Elidor şampuan markasını nasıl buluyorsunuz, iyi mi? Kullanan var mı, memnun musunuz? Hangi renk Elidor şampuanı kullanıyorsunuz? Saçlarınıza etkisinin nasıl olduğunu da anlatırsanız sevinirim.Elidor şampuan nasıl?
Elidor şampuan markasını nasıl buluyorsunuz, iyi mi?
Saça güzel bir yumuşaklık ve parlaklık veriyor. Kokusu da kalıcı ama 48 saat kadar değil. Ben kuru saçıma da uyguluyorum dışarı çıkmadan önce saçlarımı yatıştırıyor. Herhangi bir ağırlık yaratmadı saçımda ama biraz fazla surerseniz o ihtimal var kıvamından dolayı. Gözlemlerim bu yönde.
Elidor benim severek kullandığım bir markadır. Ürünlerine çok güveniyorum, üstelik her saç tipine, her saç problemine hitap eden seçenekleri bulunmakta. Çok seçenekli olması kesinlikle harika, evdeki herkesin saç sorunu farklı olduğu için kendimize uygun şampuanı kolayca bulabiliyoruz :)
Elidor Şampuan Saçlar İçin Nasıl? İyi mi?
Ben saçlarımı yıkamadan en fazla 2 gün durabilirim, hiçbir sorun olmasa bile içim rahat etmez :) Gün içerisinde saçlarımız birçok yıpratıcı etkiye maruz kalıyor; kirleniyor, kırılıyor, yağlanıyor. Yenilenmek ve ferahlamak saçlarımızın da hakkı değil mi? :)
Ben saçlarımı derinlemesine temizleyip, yenilenmiş ve canlı görünüm sağladığı için Elidor şampuan kullanmayı tercih ediyorum. Çünkü saçlarım en iyisini hak ediyor ve Elidor şampuan nasıl diyenlere de cevabım her zaman bu oluyor. Saçları için en iyisini isteyenlere, Elidor!😍
Saç tipine uygun şampuan seçmek neden önemli?
Saç yapısı ve isteği kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Öncelikle saçlarınızı iyi tanımalı, seçeceğiniz şampuana da ona göre karar vermelisiniz. Saçlarınız kepekliyle mutlaka kepeğe karşı bir şampuan kullanmalısınız. Çabuk yağlanıyorsa, arındırıcı bir şampuan kullanmak sizin için en iyi seçim olacaktır. Saç problemimiz ne olursa olsun, hepimizin ortak isteği canlı, göz kamaştırıcı, güçlü saçlardır değil mi? :)
Göz alıcı ve güçlü saçlar için şampuan: Elidor Güçlü ve Parlak Serisi
Elidor Güçlü ve Parlak Serisi
Saçlarımın mat ve cansız görünmesi en sevmediğim sorunlardandır. Gün içinde malum birçok etkiye maruz kalıyorlar ve akşam olduğunda o savrulan saçlarım yerini sönük saçlara bırakıyordu. Ben Elidor şampuan çeşitleri arasından Elidor Güçlü ve Parlak serisine bayıldım, saçlarım her zamankinden daha canlı ve parlak görünüyor. İki günde bir mutlaka yıkıyorum.
Elidor Güçlü ve Parlak Serisi
İçeriğindeki B5 vitamini sayesinde saçları matlaştıran, yıpratan etkilere karşı koruyor. UV koruma teknolojisi ile her bir saç telini yumuşak bir şekilde kaplayarak, daha güçlü ve canlı saçlara sahip olmamızı sağlıyor. Saçlarımı sürekli şekillendirmek zorunda kalmadığım için mutluyum, kendi haline bıraksam da çok iyi görünüyor :)
Özetle aklınızda "Elidor şampuan iyi mi?" gibi bir soru kalmasına kesinlikle gerek yok. Çünkü Elidor şampuan kullananlar arasından biri olarak bu markanın bu zamana kadar denediğim en iyi şampuan olduğunu söyleyebilirim.💞
Benim kullandığım en iyi şampuanları üreten marka Elidor diyebilirim. Saçlarımı daha parlak ve hacimli gösteriyor, nemlendiriyor bir de çok güzel kokuyor. Pahalıya aldığım şampuanlardan bile çok daha başarılı bana kalırsa. Tabi tüm serileri denemedim, o yüzden kullandıklarımdan en sevdiklerimi buraya ekleyip tanıtmak istiyorum.
Elidor İpeksi Yumuşaklık: Ağırlaştırmadan, doğal yumuşaklık
Issız bir adaya götüreceğim üç şeyden biridir desem abartmış mı olurum? Bence hayır. Saçlarıma yaptığı bakımı hiçbir markayla kıyaslıyamam. Kesinlikle ağırlaştırmadan bakım sağlıyor ve buna bayılıyorum.
Elidor Renk Koruyucu Bakım: Yaşasın Solmayan Renkler!
Bu şampuanı saçlarım boyalı olduğunda kullanıyorum ve gerçekten de rengimi daha uzun süre kullanmama yardımcı oluyor. Aynı zamanda rengime bir ışıltı kazandırıyor diyebilirim.
Elidor Kepeğe Karşı Etkili: Kepeğe Karşı Tek Şovalyem
Kepek herkesin başına beladır sanırım, ben de çareyi bu şampuanda buldum. Bu ürünü iki günde bir kullanmayı tercih ediyorum ve saç derimi iyice kapladığından emin olunca duruluyorum. Özellikle kış aylarında benim tek kurtarıcım diyeblirim.
Degistirdiler her seyi ya malzemeden calip duruyorlar elidor da eskisi gibi degil.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet güzel şampuanları kremleri spreyleri var :D ben hepsini kullanıyorum çok güzel duruyor eskiden çok kabarık saçlarım vardı şu an elidoru kullanınca düzeldi
ben ilk zamanlar elidor markasini pek sevmiyordum fakat 6 aylik akne tedavisine baslayinca sacim haptan dolayi cok kurudu ve zor taraniyordu bu yuzden elidor argan yagli şampuani denedim ve cok memnunum sacim eskiye gore yumusak ve kuru degil