Öncelikle 18 yaşındayım. Sanırım 11-12 yaşlarımda azıcık göbeğim var diye diyet yapmaya başladım. Halalarım sürekli diyet yapar ve bu gibi şeyler hakkında konuşurdu. Böylece küçük yaştan kafamı zayıflamaya takmıştım. İlk başlarda sanırım daha az yedim ama sonra tam tersine diyetimi bozarak çok daha fazla yemeye başladım, Sabah başladığım diyeti akşam bozdum ve bu şekilde yemeği çok daha sevmeye başladım. Daha önce sadece bana yemek yapılıp verilmediği sürece yemezdim. Şimdi 152 (biliyorum çok kısayım ve sağlıksız beslenmeden dolayı boyumun uzamadığını düşünüyorum) boyundayım ve 49 kiloyum. Belki bu bazıları için çokta fazla olmayabilir ama ben bu şekilde devam edersem 100 kiloda olurum. Ayrıca ben aynaya her baktığımda kendimden bu kadar iğrenerek yaşayamam. Özgüvenim sıfır, hiç arkadaşım yok, dışarı çıkmayı sevmiyorum. Eve misafir gelince odaya kendimi kilitliyorum. Ayrıca kiyafet alırken zayıflasam giyeceğim diye daha küçük kiyafetler alıyorum. Sadece bol kıyafetler giyiyorum. Zayıflamaya çalıştıkça daha fazla kilo alıyorum. İnternetten yeterince araştırdım ve binge eating disorder (aşırı yemek yeme bozukluğu) var sanırım bende. Ama yardım alacak ya da aileme söyleyebilecek durumda değilim, ya da söylemek istemiyorum.
Arada bir tamam artık diyet yapmıcam sadece sağlıklı beslencem ve spor yapcam diyorum ama aynı şekilde fazla yemeye devam ediyorum. Sonra işte kendimden iğrenek tekrar diyete başlıyorum. Diyet yaparken canım bir şey çektiğinde aman ne olmuş bundan sonra bugünlük bir şey yemem diyersk yiyiyorum ama sonra zaten yedim diyerek yemeğe saldırıyorum. Şimdiye kadar en uzun süreli yaptığım diyet bir hafta oldu ve 3 verdim ama fazlasıyla geri aldım.
burada bana ne kadar yardımcı olabilirsiniz bilmiyorum ama söyleyebileciğim kimse olmadığı için buraya yazmak istedim.
Arada bir tamam artık diyet yapmıcam sadece sağlıklı beslencem ve spor yapcam diyorum ama aynı şekilde fazla yemeye devam ediyorum. Sonra işte kendimden iğrenek tekrar diyete başlıyorum. Diyet yaparken canım bir şey çektiğinde aman ne olmuş bundan sonra bugünlük bir şey yemem diyersk yiyiyorum ama sonra zaten yedim diyerek yemeğe saldırıyorum. Şimdiye kadar en uzun süreli yaptığım diyet bir hafta oldu ve 3 verdim ama fazlasıyla geri aldım.
burada bana ne kadar yardımcı olabilirsiniz bilmiyorum ama söyleyebileciğim kimse olmadığı için buraya yazmak istedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer