Kirpiklerimi uzatmak ve gürleştirmek için tatlı badem yağı, Hint yağı ve vazelini karıştırsam işe yarar mı?

Lr delüks serum , kullanmanı tavsiye ederim. Sorunun cozumune yardımcı olacaktır. Profilimde link var.
Oraya tıklayıp görsellere bakabilirsin..
Gogildan da mutlaka araştır, görsellere bak, yorumları oku.
İlgini çekerse yardımcı olurum.
Özelden de yazabilirsin.
Geçmiş olsun.
tatlı badem yağı , sarımsak yağı, koku için de lavanta yağı karıştır 3 saat beklet
yani benim kripiklerim baya uzun rimel sürünce de takma gibi duruyor böyle bir şey yapmak için bir işe kalkışmadım ama soranlar ne kadar uzun yoksa bu yağları mı kullandın diyip dediklerini sayıyorlar demekki işe yarıyor ki bunları sayıyorlar
Bos rimel fircasiyla dibe fazla olmayacak şekilde vazelin ve hint yağı kullanabilirsin ben etkisini gördüm
Cevap
7Cevap
hint yağı+e vitamini karıştırıp sürebilirsin çok yararı oluyor. diğer yağları yalnız başına kullanmak daha iyi. bende faydası oldu kirpiklerim baya uzadı.
tamamen dilde kalıplaşmış söylemler bunlar yalan beş ay aralıksız düzenli olarak kullandım dediklerini aksine kirpikleri dökülmeye başladı yalan deneme sakın
Ben uğrasmiyorum oyle seylerle useniyorum😂tek kat rimel sürüp ustune pudra suruyorum tekrar rimel suruyorum baya uzun gorunuyo
tatlı badem yağı ve hindistan cevizi yağı ikilisini dene daha çok işe yarıyor argan yağı da katabilirsin kıl köklerini güçlendirir vazelini hiç duymadım
Bence sadece vazelin ama pembe olan diğeri değil ben kullanıyorum işe yarıyor
Yarayabilir hint yağını bilmem ama badem vazelin kullananları duydum
genelde genetik olur canım ya. bırakınca etkisini kaybeder faydalı olsa da.
Kıl içerden beslenir. Yağlarla maskelerle olacak iş değil
sakin ha deneme. kirpiklerin cok yumuşar ve dökülmeye baslar.
Sanırım fındık yağı yeni kirpiklerin çıkmasını sagliyormus ama bir arastir😊
Benım kırpıklerı verebilriim.
Yılan yağı onlardan iyi.
Sonic ne
bende en iyi argan yagi ise yaradi
Evet faydalı olabilir 😂
eczaneden alsan daha iyi bence
Yarar
Evet yarar
Hicbir ise yaramiyor
evet yarar
yarar