İlaç kullanmadan şiddetli ağrılardan nasıl kurtuluyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Geçmiş olsun
"Dik oturun, dik yürüyün. Çalışma masası veya tezgah boyunu, boynunuzla normal konumda tutabilecek şekilde ayarlayın. Yatarak televizyon seyretmeyin. Boynu normal pozisyonda destekleyen yastık kullanın. Yüzüstü yatmayın. Bir şişe veya kutudan bir şey içmeniz gerekiyorsa pipet kullanın. Çalışırken yarım saatte bir boynunuzu hareket ettirin. Yüksek bir yerden eşya alırken merdiven kullanın. Uzun süre Araba kullanmayın ve koltuk başlığını sırt ve başınızı destekleyecek şekilde düzenleyin. Spor yaparken doğru ekipmanla çalışın. Suya dalmadan önce mutlaka derinliğini kontrol edin. Boyun ve sırt-omuz kaslarını güçlendirecek egzersiz yapın."
EİG için teşekkür ederim
3 senedir samimiyim bu hastalıkla en iyi çözüm Dorsilon kas gevşetici ve kesinlikle ve kesinlikle umursamamak aklını meşgul etmemesi gerek aksi takdirde psikolojini yıpratır. Beterin beteri var şükret ve düzenli hareket et ve boynunuda hareket ettir aklına geldikçe. Herşey bizim için sıkma canını bacım
Cenene isaret parmagini koy ve ceneni biraz asagi biraz geriye dogru hafifce bastir başının düz durduğunu hisset on saniye bekle gevset bunu her gun mutlaka aklina her geldiginde tekrarla en iyi egzersiz boyun düzleşmesi için
Ya bir krem vardı onunla beraber bir 3 dakika ovunca geçiyordu. Fiyatı da öyle aman aman değildi... işine yararsa hatırlayınca yazayım
Ağrı kesimi JEL var ismi Felden lacivertli beyazlı o mu?,
Hım bilmiyorum o zaman
Cevap
12Cevap
Ağrıların geçmesi için düzlesmenin giderilmesi lazım boyun egzersizleri yaparak duzelt
Eski haline geri döner mi? Kalıcı diye biliyorum
Hayır kalıcı değil kaslar omurlsrina düzen veriyor. benim sürekli değişir bazen düzlesiyo bazen ters kavis bazen normal doktor boynun uzun yaşamına göre değişir sürekli dedi
Hadi ya bilmiyordum kavisliyse hep öyle devam ediyor sanıyordum
Yok degil bende omurgayla ilgili her rahatsizlik oldu. Skolyoz olduğumda doktor koşma 4 yıl fizik tedavi göreceksin yoksa kötü olur dedi 3 ay yuzdum düzeldi. Boynum sürekli degisiyo gerçi tamamen kas yani boyun bel sırt kaslarını güçlendirici hareketler yap
Onun egzersizleri var. Doktora gittiginde sana gösteriyor zaten. Onu düzenli bir sekilde yaparsan geçiyor benim bildiğim kadariyla.
ilerledikçe baş dönmesine sebep oluyormuş diye duydum
İlk başlarda oluyordu. Şiddetli baş dönmesi, şiddetli mide bulantısı ve şiddetli ağrı
Fizik tedavi sart. Diger turlu masor olsaniz elini dayanmaz.
Fizyoterapilik değilse ağrı kesici ve masajla düzelebilir kolaylıkla
valla doktor röntgende var dedi ama benimki ağrımıyor
arada oluyor. yakı kremi sürüyorum çok iyi geliyor.
merhaba gectimi agrılarınız düzlesmeniz. Ben bir alet gördüm düzlesme icin yararli oldugu söyleniyor
Bilmiyorum 18 yasında teşhis konmuslardı hala duruyor öyle
Bennn
Bir süre uzanınca geçiyor çok kötü bişi :(
Aynen en son yatıyorum bende aninda geçiyor gariptir
aynen yaa
Ben bunun için iki kere doktora gittim
mr çektiler iki kere.
Birisi çok hafif düzleşme var dedi muhtemelen o büyüme ağrılarıdır dedi.
Diğer doktorda egzersiz kağıdı verdi. Hareketleri düzenli yapmadım.
İlaç ya da krem yazan olmadı.
Hafif düzleşme diyorlar ama baya bir ağrı oluyor bende. Birde soğukta kalınca ağrıyor
Bana yaşımdan büyük agri kesici verdi. Düzleşme başlangıcı var dedi. Ben aylarca mide bulantısı, baş dönmesi ve ağrı çektim çok şiddetliydi. Şu an ağrılar azaldi ama bitmedi. Çanta kullaninca omuz gidiyor, dik oturunca omuz gidiyor yani çok kotu agrıyor boyunla beraber hatta şiddetli sırt ağrıları. Şu an boynum taş gibi sert :( en ufak dikkat gerektirecek iş yapamıyorsun yeri geliyor başın boynuna ağır geliyor falan berbat bir sey
Yok ilacı çok kullanmadim
Bende vardı çok ilaç tedavisi gördüm sonra geçti
Bana da sadece bir ağri kesici birde ağrı kesici JEL yazmışlardı ama geçmedi :/
Bende merak ediyorum 😔
Spor hareketlerini yapıyor musun?
Maalesef yapmıyorum :(
Onları yapman sabah akşam.
Yumuşatır ama keşke tamamen geçirse boynum taş gibi 😢
yap hareketleri sen.
Bende omur ilik düzleşmesi var aynısı yani
Ağrı olunca ne yapıyorsun ya da baş dönmesi olunca
Sevgiline masaj yaptir
Egzersiz dışında pek yapacak bişeyin yok
Hayır yok
Fizyoterapist im
Çok iyi bu. Fizyoterapi diyorlar en son çare. Egzersiz mi yapılıyor? Yoksa başka şeyler mi yapılıyor?
Dikkatli yaşam?
Anladım artık dayanamıyorum sanirim gidecem
Boyun duzlesmesi ne
Boyun şeklinin kavisli halinin artık neden olduğunu bilmediğim bir şekilde düzleşmesi durumu beraberinde baş dönmeleri, mide bulantiları, ve ağrılarla devam eden hayat enejisini emen hastalık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar