydım saçlarım gür yüzüm çok güzel diye değişime uğradım, anlamadığım nazara mı geldim, strees sıkıntı mı nedir, uzun zamandır saç ve yüzümle uğraşıyorum, çare bulamıyorum. Üstelik çok kötü bir olay yaşadım, bana hayran olan kahpe beni çok güzel kız resmiyle kandırdı, 9-10 sene acı çektim bunun yüzünden, kafayı yedim. İşsizlikde çabası.
00 Yorumla - Saç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkek tipi saç dökülmesi oluşmuş yani. sebep kan değerlerinde düşen bişey olabilir demir ya da b12 eksikliği olabilir. stres olabilir bi kan testi yaptırmanı öneririm
11 Yorumla
Soran+1 yılerkek tipi saç dökülmesi mi bu nee irsi mii püff uğraş dur da kimsede yokk kii kimden geçti çook kötü yaa annemin saçı benim 2 katım uzaydan mı geldim acep:)
benim kuzenimde buna benzer bi durum oldu cilt probleminden kaynaklanıyo olabilir bir cilt doktoruna gitmeni öneririm o defne yeğı ve defne sabunu falan kullanmıştı o dönemde
05 Yorumla
Soran+1 yılee peki onunki önlerde mi vardı benim ani döküldü yaa:((bilimsel ürün kullanın diyo drlar onu da kullandığın süre etkisini göryon kuzeninin yaşı kaç ki
Soran+1 yılşuan durumu nası psikolojisi felan bayan sanırım saçın durumu nasıl
Soran+1 yılhımmm anladım tatlım tşklr
merhaba .
Aynı şey bende de var, sanırım benimkisi saçımı sürekli arkadan sıkı bir şekilde bağlamam ve sürekli ortadan ikiye bölmem.
Saçını arkadan çok fazla sıkma rahat bırak ve sürekli ORTADAN ikiye bölme eğer görüntü seni rahatsız ediyorsa veya önden daha fazla saçının kopmamasını istiyorsan KAHKÜL KESTİR böylece saçını arkadan bağladığın zaman öndeki saçlarını arkaya doğru çekiştirmemiş olcaksın.:)00 Yorumla
+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=De5xRr3eVrc
Birde istersen saç dökülmesine çözüm sunan şampuanın web adresi olan http://sacdokulmesinecozum.org adresine bak daha detaylı bilgiler var. Umarım işine yararr00 Yorumla
+1 yılStresten kaynaklanıyor. Ek olarak
https://www.youtube.com/watch?v=De5xRr3eVrcvideodaki ürünü inceleyebilirsin. Birde şampuanın sitesi olan http://sacdokulmesinecozum.org buraya göz atabilirsin
00 YorumlaBu benim bir arkadaşımda da var. Yine stresten dolayi oluyor onda da. Ama geçici değil. Sendeki de öyle mi bilmiyorum. Ama saçın yağmurda ıslanınca sararıyor ve yanma hissi duyuyorsan muhtemelen ondandır. Bu hastalığın ne Türkiye ne de başka bir yerde kalıcı bir çözümü yok maalesef nedeni de tam olarak bilinmiyor. Ama dereotu yemeni öneririm. Saç dökülmesini önlüyor. Geçmiş olsun.
00 YorumlaMerhaba
Son 3 gündür saçlarımın ön kısmında alnımın olduğu kısımda açılmalar oldu ve dikkat çekiyor henüz doktora gitmedim. Benim saçlarım az ve seyrek ama açılma oldukça dikkat çekiyor ve nedenini çok merak ediyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Benim gibi olan arkadaşlarım ne gibi önlemler aldılar benimle paylaşabilirler mi?00 Yorumla
+1 yıldökülmeler belli bir alanda hiç saç kalmamasına devam ediyorsa alopesi yani saçkıran olabilir. hekime görünmekte fayda var...
03 Yorumla
Soran+1 yılsaçkıranda saçlar geri gelyo mu
- +1 yıl
bazılarında gelmiyor. benim bıyıklarımda vardı, dökülme olan yeri steril iğneyle tahriş edip sarımsak sürdüm felaket can yaktı ama gariptir daha sonra tamamlandı. doktora gitmek şart bence daireselse.
Soran+1 yıl:((ok
saçkıran. psikolojiktir. ilacı yoktur. aklıma bu geldi.
01 Yorumla
Soran+1 yıltşklr
Doktora gidin. Orası zamanla dolar. Tıpkı benim saçlarım gibi.
05 Yorumla
Soran+1 yılsizinki nası doldu ilaçla mı
- +1 yıl
Evet ilaçla ama detox bantları da almanız gerekli ve stresi ne olursa olsun hayatınızdan silin ben gülüp geçmeyi öğrendim. Bu şekilde dökülme duruyor emin olun ve tekrar sıklaşıyor. Saç serum tüplerini deneyiniz. Ama kesinlikle doktora gidin bir çözümü vardır farklı bir rahatsızlık değilse tabiki.
Soran+1 yılyaa gittim de hep aynı şeyleri verdiler minoxil bu ilaç da sürekli kullanım istiyo detox ne yaa her şeyi de kafama süremem ya 1 haftada oldu ne bilim anlamadım banyo çıkışı elime saçımın yarısı geldi o dönem stres var diye de doktor prozac denilen bi antidepresan vermişti o mu döktü acaba bilmiyom sınavlardan stres yaşamıştım
- +1 yıl
Detox ayak bandı. Vücuttaki toksinler saç dökülmesine neden olur. Bol su tüketimi ve ayak detox bandları ile toksinler azalabilir. Sarımsak saçlara çok iyi gelir araştırarak kullanabilirsiniz hatta birçok saç hastalığını yok ettiği bilinir. Badem yağı saçları gürleştirir. Burda bir bir sayamam ama sarımsak ve detox üzerinde durun derim.
Soran+1 yıltşklr de bayanlardaki dökülmenin nedeni çok fazla bilmiyom araştırırım tşkler
genellikle strese bağlı olabilir, en iyisi bir doktora görünmen
00 Yorumlabuyuk ihtimal stresten..sarimsak sur acilan yerlere
08 Yorumla
Soran+1 yılsarımsak saç köklerine zarar verir mi
Soran+1 yılneresine sürdü saçının ve hepsi geldi mi kii bu arkadaşın bayandı di mi
Soran+1 yıllosyon verdi dr minoxil mi ne onu sürdüm sarımsaktan bahsetmedi bilseydim başta bunu sürerdim
Soran+1 yılmaşallah:) o da mı bayan ee onda noldu kullanıyo mu hala bilgilendirirsen sevinirim seni de yoruyom ama
- Saç Bakım konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılSenin muayene olman gerek..
01 Yorumla
Soran+1 yıloldum yaa tek verdikleri losyon bnim de dökülüyo diyo drlar :))
Düzenli olarak balık yemelisiniz..
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa stres diyolar 1 haftada oldu anlamıyom avuç avuç elime geldi önlerim çok seyreldi yaa bilmiyom napcam üniv yeni başladım işte bu dönemde oldu anlam veremiyom:((
Stres birebirdir sac dokulmesinde
00 Yorumla
+1 yılsaç maşası kullanıyosan bırak
00 Yorumlaevet stres ve sıkıntı sebebi
01 Yorumla
Soran+1 yıltşklr
bioder kesin çözüm :/
02 Yorumla
Soran+1 yılşampuanla alakası yok bence:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilsem yardımcı olmak isterim
00 Yorumlasaç kırandır o doktora git
03 Yorumla
Soran+1 yılyaa dr gittim minoxil verdii saçkıranda bu verilirmi kii uğraştırıyo lanet olası saçlar yoruldum yaa 1 haftada döküldü anlam veremiyom lanet olsun üniv girdiğim güne üniv kazandık saçımızı kaybettik şansa bak:((
Soran+1 yılyaa kaç dr a gittiysem bu saç köklerini uyarır dedi verdi başta da döktü zaten:(
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası