arkadaslar 90 kiloyum bir suru ilac kullanarak gerek hormon gerekse kortizol falan bu duruma geldim. ee ama istahimda acik yalan yokk. neyse tedavilerim bitti doktora gittim diyet verddi 1800 kalori cok degilmi arkadaslar buu bununla nasil vercem ustelij simdilik spor falan yapma dedi nirmal hayatina bak dedi yani gunde 7 diljm ekmek yiyorum ayrica mesela 2 diljm ekmek var ayrica 3 kasik pilav ya da makarna bu sekildr ogle menusu var tabi srbzede var.3 ana.3 ara ogun var. nasil kilo vercem kiii birde 3 haftada en az 3 en coj 5 kilo dedi vermem laximmis aklim almadi boyle diyet yapan var mı
Cevabın nedir?
+1 yıliştah kesmek için belki işinize yarayabilir
1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin
olduğundan sizi uzun süre tok tutar.
2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol
dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.
3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin
olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın.
5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak
fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var.
6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.
7. Enerjisiz kalmak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla
acıbiber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yıkımını kolaylaştırır02 Yorumla
Soran+1 yıltesekurelrr ama o kadar istajli degilm fakat metabolizman cok hizli dedii
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yıl1800cal zaten bir kadının günlük ihtiyaci. kilo veremeyebilirsiniz. tabi spor ve bunun gibi seylerle zayıflamak mümkün olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılama vereceksin dedi bir 3 haftada 4 kilo diyoo
- +1 yıl
kim dedi?
Soran+1 yıldoktorr
- +1 yıl
kilonuza göre vermiş. ama az yiyerek kilo verilmez. cok sıkı yapmadiginiz surece veremezsiniz. bu aylarca kilo vermek icin yillarcada kiloyu sabitlemek icin devam eder. onun yerine spor yapmak ve duzenli beslenmek en iyisidir.
+1 yılbelki işine yarayabilir izle www.teknooloji.birhaber.org/.../vMPN8ohq5FH
00 Yorumla
+1 yılDirek sana yemeklerini kisamaz, muhtemelen asama asama azalticak
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kadina 90 kiloyum demek ne kadar yakisiyo aklima yuvarlacik bir gobek kocaman gogusler genis selulitli kocaman bir popo geliyor hastaliklardan dolayi boyle olmaniz aci acil sifalar dilerim ama eminim çok guzelsinizdir
0128 Yorumla
Soran+1 yıloyle cok kaba gorunmuyor aslinda buym var diyedir belki bilmiyorum ama kimse istemezz
Cevap sahibi+1 yılanlayamadim buym var i
Cevap sahibi+1 yıl180 den uzunsaniz evet
Cevap sahibi+1 yılsagliksiz evet hayatimda kimseden sismanlamasini istemeyecegim ama olurda ilerde esim sismanlamaya baslar onu keyifle izlerim
Soran+1 yıl172cboyum
Soran+1 yılalay etmenize gerke yok
Cevap sahibi+1 yılalay etmiyorum
Soran+1 yılhic bir kiz istemez o kiloyu insani hayattan hayalerinden kopariyor hoslandigim cocuktan utandigimi bilirimm.
Cevap sahibi+1 yılsisman kadinlardan gercekten cok etkileniyorum
Soran+1 yılolurmu oyle sey arkadasim butun hastalikarin basii
Cevap sahibi+1 yılyani bende esimden falan sismanlamasini istemem cunki o benim saglikli bir sekilde uzun bir omur gecirmek istedigim biri olucak tek cekincem sagligi yani ama kendini salar kilo alirsa keyfini cikartirim
Cevap sahibi+1 yılelimle beslemeyi seviyorum yiyen ve yedigini belli eden kadinlar cok guzel yuzleri dolgun yuvarlak gulumsemeleri sicak icten tuysuz temizligine dikkat eden kadinlarla olmak cok zevkli tatmin olmus sisman bir kadinin yuzundeki ifade kadar bana mutluluk veren bisey yok
Cevap sahibi+1 yılbutun gun ona masaj yapip gobegiyle oynayabilirim o derece seviyorum
Cevap sahibi+1 yılo kadar kilo almak icin siz cok gencsiniz ama kortizolu nicin kullandiniz
Soran+1 yılkas rahatsizligim vardi
Cevap sahibi+1 yılgecmis olsun umarim gecmistir bu arada kimseden utanmayin sizde yanlis bisey yok
Soran+1 yılbilmem bu cocuk bnamı bakacak dedım kendımden utandım face de fala. eklıydı cokardım ordan falan saten cok ıyo kıssın dıyodu bana
Cevap sahibi+1 yılbelki hoslandiginiz cocukta gizliden benim gibi ama haberiniz yok size bakip bakip fanteziler kuruyor boyle
Cevap sahibi+1 yılhastaliginiz umarim tamamen gecer kendinizle barisacaginiz saglikli bir bedeniniz olur ama aklınızda olsun boylede seveniniz var
Soran+1 yılyoo iyi biriyim onun gozundee o kadar saten kendiai cok yakisikli.
Cevap sahibi+1 yılhayir cevaplarinizdan anladim cok tatli anlayislibbirisiniz muhakkak sizi cok seven dostlariniz vardir ama ben onu kastetmiyodum cinsel manada benim dedigim
Soran+1 yılsanmiyorum mumkun degil kendi fisigi cok duzgun oda kendi gobi fisigi duzgun kizlarxan hoslanir
Cevap sahibi+1 yılbenimkide duzgun 178 boyunda 60 kilo biriyim yuzmeyi cok severim gel gelelim sisman kadinlari cok hos buluyorum yani ille sisman olmak gerekmiyor sisman kadinlari begenmek icin hem sen sisman ben sisman olmaz o is yuksek kondisyon lazim sismanlayinca erkekte aparat iceri kaciyo hem yolda uzun hic olmaz yani
Cevap sahibi+1 yılhatta zayif erkeklerin sisman kadin sevmesi bilimsel arastirmalarla onayli sekilde daha muhtemel sen bolluk bereketi sembolize ediyorsun erkeginin gozunde. zayif erkekte nedir biraz actir zaten doysa zayif kalamazdi
Soran+1 yılbilmem ama bni sevmez di satenn
Cevap sahibi+1 yılniye sevmesin sevmemesi icin hicbir neden yok tek sorun cebredeki dengesizler sana laf atar yaninda o varken ya da tip tip bakarlar sana o esnadada erkek dedigin yanindaki hatunu koruyacak kollayacak her sekilde arkasinda duracak demem o ki seviyosan git konus yuz vermezse bana gel biseyler iceriz
Cevap sahibi+1 yılkiloyu ne kadar zamanda aldin oncesinde kilon normslmiydi kac yildir tedavi goruyosun
Soran+1 yılkonusamam ama soyle bisi oldu normalda arkadasiz ama samimi degill merhaba merhaba o kadar yani gecen gece ben bisi sordum buna bisiler oda cvp verdi sonra bir iki konusmadan sonra coxuk derdini acti bana baxi sorunlari varmiss onlari anlattti bana hayret ettim
Cevap sahibi+1 yılson sorduguma cevap ver sonra anlat istersen
Soran+1 yılha doyemem ona bisi
Cevap sahibi+1 yılbaska yerden konusalim mi
Soran+1 yılyoj sagol dediklerin icin
Cevap sahibi+1 yılsohbetin cok guzeldi ama
Soran+1 yılburdab kinusruz bu sekilde istersen
Cevap sahibi+1 yılKendine dikkat et mutluluğu şartlara baglama her zaman kestirme bir yol vardir mutluluk icin
Cevap sahibi+1 yılhay hay guzellik :)
Soran+1 yıldertlesti benle diyodumm
Cevap sahibi+1 yılha evet anlat istersen onu
Soran+1 yıliste bir merhaba miz var cocukla bir resin atmis bnde bu kim falan sordum oda anlatti iste sonra manevi annem falan iste bir takim skntolari ailevi seyler varmizz onlari anlatti dertlesti yanii. cok uzuluyom falan gibisinden
Cevap sahibi+1 yılnicin sana anlatiyor bunlari
Cevap sahibi+1 yılsadece merhaba merhabam olan kisiye anlatmam ben ailemi mesela
Soran+1 yılbilmem brni iyi gordu demek ki ya daha oncede konustuk ama samimi degiliz tabo socukla bilmem ki
Cevap sahibi+1 yıliste bak seninle merhaba merhaba olsada seni guvenilir buluyor sana icini dokebiliyor bu kilonun sana kattigi sevimlilikten zararsiz imajindan dolayi oluyor ama cogu erkek sisman kizlara karsi bubtarz seyler hisseder onemli olan seni guzel buluyor mu
Soran+1 yılhah istee bulmuyorr iste yani profol resmimi falan bir iki kere begendi meselaa ama disarda gorunce kalabilik bile olsa beni fark ediyo bakiyo ama iyi biri odaa
Cevap sahibi+1 yılsosyal medyada begendiklerimiz yaptiklarimiz 3. kisiler tarafindanda gorulur bu kisilerin sosyal cevremizden kisiler oldugunu hesaba katarsak dalga gecilmek ayiplanmak korkusuyla elinibbegen butonundan geri tutmus olabilir
Soran+1 yıliste ben o derlesilen kiz degil sevilen olmak isityorum kimse iyi bir kizla evlenmek istemz ki sirf iyi diye
Cevap sahibi+1 yılsisman kizla sevgili olmak zor zanaattir gogus germek gerekir arkadan konusuculara kulaklari tikamak gerekir
Cevap sahibi+1 yılalakasi yok iyi oldugun icin sevilmemek gibi durumun yok sana ragbet gosterilmedigini dusundugun icin alacak gonullusun ve iyisin ince ve bol ragbetvedilen birisi olsan kimseyebkiymet gostermezdin iyi olman senin karakteristik ozelligin degil toplumun seni soktugu bicim sadece yoksa butun kadinlarin seytan oldugunun farkindayiz 😉
Soran+1 yıliste o cocuk yakisikli oldugu icin benimld olma gibi luksu yokk
Cevap sahibi+1 yılerkekler olarak sizin gibi degiliz bizde yonetim mekanizmasi biraz daha asagilarda seni gorunce kalkiyosa sende sicak davraniyosan o cocuk icin en iyisi sen olursun baskasini aramaz
Soran+1 yılha yani sewersee hep sever kimse almaz mi
Cevap sahibi+1 yılsizlerdeki dedikodu agi sizi yonlendiriyor normalde dikkatini cekmeyen bir cocuk arkadas ortamindaki dedikodu ortaminda ovulse dikkatini ceker hale gelir sizin sevginizin kaynagi lafla sozle gelen bir ozentidir bizimki kimyasal kadinlar kimyasal olarak tek bir erkege baglanirlar o da ogullari ondan dolayi aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar demisler
Soran+1 yılyani kadinlara sadik olmk genlerde yok diyoshnn
Soran+1 yılbak brn evet kiloyum ama disardan asiri kilolu gorumuyom giyimime dikaat ediyom cunki tatli bir yizum var hetkes oyle der kirpiklerim cok uzun mesela dikkat ceker dudaklarim oyle botoklu gibi bisii meslea hic fondaten falanda surmem yuzum oyle kotu drvill. tatli detler hepp
Cevap sahibi+1 yılbence oyle surekli kontrol altinda tutmak gerekir ki toplum tarafindan kabul edilme eksikligi yanin kabul edilmek icin oynadiginiz rol sizi tatli guvenilir... yapiyor
Soran+1 yılkac yasindasin boyle doktor gibi konusyonn hic bir kere rol falan degil bn hel boyleydim zayifkende boyledim
Cevap sahibi+1 yılkadin denen sey denizler gibi okyanus gibi biseydir icinde ne harikalar barindirir baligi batigi tasi algi bitkisi ama guzelliginiz gibi sizi toplumda kabul ettiren bir ozelliginiz on plana cikinca egonuz kiyiya vurup kokmaya basliyor
Soran+1 yılegom falab yok
Cevap sahibi+1 yılgenelleme yapmak kotu biseydir yani genellemeleri kisilere hedef alarak soylemek her insanin karakterini olustiran binbir etmen var ne kadar konussanda taniyamazsin tamamen ama egon olsa yazdiklarima sapik gerizekali abaza gibi yakistirmalar yapardin haklisin cok egon yok karsindakine hemen isim takmiyosun
Cevap sahibi+1 yılcosup cok genelleme yaptim ozur dilerim
Cevap sahibi+1 yıl22 yasindayim bu arada. sen kac yasindasin. seni tanimak isterim gercekten. seni ben bile simartamazsam ikna olurum ki bu kiz melek hakkaten bunda hic ego mego yok
Cevap sahibi+1 yıltrabzonlumusun 61 mesaj bozulmasin diyemi yazmiyosun cevap ahanda gonderdim bozdum simdide 31in iki kati oldu
Soran+1 yılsen cok egolusun
Cevap sahibi+1 yılbiraz daha acik ol onerme yapma kanitlarla konus desrekle tezini
Soran+1 yılne okuyosun sen
Cevap sahibi+1 yılcok detay vermem ama yanlis anlama sohbete devam etmek isterim
Soran+1 yılne is yapyn ya da ne okuyon bilmek istedim bu kadar laf biliuosun
Cevap sahibi+1 yılcalisiyorum sayilmaz part time isler iste ogrenciyim universitede oyle senin okul bitti mi
Soran+1 yılbolum ne
Cevap sahibi+1 yılgizlilikten falan degil bolumu soyleyince beklenti cok yukseliyo yaptigim ise saygi duyulmasini isterim okudugum bolumu soyleyince baski olusuyo ustumde
Cevap sahibi+1 yılsozel degil
Soran+1 yıltip mii
Soran+1 yılsoyle ama ne beklrntisi olur ki
Cevap sahibi+1 yılyok degil ne fark eder
Cevap sahibi+1 yılsaglik psikoloji falanda degil hic bir alakasi yok bolumumun
Cevap sahibi+1 yılyani yazdiklarim uzman görüşü degil oyle bir iddiam yok sadece kisisel tecrubelerden tertipledigim kanaatim
Soran+1 yılsoyle han gi bolumm kuserimm
Cevap sahibi+1 yılhaydaa takildi kiz goruyo musun soylemiyicem bende ego degilde inat var biraz
Soran+1 yılsen bilin bb o zaman
Cevap sahibi+1 yılyok artik bir bolumumuzu soylemedik diye gittin kalbimi kirdin tatli kiz
Soran+1 yılsoyle
Cevap sahibi+1 yılGünaydın tahminin var mı
Soran+1 yılhayir yok soyle
Cevap sahibi+1 yılfourier donusumu bilirmisin
Soran+1 yılhyr
Soran+1 yılmatematik bolumu
Cevap sahibi+1 yılevet yakin
Cevap sahibi+1 yılfizik okuyorum
Soran+1 yılyakin mi mat ogretmenisin o zaman tam ismini desene ya sununn
Soran+1 yılheee atama yokk
Cevap sahibi+1 yılbir bikmadiniz la sunu demekten
Soran+1 yılsaka yapiyotjm ya da intikma aldim senden sende bana agir laflar dedinn ama
Cevap sahibi+1 yılintikamini aldigina gore tatli tatli sohbetimize devam edebiliriz
Cevap sahibi+1 yılsana agir bisey demedim aslinda neydi onlar
Cevap sahibi+1 yılalacagini aldin dondun poponu gittin
Soran+1 yılsenin asil ismin ne yani ks da nikin iste
Cevap sahibi+1 yılbabyfaced seninki ne
Cevap sahibi+1 yılnerde yasiyosun
Soran+1 yılİzmir
Cevap sahibi+1 yılistanbula yolun dusuyo mu
Soran+1 yılyoooo
Cevap sahibi+1 yılolsun. nasilsin iyimisin
Soran+1 yılne acidan
Cevap sahibi+1 yılgenel iste gunun nasil geciyo neler yapiyosun
Soran+1 yılhe iyi
Cevap sahibi+1 yılhep buradan yazismayalim bence instagramin falan var mi
Cevap sahibi+1 yılya da ozele gelsene senin adin ne burda
Soran+1 yılsaten soru kapatilir aksama😊😊
Cevap sahibi+1 yılsoru kapanincada yaziliyo youm
Cevap sahibi+1 yılsismanligin en cok hosuna giden tarafi ne oldu
Soran+1 yılyo yazilmouoo hicc bisi sii
Cevap sahibi+1 yılfotografini gormek istiyorum merak ediyorum seni
Cevap sahibi+1 yılbastan assagi kadar kayiyo bide her seferinde yazistiklarimiz
Soran+1 yılsisko bir kizim istee napcann hem bne 24 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılne 24 yasinda olman nede sisman olman sorun degil
Cevap sahibi+1 yılniye sorun olsun ki
Soran+1 yılne icin sorun degil amaa ne istiyosunn
Cevap sahibi+1 yılozellikle olgun kizlarla yazismayi seviyorum kilolu olmanda gozumde ozellikle cekici yapiyor seni
Soran+1 yıliyi bakalim
Cevap sahibi+1 yılbahsetsene biraz kendinden hep beni konustuk
Cevap sahibi+1 yılnaptin biraktin buralari
Cevap sahibi+1 yılsoru kapandi bak yaziyorum
Soran+1 yılgarip
Cevap sahibi+1 yılnapiyosun sisko 😂 utandigin cocukla muhabbet nasil gidiyo acildi mi sana
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılvaay tebrikler mutluluklar dediydim sana
Cevap sahibi+1 yılarkadaslariyla tanistir di mi
Cevap sahibi+1 yılzayif halini biliyor mu ne kadardir tanissiniz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri