Sağlıklı bir şekilde haftada 1 kilo nasıl verilir?
Ne tür spor yapmam gerekiyor? Kardiyo yapmasam da olur mu..
Ne tür spor yapmam gerekiyor? Kardiyo yapmasam da olur mu..
normal bir sporun (yürüyüş, koşu gibi) yanında sağlıklı bir şekilde iştah kesme diyeti ile mümkün
1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin
olduğundan sizi uzun süre tok tutar.
2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol
dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.
3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin
olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın.
5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak
fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var.
6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.
7. Enerjisiz kalmak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acıbiber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yıkımını kolaylaştırır
EİG için teşekkür ederim
Haftada 1 kilo biraz sağlık açısından uygun olmaz ancak 1 haftada 0.5 kg gayet uygun bir hedef fitness salonunda gerekli egzersiz ve yavaş basamaklı cardio programları ile bu çok kolay. Tabi ki beslenme büyük faktör burda
Teşekkürler :)
Cevap
3Cevap
Biz alamıyoz bunlar vermeye çalışıyor nasıl bir hayat yaşıyoruz anlamadım
Spor sağlıklı beslenmeyi genel hayatına yaymalısın. Yoksa bir verir beş alırsın...
haftada 1 kilo vermek için hiç bir şey yapmaya gerek yok :D
Neden? :D
diyet
Diyet yapmak istemiyorum..
Peki teşekkür ediyorum :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar