Bunu deneyen var mı arkadaşlar? Daha önce ekleyip kullanmıştım uzamasını hızlandırmıştı sanki ve de dökülme problemim olduğu içinde koymuştum. Durulanmasında sorun olmuyor. Sizden de badem yağlı şampuan kullananlar oldu mu?badem yağlı şampuan kullananlar
Badem yağının hem cilt bakımına hem de saç bakımına katkısı oldukça büyük. Kozmetik ürünlerinde de sıklıkla kullanılan doğal yağlardan bir tanesi. Saçlar için uygulama yöntemleri farklı farklı. Bazıları şampuan içerisine koyarken, bazıları sade bir şekilde ya da maske içerisinde uygulamayı tercih ediyor.
Badem yağı şampuana katılır mı?
Badem yağı şampuana katılır mı?
Saçlarınız çok yağlı değilse veya çabucak yağlanmıyorsa badem yağını şampuanınıza karıştırabilirsiniz. Badem yağı gibi birçok doğal yağ şampuana karıştırılabiliyor. Bu sayede saçlar daha parlak, daha yumuşak ve kolayca taranır hale geliyor. Yani şampuanın içine badem yağı koymak oldukça faydalı diyebiliriz :)
Tatlı badem yağı şampuana ne kadar katılır?
Burada tek önemli nokta miktarıdır. Sadece saçlarınızı beslemek, nem kazandırmak için katıyorsanız; 500 ml şampuan için 3 çay kaşığı badem yağı yeterli olacaktır. Şampuana badem yağı katmak kararında olursa saçlarınızda pozitif değişimlere yol açabilir ancakfazlası saçlarınızın yağlı görünmesine neden olacaktır.
Saç derisini yumuşatarak kuruluk probleminden ortaya çıkan kaşıntılı hastalıkları önler.
Şampuana badem yağı katmak ne kadar faydalı olsa da kullandığınız şampuanın da saç tipinize uygun olması gerekir. Saç probleminize uygun şampuanlar seçerek, saç sorunlarınızı kısa süre içerisinde aşabilirsiniz. Elidor'un her saç problemine uygun şampuanı bulunuyor. Elidor kullananların yorumları için: Elidor şampuan markasını nasıl buluyorsunuz, iyi mi?
Hangi saç problemine hangi Elidor Şampuan kullanılır?
Elidor çeşitleri
Saç dökülmesiyle mücadele etmek için: Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan
Kepeklerle savaşmak için: Elidor Kepeğe Karşı Etkili 2si 1 Arada Şampuan
Çabuk sertleşen saçları yumuşatmak ve nem kazandırmak için: Elidor İpeksi Yumuşaklık Şampuan
Sönük duran saçları daha parlak ve sağlıklı hale getirmek için: Elidor İpeksi Yumuşaklık Şampuan
Boyalı saçlarınızın rengini korumak için: Elidor Renk Koruyucu ve Canlandırıcı Bakım Şampuan
İnce telli saçlarınızın daha dolgun ve hacimli görünmesi için: Elidor Kalın ve Gür Saçlar için Şampuan
Küsen saçlarınızı sağlıklı bir şekilde hızlıca uzatmak için: Sağlıklı Uzayan Saçlar için Şampuan
Yağlı saçlarınızı derinlemesine arındırmak için: Detox Ferahlığı Limon ve Yeşil Çay Şampuanı
Badem yağı saça sade şekilde ya da şampuana karıştırılarak uygulanabilir. Badem yağının saçlarımıza birçok faydası var.
Badem yağının saçlara faydaları nelerdir?
Badem yağının saçlara faydaları
- Saçların ihtiyacı olan nemi karşılar. Kuru saçlar için idealdir. - Saçları yumuşatarak kolay tarama sağlar. - Saçları beslediği için yıpranmalara karşı korunmasına yardımcı olur. - Yıpranmış saçların sağlıklı görünüme kavuşmasına yardımcı olur. - Saçların daha hacimli olmasını, parlak görünmesini sağlar. - Yeni çıkan saçların daha güçlü olmasını sağlar. - Saç dökülmesini engellemeye yardımcı olur.
Nasıl kullanılır?
badem yağı saç için
Badem yağını saç diplerine masaj hareketleriyle uygulayarak, 15-20 dakika kadar bekletip ılık su ile durulayabilirsin. Badem yağlı şampuan kullanmak istiyorsan, şampuanın içerisine 4-5 damla karıştırabilirsin.
Dökülen ve yıpranmış saçlar için öneriler:
saç dökülmesi yıpranmış saçlar
Saçlar mevsim, stres gibi nedenlerden döküldüğü gibi, yıpranma sonucu da koparak dökülebilir. Bunu önlemek için öncelikle yıpranmış saçların onarılması gerekir. Elidor'un etkisini anında görebileceğin çok yeni bir ürünü var :) Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım kremi.
Keratin+badem yağı içeriyor. Badem yağını şampuana karıştırmana gerek kalmıyor böylelikle :) İlk kullanımdan itibaren saçların daha sağlıklı ve bakımlı olduğu gözle görülebiliyor. Kolayca durulanıyor ve saçları ağırlaştırmadan besliyor. Ben baya sevdim bu Serum Bakım Kremini :)
Bak tatlım badem yağını ben bır ara çook kullandımm haftadaa 2 gun saçlarıma sürer 40 dakka bkletr sonra fazla şampuan kullanmadan 2 günde o yağı tamamen arındırırdım.. Böyle böyle yapa yapa saçlarım öyle parlamaya başladı ve sankı boya vurmuşum gibi kendı sac rengım belirgınleşti.. Bu arada saç dökülmesine çok değil azz yardmcı oldu.. badem yağı vucudada ıyı gelıyor çatlaklaraada öyle güneşe karsıda öyle..
Şampuana dökmeye sıra gelınce ewed dök çnkü şampuandakı kımyasalların azalmasına neden oluyor fakat şuna dıkkt et badem yağı haftada 2 kere kullan yoksa etkısınden daha cokk yan etkısını görürsün.. bu yuzden o karıştrdığın şampuanı haftada 2 kere kullan .İçinde badem yağı olduğu için onu kullandığın gunden 1 gun sonrası yağlanmaya sebep olabılır.. diğer günler için saç dökülmesı için doktora gt ve onun önerdiği şampuanı kullan .. Benım saçlarım ımana geldi wallaha .dd bir de demir eksikliğine dıkkt et bunun için ya dahılıye doktorundan demır içerıklı ılaç yazdryada demir besınli yıyecklr ye Fazla acıklayıcı oldum galıba .DD
5
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şampuanın(300-400ml) içine o kadar yarım kapak kadar koydum bu sefer. En son kullandığımda 1,5 kapak falan koymuştum hem şampuanı çok sulandırmıştı hem de çok kurutuyordu benim saçlarımı. Tabi onu hergün kullanıyordum. Demir eksikliği için hap var bir tane onu kullanıyorum arada. Teşekkürler bu arada :)
rica edrim bu arada hindistancevizi yağı var A D E C vitamnlerıde var onda onuda koymyı dene bnce :dd yüzünede sürebilirsın 45 dkka bklet sonra sabunsuz ılık suyla yıka 1 kaç güne farkını görürsun .d
Ayrı kullandıgım var . beraber kullandigim yok ama bence bi farki yoktur . Ayri da kullansan sampuani kullaniliyor beraber karistiririsan sampuanla yine sampuan kullanilir . Badem yagi zaten saclarin en iyi kisa zmnda uzamasini saglar , saclarin yumusak olmasini , parlamasini ve saci daha ışıltlı yapar . Bi zarari yok beraber kullanmada .
Eklenebilir aslında fakat onun miktarını tutturmak önemli bir şey. Belki birkaç damla ekleyebilirsin. Ben saç kremi olarak Elidor Anında Onarıcı Bakım Kremi aldım içeriğinde badem yağı da bulunuyor tavsiye ederim. Hem saçları da onarıyor ve koruyor. Hazırı varken karıştırmaya ne gerek var :)
tatlı badem yagı hiçbi işe yaramıyor kesinlikle.dökülme problemin varsa ve maddi yonden biraz iyiysen su ürün mükkemel sampuanı ve yagını kullanıyorum link
besliyormuş masaj yaparak kullan şampuana nie katıosun haftada 1 sacına maske yap
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her şampuanda birazda olsa etkisi olarak uzun vadede faydası olur diye düşünüyorum. Öbür türlü haftada 1 kere hem az kalır hem de saçlarım ince telli olduğu için daha çok dükülüyor öyle kullanımda.
Badem yağı sadece saçı besler dökülmeye karşı dirençli değil. Benim önceden yaptığım bişeyler var faydasınıda gördüm istersen takip at msjdan anlatıyım uzunca
En İyi Cevaplar