Regl sancısına ne iyi gelir önerileriniz var mı
Benim bildigim sadece sıcak su torbadı majezik alternatif iyi gelen öneriler
Benim bildigim sadece sıcak su torbadı majezik alternatif iyi gelen öneriler
Papatya çayını dene, Çuha Çiçeği Yağı hapını dene hem cildinede iyi gelir, gözlerede yüksek A vitamini var. Hap olarakta karın bölgesi için en kuvvetli doladamon var ama reçete gerekiyor morfin bileşeni olan kodein var. Eskiden reçetesizde satılıyordu.
çok var bayılıpta kurtulsam diyorum bazen
ok sporuda deneyebilirsin, bu arada çikolata gibi şeyler endorfini uyardığı için oda iyi gelebilir. endorfin ve serotonin birlikte çalışırsa Morfin kadar kuvvetli ağrı kesici özelliğe sahip oluyor.
nutella ondan diyosun
belki saçma gelecek ama belirli yaştan sonra bayanların cinsel ilişkiye hiç başlamamış olması da ağrının ana etkenlerindendir. Doktordan duymuştum çok da enteresan gelmişti.
Sebebini araştırabilirsin.
cinsel iliskim var
o zaman sıklığı ile ilgili bir problem de olabilir, belirli sıklıkla tekrarlanması gerekir.
manevi bakımdan da helalinle yapılan cinsel ilişki de ekstra sevaptır. tavsiye edilmiş teşvik edilmiştir.
Valla hiç çaresi yok ..
Ağrı kesici iğneler ,haplar , bitki çayları falan varda etkisi olmuyo geberiyorum ağrıdan :((
evet sanki agri kesici etkilemiyo
oda sürekli iğnemi yaptircam diyo insan
olmadı bende öyle yapıcam iğnedende korkuyorum ama böylede fazla agri oluyo bayilsam dedigim oluyo
tesekurler
Bu soruya cevap vermekten bıktım ben, diğer arkaraşlar vermiş Allahtan :*)
rahatsiz ettiysek kusura bakma
hakkaten bu soru çok soruluyor nedense, çok mu sancı çeken var adetten.
sibelist noldu niye kızdın derdin ne senin. Burdaki kızlar burası arkadaş ekleme, bulma, yazışma sitesi değil derler genelde sorun ne.
sibelist bu site benim çok yavaş bir ara bakarım cevap yazarsan merak ettim doğrusu.
Cevap
3Cevap
bitkisel çaylar ,ada çayı ama ıyyyyy...ağrıyı çekmeye razıyım.
ben seviyorum
Uyku hapını atıp uyuyorum o olmadı iğne yaptırıyrm yoksa evde çığlık çığlığa oluyrm
ben uyumaktan artık uyuyamıyorum
Ooo okuyayım bari neler yazılmış diye gelenler var içimizde çok yazık :/
muz çok iyi geliyomuş canım internette okumuştum dene
faydasi oluyormu gercekten
antibiyotik gibiymiş ilaç la birebir ki oluyomuş yorumlara felan baya bir baktmıştım ye bir tane ne kaybedersin
yicem tesekurler
ricaaa
Türkiye de her on kadının 3 nün yumurtalığında kis var. Buda regl sancılı geçmesine neden olur. Sancı deyip geçmeyin bir doktora gözükün.
gozukuyorum belli araliklarla
Ağrı kesici iğne baya etkili oluyor heray yaptırıyorum :/
Majezik içiyorum ağrı falan kalmıyo
bende aynen tesekurler
sıcak duşta çok iyi geliyor bide parol ilaç olarak
tessekurler
Ne yapsam olmuyor. :/
aynen
Hic bir sey iyi gelmiyor :/
bencede
Çok mu ağrın oluyo ?
bazen bayılsam bitince uyansam keşki diyorum
düzenli cinsel hayatım yok ama bakire değilim yinede fazla agrım oluyo tesekurler ilginiz için
Spor yapıyorum.
nasıl yani
tesekurler
ne yapsan boş
bi yolu illaki vardir diye umt ediyorum
buscopan iç
dahamı etkili majesizten
civan perçemi çayı
lan ateşli haylaz ne i*ne bir çocuk sun lan sen..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar